26 травня 2019

"Місто довжиною в життя" святкує

В останні вихідні травня Кривий Ріг традиційно відзначає День міста. Програма нинішнього свята була насичена і різноманітна. Організатори подбали про розваги для дітей і культурні заходи для дорослих. Як зустріли 244-ий день народження Кривого Рогу - у сюжетах наших журналістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День міста у Тернівському районі

То з дощем, то з сонцем. Такою мінливою видалася погода на День народження міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інгулець відзначає свято

З широким розмахом відзначив Інгулецький район день народження Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гуляння у міських парках

Місто довжиною у життя святкує свій 244й день народження. До Дня міста у активності вбралися всі райони міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Святковий телеміст у Саксаганському районі

Починаючи з шостої вечора, біля головної сцени Саксаганського району людей більшало щохвилини. Саксаганці жваво долучилися до святкування дня народження міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято на головній сцені

Вітальні слова від перших осіб міста та гостей, кращі криворізькі  творчі колективи та зірки української естради, а також жарти, розіграші та сюрпризи. Все це відбуватиметься на головній сцені біля держцирку та КНУ. Отже, святкуємо разом. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гонки на виживання

Гонки на виживання. Щороку до Дня міста екстремальні перегони на автодромі Кривбас-екстрім збирають шанувальників авто- мотоспорту. Змагання, присвячені річниці міста, відбулися 25-го травня. Хто переміг у черговому етапі змагань - знає Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Східний - мікрорайон благоустрою

Кривий Ріг - найкраще місто. Так вважають криворіжці. А мешканці Східного переконані, їхній житломасив - один із найкомфортніших у місті. Тут є спортивні і дитячі майданчики, місце для прогулянок з тваринами, а ще - багато квітів. І змінюють свій житломасив самі мешканці. Допомагає в облаштуванні мікрорайону громадська спілка Зелений центр Метінвест. Як зараз виглядає Східний - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Veterano Pizza. У Кривому Розі відкрилася перша піцерія для ветеранів АТО

26 травня у Кривому Розі урочисто відчинила свої двері для відвідувачів нова піцерія Veterano Pizza. Засновником мережі таких закладів є колишній боєць АТО Леонід Остальцев з Києва. Власник піцерії у Кривому Розі – Олександр Овчаренко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Оголосили переможців 72-го Каннського кінофестивалю

Стали відомі імена переможців цьогорічного Каннського кінофестивалю. - Обозреватель.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі дзюдоїсти привезли 4 нагороди з Дитячої ліги Дніпра

25 травня у спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву № 6 у Дніпрі відбувся чемпіонат – Дитяча ліга з дзюдо серед юнаків і дівчат 2007-2008 років народження, – повідомляє тренер з боротьби СК «Гірник» Дмитро Назаренко на сторінці у Facebook.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Уперше в історії – бронзові. «Гірник» розбив «Миколаїв-2» на виїзді

25 травня у Миколаєві на стадіоні парку «Перемоги» криворізький «Гірник» зіграв заключний 27-й календарний матч з місцевим «Миколаєвом-2», – повідомляють у прес-службі «Гірника».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі рятувальники зняли з козирка під’їзду 9-річного хлопчика

Увечері 25 травня на вулиці Вологодській Покровського району хлопчик застряг на козирку під’їзда і не міг самостійно злізти. Про це о 20:45 рятувальників сповістив його братик, - повідомляють у прес-службі ДСНС Дніпропетровської області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі сьогодні хмарно з проясненнями, йтиме дощ. +14 +23 градуси

Сьогодні у Кривому Розі хмарно з проясненнями. Удень йтиме дощ із грозою, якому ввечері на зміну прийде дощ. +14 +23 градуси.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА