09 травня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 09.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Урочистості на житломасиві Південного ГЗК

Світанок Дня Перемоги по-особливому урочисто вже майже півстоліття відзначають в Інгулецькому районі. Тут традиційно першими в Кривому Розі і в усій Україні розпочинають святкування. Проспект Південний о четвертій ранку бачив Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Напали на автобус із криворіжцями

Радикальний привіт у скло. Сьогодні на світанку криворізька делегація вирушила двома автобусами на святкування Дня Перемоги до Дніпра. Близько 6-ї години ранку в районі зупинки Новоселівка на трасі Кривий Ріг - Дніпро невідомі обкидали автобуси камінням. Подробиці - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День Перемоги в Покровському районі

Марш миру зібрав сьогодні у Покровському районі близько 20-ти тисяч людей. Сім'ями, з портретами своїх рідних, люди пройшли урочистою колоною по вулиці Мусоргського і до парку Шахтарський. Масштаби заходу та емоції учасників - в сюжеті Анни Паукової.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тернівчани відзначають День Перемоги

Північний край міста - Тернівський район, 74-ту річницю Перемоги святкував біля п'яти меморіалів. Звідси в 1943-му році починалося визволення Кривого Рогу. На підступах до міста точились найзапекліші бої. Сьогодні представників усіх поколінь тернівчан об'єднала спільна мета - вшанувати подвиг тих, хто приніс у наш край перемогу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Святковий велопробіг

Шляхами визволення міста. Сьогодні о 10-ій ранку біля меморіалу захисникам КРЕСівської греблі стартував традиційний велопробіг. Його учасники подолали дистанцію у 20 кілометрів. Людмила Васюта поспілкувалась з активними велолюбителями.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято в Центрально-Міському районі

Учасників велопробігу на фініші в парку Мершавцева опівдні зустрічали мешканці Центрально-Міського району. Це традиційно людне місце у дні свят збирає чимало криворіжців цілими родинами. Півдня погода була прихильною до учасників урочистостей. День Перемоги в історичному центрі міста бачила Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Святкує Металургійний район

Металургійний район у роки війни був ключовою ціллю ворога в Кривбасі. Розташований тут металургійний завод, за планами рейху, мав працювати на зміцнення сил загарбника. Такі плани не справдились. Усіх, хто не дав реалізувати найгірший сценарій, сьогодні згадували біля меморіалу Вічної Слави.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Помер визволитель міста Іван Потапенко

Дочекався чергової річниці священного свята. Сьогодні пішов із життя визволитель Кривого Рогу полковник Іван Потапенко. Він жив у Металургійному районі. Був повним кавалером нагороди «За заслуги перед містом».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистості в Довгинцівському районі

У Довгинцівському районі урочистою ходою люди пройшли до парку Залізничників. Колона військової техніки, курсанти, духовий оркестр та ветерани Другої світової і війни на сході, мешканці району поклали квіти до братської могили. Репортаж Євгена Клусовського.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Святкують у Саксаганському районі

У Саксаганському районі святкування 74-ої річниці Перемоги було людним і масштабним. Жива черга з квітами до стели загиблим працівникам рудоуправліня імені Кірова рухалась зо півгодини. По завершенні мітингу учасники приєднались до культурних і спортивних заходів, присвячених святковій даті. З місця події Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні пішов із життя ветеран війни, визволитель нашого міста Іван Потапенко

Сьогоднішнє свято Перемоги у Кривому Розі овіяне смутком - щойно стало відомо, що пішов із життя ветеран війни, визволитель нашого міста Іван Потапенко. Серед живих визволителів Кривого Рогу до сьогодні в місті залишалось троє. І ось пішов у небуття Іван Дмитрович...

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Довгинцівський район Кривого Рогу вшанував героїв Великої Перемоги

Довгинцівський район Кривого Рогу вшанував сьогодні героїв Великої Перемоги.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки