19 травня 2019

Єврофест в Кривому Розі

Єднання європейських культур. Яскрава подія цієї весни – фестиваль EUROFEST, що є брендовим для "міста довжиною в життя", пройшов у Кривому Розі учора. "EUROFEST – захід, що єднає" - у репортажі Олени Павловець та Яни Богославської.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стронгшоу

У рамках Єврофесту в Кривому Розі пройшов етап національного кубка зі стронгмену. У нашому місті зібралися найсильніші спортсмени з усієї України. Криворізьку команду богатирів очолив Роман Сірманов. З фестивальної локації силачів - біля Козака Рога - репортаж Олега Ендрексона.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екскурсії до Дня Європи

У ці дні Кривий Ріг вкотре голосно заявив про себе як місто промислового туризму. Гості Єврофесту - журналісти з різних міст України та з-за кордону два дні поспіль мали можливість заглянути за кожен ріг самобутнього індустріального Кривого Рогу. Побачили місто з висоти шахтного копра і з глибини кар'єра наші кореспонденти - Вікторія Добровольська та Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Історія вишиванок

Історія в народному строї. Цьогоріч Кривий Ріг колоритно та масштабно відзначив День вишиванки. Етнографи кажуть - кожна, навіть ще не куплена вишиванка вже має свого господаря. У нашому наступному сюжеті кожна вишиванка має свою історію. "Вишиті" розповіді збирала Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Табір Слава готується до дитячого літа

Чорноморська перлина Херсонщини - табір Слава, готується прийняти цього літа понад дві тисячі криворізьких дітей. На березі моря вони оздоровлюватимуться за кошти міста. Передбачаються чотири зміни. Першими поїдуть у Славу понад півтисячі обдарованих дітей. Вікторія Добровольська бачила ще порожні алеї табору і дізнавалась про приємні подробиці дитячого літа.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривбас OPEN

Півтори тисячі талановитих танцівників зібрались в одному місці. Кривий Ріг традиційно приймав гостей - учасників змагань на кубок мера міста зі спортивно-бальних танців "Кривбас OPEN". Репортаж із криворізького паркету Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Завтра - інавгурація новообраного президента. Програма заходу

Завтра відбудеться інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського. Цього дня, 20 травня, у Зеленського заплановано кілька заходів. - Громадське.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На деяких вулицях Кривого Рогу декілька днів не буде світла. Адреси

З 20 по 24 травня мешканці деяких вулиць залишаться без світла. Проводитимуть обрізку дерев, аварійно-відновлювальні та технічні роботи.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі зоозахисники провели акцію "Тварини - не ресурс"

У День Європи активісти "Альянсу захисників тварин" провели акцію "Тварини - не ресурс" на захист всіх тварин від будь-яких видів експлуатації, - повідомляють на сторінці Альянсу у Facebook.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Щойно у Кривому Розі у затопленому кар'єрі на Карачунах дайвери знайшли труп. Оновлюється

Щойно у Кривому Розі у закинутому кар'єрі на Карачунах знайшли труп. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Переможцем Євробачення-2019 став Дункан Лоуренс із Нідерландів. Відео

Представник Нідерландів Дункан Лоуренс виграв конкурс Євробачення- 2019 з піснею Arcade.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Подзвін гіркого спомину. 19 травня в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій.

У неділю, 19 травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі сьогодні ясно, без опадів. +16 +26 градусів

Увесь день у Кривому Розі буде ясно та сонячно. Без опадів. +16 +26 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА