07 травня 2019

Секретний жіночий клуб КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 07.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 07.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Обвалилася стеля

Водоспади зі стелі. Мешканці однієї із багатоповерхівок по вулиці Янова сьогодні ловили стелю, яку змивало сотнями літрів води. В результаті невдалої продувки теплових труб увесь під’їзд перетворився на басейн. П'ять квартир в результаті плавали у будівельних уламках. Із місця квартирного затоплення - Євген Клусовский.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Репетиція міських урочистостей до 8-го травня

Декілька нововведень та занурення у минуле славетних представників старшого покоління. Так виглядатиме сценарій проведення цьогорічних міських урочистостей 8-го травня. На репетиції заходу з нагоди Дня пам'яті і примирення та Дня Перемоги побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мер привітав ветерана Олександра Смірнова

Піклування про учасників Другої світової війни - у нашому місті є традицією і законом. У Кривому Розі діють програми соціальної підтримки ветеранів. А в дні свят вони зустрічають гостей удома. Міський голова сьогодні вручив найвищу міську нагороду фронтовику Олександру Смірнову. Розповідає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бастували на КЗРК

Близько 70 працівників КЗРК влаштували акцію протесту на глибині у понад сто метрів. Гірники відмовилися розпочинати ранкову зміну, поки їм не підвищать зарплату. Наразі на підземному горизонті серед учасників акції - і працівники, які підтримують життєдіяльність шахти. В адміністрації підприємства подію не коментують. Тим часом, голова профспілки комбінату Юрій Самойлов причини конфлікту пояснює так.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Студенти Університету третього віку на екскурсії

Весняні заняття - за розкладом. В Університеті третього віку - незвичному закладі, де навчаються студенти за 60, розпочався сезон відкритих уроків. На свіжому повітрі, у компанії професійного екскурсовода та нардепа Костянтина Павлова урок із краєзнавства пройшов на оглядовому майданчику Південного комбінату.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проблемна теплоцентраль

За вікнами "плюс", опалювальний сезон - завершено, а проблеми з “Теплоцентраллю” і досі на часі. Взимку підприємство фактично зірвало початок минулого опалювального сезону. У мерії констатують - повторення історії можна уникнути, якщо підприємтсво передадуть місту. Задля того, щоб криворіжці були з теплом наступної осені, міський голова Юрій Вілкул звернувся до Прем’єр-міністра України та Фонду держмайна з проханням забезпечити підготовку державної Теплоцентралі до опалювального сезону. Питання залишається відкритим.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка парку до Дня Європи

Цікаві проекти та свіжі ідеї - головні тренди на цьогорічному святі єднання культур. День Європи – 2019ть криворіжці святкуватимуть в парку імені Богдана Хмельницького. Зелена зона зустрічатиме городян і гостей міста оновленим сучасним виглядом. Наразі тривають роботи із підготовки локації до свята, відбувається масштабна реконструкція. Сьогодні мер міста Юрій Вілкул інспектував хід видозмін на території парку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нардеп Андрій Гальченко привітав фронтовика

Вшановували ветеранів у Довгинцівському районі. Народний депутат України Андрій Гальченко привітав зі святом Перемоги фронтовика, інваліда війни Володимира Маньковського. Гостей у своєму будинку ветеран Другої світової зустрічав разом із дружиною Євгенією Опанасівною. Деталі - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Продовження історії краденого металу

Вкрав, продав, зупинив рух. Випадки крадіжок металу повторюються із незаздрісною стабільністю. Услід за минулотижневим вирізанням тролейбусних контактних дротів, прийшла черга трамвайних комунікацій. Як наслідок - масштабні збитки для міського підприємства «Швидкісний трамвай». Слідами металістів крокував Олександр Карамушка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привітали із 90-річним ювілеєм

Громадська організація ветеранів АТО "Діємо разом" привітала трьох мешканок Саксаганського району, які сьогодні відзначають свої дев'яностолітні ювілеї. До акції "Ветеран - ветерану" приєдналися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки