10 червня 2019

Випуск за 10.06.19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "De jure/de facto"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.06.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Форум об'єднаних опозиційних сил

Сьогодні партія Опозиційний блок під час "Форуму опозиційних сил "Довіряй ділам" презентувала команду лідерів, які представлятимуть опозицію на парламентських виборах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Серія ДТП у Кривому Розі

Серія дорожньо-транспортних пригод. Вчора увечері в Центрально-Міському районі на зупинці громадського транспорту невідомий автобус в'їхав у маршрутку. Внаслідок ДТП постраждали троє пасажирів маршрутного таксі, серед яких – 12-ти річна дитина. Сьогодні - знову аварія. На проспекті Миру зіткнулися три іномарки. Водій та пасажирка одного з авто отримали легкі тілесні ушкодження. Деталі у сюжеті Олени Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У вихідні "замінували" торговельний центр на житломасиві ПівдГКЗ

Українські міста, включно зі столицею, накрила чергова хвиля повідомлень про замінування. Сьогодні перевіряли на наявність вибухівки столичні станції метро, магазини, аеропорт Жуляни та навіть парламент і Міноборони. Криворіжці теж продовжують потерпати від зловмисників. Цієї суботи поліція отримала повідомлення про замінування торговельного центру на житломасиві Південного комбінату. На відміну від попередніх численних історій, ця мала продовження. Псевдомінувальника затримали.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пориви водопроводів

Ранок без води зустрічали мешканці багатоповерхівок Саксаганського і Покровського районів. Причина - численні пориви на водопроводах. Ліквідувати проблему вдалося протягом дня, але жителі "зневоднених" будинків вже чекають на нові пориви - нарікають на зношені комунікації. Продовжить Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Загроза ботулізму

Два нових випадки захворювання на ботулізм зафіксували на минулому тижні на Дніпропетровщині. У Верхньодніпровському районі вагітну жінку родичка пригостила сушеною рибою, яку сама ж і приготувала. У Нікополі чоловік звернувся до лікарів на четверту добу після того, як поїв в'яленої риби. Йому ввели сироватку від ботулізму, але стан хворого залишається важким. Спеціалісти Держпродспоживслужби закликають криворіжців категорично відмовитись від вживання риби та інших продуктів невідомого походження.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Створили громадську раду при міськздраві

Розпочала свою роботу громадська ради при міському управлінні охорони здоров’я. Це - новостворенний колективний консультативний орган представників громадськості. У складі ради - 10 громадських організацій : рада ветеранів, товариства червоного хреста і лікарів України, інші громадські об'єднання. Активна участь у реформуванні закладів медичної допомоги – основна мета створення рад при лікувальних закладах міста. Вони обов’язково мають бути у закладах вторинної допомоги. В центрах сімейної медицини - їхнє створення рекомендоване.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відпочинок дітей у пришкільних таборах

Шкільні коридори із настанням літа не спорожніли. З початку червня у криворізьких школах працюють літні оздоровчі табори із тимчасовим перебуванням. Більше 15 тисяч дітей цьогоріч будуть відпочивати і оздоровлюватися в межах міста - у пришкільних таборах. Із території літнього відпочинку сюжет Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стартувала програма Кривий Ріг - місто дитячих розваг

Відсьогодні діти, які відвідують пришкільні табори, зможуть безкоштовно побувати у розважальних центрах в усіх районах міста. Літній бонус малеча отримала завдяки меморандуму між органами місцевого самоврядування та криворізьким бізнесом у рамках дії проектів "Кривий Ріг - місто дитячих розваг" та "Підприємницький воркшоп".

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЦГЗК. ПСП Петрове

Соціальне партнерство у дії. Центральний комбінат компанії Метінвест третій рік поспіль підписує угоду про соціально-економічну співпрацю з Петрівською громадою. Спільні інвестиції в медичну сферу і культуру, благоустрій та спортивну інфраструктуру зробили комфортнішим життя мешканців селища Петрового і прилеглих сіл. Про вже реалізовані проекти та плани спільної роботи на 2019 рік – далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перевірка пляжу у парку імені Мершавцева

Сонце, вода, пісок. Із першими літніми днями у Кривому Розі розпочався і пляжний сезон. Міські зони відпочинку перевіряють на безпечність грунту і води, тим часом відпочивальники активно виходять до води. Сьогодні фахівці провели санітарний огляд у парку Мершавцева.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зміни персональних даних при призначенні субсидій

У місті триває призначення субсидій на літній період. Державну допомогу вже оформили понад 50 тисяч криворіжців. У департаменті соціальної політики нагадують городянам - кампанія триватиме до кінця червня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міська спортивна гра "Котигорошко"

Військово-патріотична гра «Котигорошко» об'єднала учнів п'яти районів міста. Діти будували наметовий табір, проходили смугу перешкод та готували творчі конкурсні номери. Змагалися у парку Мершавцева. Докладніше - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На підприємстві у Кривому Розі загинув 32-річний підривник

Сьогодні на підприємстві Кривого Рогу загинув працівник, який перебував у автонавантажувачі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки