29 травня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 29.05.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Депутати обговорили проблеми з батьками онкохворих дітей

Сьогодні відбулось пленарне засідання сесії. Вранці до мерії прийшли представники ініціативної групи. Розмову продовжили на погоджувальній раді у профільній постійній комісії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розгляд петиції про допомогу хворим дітям в сесійному залі

Сьогодні під час пленарного засідання сесії депутати розглянули електронну петицію про перенаправлення коштів зі святкування Дня міста на лікування криворізьких дітей. Із сесійного залу - Яна Богославська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розгляд петиції про підтримку ОСББ

Сьогодні під мерією фінансової підтримки з бюджету вимагали і представники ОСББ. Співвласники багатоквартирних будинків претендують на 30 мільйонів гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Почесні громадяни Кривого Рогу

Найвищого у місті звання - "Почесний громадянин Кривого Рогу" сьогодні удостоєні двоє криворіжців. Депутати підтримали кандидатури свого колеги Віктора Артюха та громадського діяча Дмитра Степанюка. За рішення проголосувала більшість - 36 депутатів міськради.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Теплий дім

Інвестиції та кращі європейські практики - в енергоефективність. Кількість учасників міської конкурсної програми "Теплий дім" щороку зростає. Це реальна допомога, запевняють криворіжці, які завдяки участі в проекті забули про засмічені й затоплені підвали, зношені покрівлі, зламані двері під'їздів. Теплі будинки - в наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
План Перехоплення

План Перехоплення. У місті сьогодні шукали невідомих, які вдерлися додому до чоловіка і завдали ножових поранень. Сталося таке сьогодні вранці на проспекті Поштовому. Постраждалого госпіталізували до тисячки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слухання у справі про вбивство студента

Сьогодні у Дзержинському суді проходило чергове слухання у справі викрадення і вбивства 20-річного студента Олександра Лютова. Злочин скоєно на початку 2018-го. Та засідання було коротким: не з`явився один з учасників процесу - перекладач з української на російську. На його присутності наполягали обвинувачувані, мовляв, державної вони не розуміють. Відтак у суді оголосили перерву до понеділка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На цвинтарі рубають дерева

На одному з місцевих цвинтарів посеред дня зловмисники вирубували дерева. Їх зупинили доглядачі кладовища і передали поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагороди - переможцям конкурсу "Сто дворів"

У Кривому Розі продовжують втілювати програми благоустрою дворів та прибудинкових територій. Місто тісно співпрацює з промисловими підприємствами. Учора урочисто нагородили переможців 4-го єтапу конкурсу «Сто дворів» від громадської спілки "Зелений центр Метінвест".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Літні міжміські перевезення

Літо - пора відпусток і мандрівок. Центральний автовокзал Кривого Рогу фіксує збільшення пасажиропотоку. Його послугами щодня користуються майже півтори тисячі мешканців та гостей міста. Кількість маршрутів також зростає. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кращий читач України

Криворізький семикласник Денис Грицай увійшов до рейтингу суперчитачів України. Церемонія нагородження переможців третього етапу Всеукраїнського конкурсу проходила у Львові - на щорічному фестивалі дитячого читання "Книгоманія". Враженням від форуму та своїми літературними вподобаннями Денис поділився з нашою знімальною групою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки