20 травня 2019

Світ та імунодефіцит КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Випуск за 20.05.19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "De jure/de facto"
Випуск № 31 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 20.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Інавгурація Президента України

Україна відсьогодні - з новим Президентом. Ця церемонія інавгурації запам'ятається українцям, бо ще жоден президент не заявляв про розпуск парламенту одразу після складання присяги. Наші журналісти сьогодні були в епіцентрі подій. Анна Паукова - з репотражем зі столиці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли тіло в затопленому кар'єрі

Пірнали за здобиччю та знайшли труп людини. У неділю група фрідайверів виявила на майже 10-ти метровій глибині тіло невідомого. Викликали поліцію. Як з'ясувалося, хлопець розшукувався як зниклий безвісти. З місця події - Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підліток зірвався в кар'єр і загинув

Трагічний екстрим коштував життя підлітку. Учора подорож до затопленого кар'єру в Покровському районі завершилась трагедією. Загиблий хлопець - учень 44-ої школи. Дівчинка, що була разом з ним, відбулася шоком. Рятувальники вкотре нагадують про безпеку на воді і біля води.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до ЗНО

Завтра в Україні стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. В ній братимуть участь не тільки випускники закладів середньої освіти, але й професійно-технічної та вищої. В цьому році Кривий Ріг став центром ЗНО і для чотирьох прилеглих районів. Міський департамент освіти та науки запевняє - всі тридцять пунктів готові до проведення тестування. Тепер успішне складання іспитів залежитиме тільки від майбутніх абітурієнтів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розгляд скарги мешканців

Чисте повітря у місті – мрія кожного криворіжця. Тож скарг на екологічну ситуацію чимало. Одна з них надійшла до мерії від мешканців кількох будинків по проспекту Гагаріна. На розгляді цього звернення побувала й наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підключення газу

Криворіжгаз завершує роботи з оновлення газорозподільчого обладнання у Довгинцівському районі. Наразі підприємство поетапно відновлює газопостачання для своїх споживачів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
5-та річниця створення 40-го батальйону

Перший ювілей батальйону. 15 травня п'ять років тому було створено "Кривбас". 40-ий батальйон зі славним минулим має свою історію. Вшанувати загиблих криворіжці зібралися в суботу у сквері Героїв. Детальніше - Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг Головний. Ляльковий дім

До дня народження міста - менше тижня. Іменинник готується відзначити цей день незвично. Дісталося свято й великого лялькового дому Кривого Рогу. Ще одна міська візитівка - у нашій святковій рубриці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки