21 травня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 21.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нова амбулаторія на Ювілейному

На Ювілейному сьогодні запрацювала нова амбулаторія. Вона стала сорок четвертим медзакладом первинної ланки, створеним у місті з 2011 року. У мерії запевняють: за комфортністю, оснащенням та кадровим потенціалом нова амбулаторія сповна відповідає сучасним вимогам до надання медичних послуг. З урочистого відкриття - Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч мера міста з представниками USAID

У створенні мережі амбулаторій загальної практики - сімейної медицини, Кривий Ріг має позиції лідера. Відповідальний підхід криворіжців до цього питання відзначили сьогодні представники проекту USAID "Підтримка реформи охорони здоров'я". Про зустріч гостей міста з мером Юрієм Вілкулом - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЗНО стартувало

ЗНО стартувало. Цього року основну сесію розпочало тестування з математики. Хоча обов’язковим цей предмет стане лише з 2021 року, але вже зараз він є одним із найпопулярніших. Зовнішнє незалежне оцінювання розпочалося сьогодні об 11-ій. На виконання роботи з математики відвели три години. Завдань у тесті – 33. Максимальна кількість балів, яку можна набрати – 62. Наші кореспонденти побували сьогодні в одному з пунктів ЗНО у Кривому Розі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слухання у справі криворізького маньяка

Сьогодні у Жовтневому суді відбулося чергове засідання у справі криворізького маніяка. Слухається справа в закритому режимі. Нагадаємо, чоловіка обвинувачують у зґвалтуваннях та вбивствах дівчат і молодих жінок. Злочини скоєні минулого літа. Вони підпадають під 6 статей кримінального кодексу України. Обвинуваченому загрожує довічне ув'язнення. Розгляд справи триває вже понад півроку. Більшість доказів, кажуть в прокуратурі, в суді вже розглянуті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Моніторинг якості повітря

Пересувна лабораторія для проведення досліджень якості атмосферного повітря працює в Кривому Розі паралельно зі стаціонарними постами. Екологи здійснюють вимірювання у мікрорайонах поблизу коксохімічного виробництва підприємства АрселорМіттал Кривий Ріг. Які дані фіксують - знають наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг Головний. До мрії - з вірою у власні сили

Місто, район, житломасив мрії. Зробити комфортним свій мікрорайон вирішили мешканці Східного. І за кілька років із спального житломасиву він перетворився на місце, зручне для життя і сприятливе для прогулянок та занять спортом. Як ішли до мрії - дивіться в нашому святковому проекті Кривий Ріг Головний.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обдаровані діти Криворіжжя

Двадцята ювілейна церемонія нагородження переможців міського конкурсу «Обдаровані діти – надія Криворіжжя» відбулась у 125-ій школі. За підсумками року відзнаку «Ніка» та дипломи отримали півсотні вихованців шкіл та закладів позашкільної освіти у 25-ти номінаціях.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пленер "Парки і сквери міста"

Весняний конкурс-пленер “Парки та сквери міста“ у ці вихідні зібрав більше ста учасників. Цьогоріч умови конкурсу дещо змінились - організатори вирішили не обмежувати фантазію художників певною територією. Кожен міг намалювати свій улюблений зелений куточок міста. Відкривали пленер за традицією - в парку Мершавцева.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фестиваль бардівської пісні

Вже вчетверте фестиваль “Човникова станція” зібрав у парку Мершавцева поціновувачів авторської пісні. На сцену вийшло сімдесят конкурсантів від п’яти до вісімдесяти років. Човникова станція - це другий етап вже добре знайомого криворіжцям конкурсу “Барди Рудани”. Завершальним акордом стане гала-концерт лауреатів обох конкурсів, який відбудеться наприкінці червня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перемога "Візерунка"

Майстри народного танцю. На міжнародному конкурсі зразковий криворізький колектив «Візерунок» отримав найвищу відзнаку. Як перше місце здобували - у сюжеті Карини Душкевич.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Майстер і Маргарита

Класика в театрі Шевченка. Романтична історія Майстра та Маргарити вкотре зібрала криворізьких театралів. Булгаківські образи створили столичні актори. Спектакль про вибір, який колись доводиться робити кожному, дивилась і Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки