06 травня 2019

Вручення документів на землю для будівництва воїнам АТО

Земля під майбутнє житло. Четвертий рік поспіль у місті працює робоча група із розгляду звернень учасників АТО, членів сімей загиблих про виділення земельних ділянок для будівництва. З 2015-го по 2017-й роки надали близько двохсот земельних ділянок у п'яти районах міста. Торік розподілили ще майже три сотні. Сьогодні документи на землю отримали ще 113ть родин бійців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Шерлок Холмс. Часть 2 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск за 06.05.19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "De jure/de facto"
Проповідництво КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 30 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 06.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Слухання у справі криворізького рикші

Сьогодні у Жовтневому райсуді мало відбутись чергове слухання у справі так званого криворізького рикші Олександра Михалевича. Але через неявку потерпілого та його свідка засідання вкотре перенесли. Більше знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Офіс "Віза" співпрацює з патрульними

Віза розпочала співпрацю із патрульними. З початку року мобільний офіс муніципальних адмінпослуг здійснив майже 70 виїздів у різні куточки Кривого Рогу. Відсьогодні у складі фахівців мобільного офісу - представники патрульної поліції міста. Відвідали житломасив четвертий Зарічний у Покровському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Блискавка влучила у газову трубу

Природа не жартує - вихідними блискавка поцілила прямо у газопровід баготоповерхівки. Один з житлових будинків по вулиці Сержанта Рзянкіна отримав електричний розряд у газову трубу. Про наслідки розповість Олександр Карамушка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонт дороги на Лісового за зверненням громадян

Оновленою дорогою у дворі теперь можуть похвалитися мешканці 29-го і 33-го будинків по вулиці Лісового. До виконкому міськради звернулася місцева мешканка із проханням "залатати" внутрішньоквартальну дорогу. Нещодавно на цій ділянці пройшли повноцінні ремонтні роботи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові думпкари для Південного ГЗК

З кар'єра - у ремонтний цех, після відновлення - знову в роботу. На Південному комбінаті капітально ремонтують вагони-самоскиди. На підприємстві зазначають - це сприяє безпечній праці гірників та покращує економічні показники комбінату.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поминальний день

Поминальні дні пройшли без ексцесів. Про це сьогодні повідомили в управлінні полку патрульної поліції міста. Тисячі криворіжців вчора вирушили на кладовища, аби віддати данину пам’яті своїм померлим родичам та близьким. Порядок на місцях захоронення забезпечували правоохоронці сумісно із бійцями нацгвардії. Патрульні регулювали рух автівок на в’їздах, силовики стежили, аби традиції не переросли у правопорушення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обстеження дітей на меланому

10-те травня в Україні - День діагностики меланоми. Цей Всеукраїнський соціальний проект проводиться щорічно, цього разу - вдесяте. Щороку меланому діагностують у трьох тисяч українців. Лікарі наголошують - хвороба виліковна, якщо діагноз встановлений на ранній стадії. Та застерігають - меланома часто є результатом неконтрольованої засмаги з опіками шкіри ще з дитинства. Отож батькам радять враховувати усі фактори ризику, включаючи ультрафіолетове випромінювання. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спортивні майданчики до Дня ІнГЗК

Дозвілля поруч із домом. На житломасиві Інгулець з’являється все більше місць, де можна цікаво провести час. Біля центру дитячої творчості «Ріднокрай» з'явилось багатофункціональне поле для занять тенісом і баскетболом. Першу гру на новому полі бачила Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки