23 травня 2019

Музичний колектив BassKriv band КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 23.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 23.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Знову "замінували"?

Знову - повідомлення про замінування, і знову - тих самих об'єктів, що і 15-го травня. Сьогоднішній день поліція та екстрені служби завершують евакуацією та перевіркою об'єктів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гість студії Костянтин Павлов

Цей тиждень ознаменувався цілою низкою інформаційних приводів, за якими стежила вся країна. У топі - інавгурація Президента та майбутні парламентські вибори. Про це говоримо сьогодні з народним депутатом України Костянтином Павловим.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розвиток промисловості і суспільства

Більше як півтисячі вітчизняних та зарубіжних фахівців гірничої справи взяли участь у традиційній міжнародній конференції "Розвиток промисловості та суспільства". Вона стартувуала сьогодні в палаці молоді і студентів Криворізького національного університету. Цьогоріч до вирішення нагальних питань гірничо-металургійного комплексу долучились представники більше як 30-ти вузів, десятка науково-дослідних інститутів та близько двадцяти підприємств з дев'яти країн.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потенційні абітурієнти склали ЗНО з української

Майже триста п’ятдесят тисяч абітурієнтів по всій Україні сьогодні складали ЗНО з обов'язкового предмета - української мови та літератури. На 58 завдань було відведено три години. З пункту ЗНО - сюжет наших кореспондентів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Право дитини на родину

У Кривому Розі майже 900 дітей ростуть в неблагополучних родинах. Завдання працівників служби у справах дітей - навчити таких батьків відповідальності. У гіршому випадку доводиться позбавляти їх батьківських прав. Позитивна тенденція є, проте щороку приблизно для шістдесяти дітей шукають нову родину. Також не зменшується кількість розлучень та відмови від дітей у пологових будинках. Як зберегти сім'ю для дитини - це питання обговорювали сьогодні представники служби у справах дітей разом з представниками центру зайнятості.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкриття дитячого майданчика на Даманському

Сучасних облаштованих місць для дитячих розваг має бути більше. Таку пропозицію від батьків житломасиву Даманський отримав народний депутат Костянтин Павлов. Днями у малих та дорослих жителів вулиці адмірала Головка було свято - разом з нардепом вони відкривали нове дитяче містечко в своєму мікрорайоні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Полив вулиць підприємствами

На календарі – травень. Цього року він видався дощовим, та влітку гостро постане питання боротьби з пилом. Найбільше потребують цього житломасиви, розташовані поруч із промисловими підприємствами. Про це - сюжет Вікторії Добровольської.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг - Головний. Професія - рятувати

Ліквідація наслідків аварій на підприємствах, врятовані життя людей. Вже понад сто років таку місію виконує державний воєнізований гірничорятувальний загін. Місце його дислокації - Кривий Ріг, зона обслуговування - 5 регіонів України. Про відважних та професійних - у нашому святковому проекті Кривий Ріг Головний.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безпечна поведінка у пляжний сезон

З першого червня у Кривому Розі офіційно розпочинається купальний сезон. Нині здійснюється перевірка п'яти пляжів. Чи всі вони відкриються для купання та масового відпочинку, поки невідомо. Фахівці кажуть: є проблема у забезпеченні пляжів рятувальниками. Відповідна станція з персоналом є лише в парку Мершавцева. Пошук бажаючих попрацювати влітку в міській службі порятунку на воді триває. Про це, а також про правила безпечного відпочинку розповів фахівець третього пожежно-рятувального загону ДСНС Сергій Нижник.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пісня - в подарунок від "Рудани"

Місто, яке надихає. Його неповторну красу та шаленість оспівано у піснях, присвячених рідному Кривому Рогу. Однією з таких є пісня Ольги Фоміної. Вона надихнула нас на створення кліпу до Дню народження Кривого Рогу. Як його знімали – дізнаєтесь із наступного сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка до Дня міста

Сьогодні у виставочному залі відкрилась експозиція до Дня міста. Роботи знаних майстрів і початківців місяць милуватимуть око криворізького глядача.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки