18 червня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 18.06.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Смертельний випадок на виробництві у Кривому Розі

Повідомлення про смертельний випадок на виробництві надійшло до поліції у суботу. Чоловік отримав травму на території великого промислового підприємства. За попередньою інформацією, причиною трагедії став удар каменем. У поліції відкрили кримінальне провадження за порушення вимог законодавства про охорону праці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі поцупили тролеї і люки

Чорний заробіток. У Кривому Розі продовжується розкрадання металевої продукції на об’єктах комунальної власності, інженерних мережах та об’єктах благоустрою. Сьогодні вночі на ділянці контактної мережі по Дніпропетровському шосе викрали тролеї. А в Інгулецькому районі поцупили кілька металевих люків. Проблему досліджувала Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Авто-жертви: на вулиці Волгоградській горіло СТО

Масштабна пожежа спалахнула сьогодні в Саксаганському районі. Вранці на вулиці Волгоградській загорілася станція техобслуговування автомобілів. Вогонь охопив три ремонтні бокси. В одному з приміщень полум’я знищило легковик. На місці події побував наш кореспондент Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У пожежі на літній кухні в приватному секторі постраждав господар

А сьогодні по обіді вогонь гуляв в одному з дворів приватного сектора по вулиці П'ятихатській. Зайнялося у літній кухні. Внаслідок пожежі постраждав сімдесятирічний чоловік. Рятувальники винесли його на вулицю, а швидка доправила погорільця до другої міськлікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Військовослужбовці частини 30-11 склали присягу

Присягнули на вірність Україні. Цими вихідними військова частина 3011 поповнилася військовослужбовцями. Урочисто склали присягу більше півтораста нацгвардійців. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі пройшов Всеукраїнський музичний фестиваль "Червона калина"

У ці вихідні Кривий Ріг уже вп'яте зустрів всеукраїнський фестиваль-конкурс народної пісні. “Червона калина” розквітла барвами талантів чотирнадцяти областей України. Урочисте відкриття фестивалю проходило на Арт-майдані. Репортаж Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Червона калина": про історичну місію і переможців

Другий та заключний день Червоної калини запам’ятався гала-концертом та численними нагородами кращих учасників мистецького форуму з різних областей України. А ще - особливою місією, яку мала в Кривому Розі творча делегація з Сумщини. Подробиці - в сюжеті Аліни Чистосердової.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Біля 8 міськлікарні з’явився спортивно-ігровий майданчик

У пацієнтів 8-ї дитячої міськлікарні тепер є місце, де можна відволіктися від лікувальних процедур, і весело провести час на свіжому повітрі. Біля медзакладу з’явився ігровий майданчик. Дитяча мрія здійснилася завдяки ініціативі та підтримці народного депутата Костянтина Павлова. На відкритті побувала Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відпочинок і саморозвиток: фестиваль "MagiCity Touch" розважав городян з благодійною метою

Музика, відпочинок і саморозвиток. Упродовж двох днів у Кривому Розі проходив "MagiCity Touch" - благодійний фестиваль, який збірав учасників з різних міст України. Про усі цікавинки фесту - дізнаєтеся за мить.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Про захист прав дітей-інвалідів - за круглим столом

Нововведення в законодавстві з питань захисту прав дітей-інвалідів обговорили фахівці департаменту соцполітики з представниками криворізького об'єднання «Веселка». Батьки особливих дітей мали можливість обмінятися досвідом та отримати від спеціалістів відповіді на питання, що їх хвилюють. Подробиці - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рибальський сезон - відкрито. Що варто знати рибалкам?

Рибальський сезон - відкрито. Період нересту на криворізьких водоймах завершився, тож поціновувачі риболовлі вже готують вудки. Наша знімальна група побувала на Південному водосховищі, аби дізнатися, чи можна тут порибалити і у який спосіб.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Криворізький гірник" на Азовському морі зустрічає дітей працівників "КЗРК"

Азовське море кличе. Днями до оздоровчого комплексу "Криворізький гірник" приїхали на відпочинок понад 250 дітей працівників Кривбасзалізрудкому. Першу зміну, а разом з нею - ювілейний сезон комплексу відкрили яскравим святом. Барви морського відпочинку - в наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Молодіжна збірна України з футболу - чемпіон світу. Яскраві моменти і криворізький слід

Збірна України з футболу U-20, у складі якої - криворізький футболіст, стала чемпіоном світу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки