19 червня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 19.06.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 19.06.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Сусіди врятували дітей, які вистрибували з другого поверху. Пожежа у будинку на Невській

Сьогодні на вулиці Невській, що у Покровському районі, загорівся балкон на другому поверсі чотириповерхівки. У квартирі, де виникла пожежа, знаходилось троє дітей без батьків. Ще до приїзду МНС-ників їх із полум'я врятували самі мешканці цього будинку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смертельне ДТП: мотоцикліст врізався у фуру на об’їзній дорозі

Сьогодні вдень на об’їзній дорозі неподалік супермаркету мотоцикліст на швидкості залетів під фуру. Чоловік загинув на місці. Що призвело до аварії - будуть з'ясовувати поліцейські.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новопілля без води. Мешканці перекрили дорогу на знак протесту

Куди поділася вода? Відповіді на це питання вже кілька днів не можуть знайти мешканці Новопілля. У селі - проблеми з водопостачанням. З вимогою повернути воду до будинків люди сьогодні вийшли на трасу. Подробиці - далі

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без сенсацій і руху: чергове судове засідання у резонансній справі вбивства Аміни Менго

Сьогодні відбулося чергове судове засідання у резонансній справі Аміни Менго. У процесі розгляду допитали представницю органів усиновлення Центрально-Міського райвиконкому. Відповідаючи на запитання, Ірина Чуйко зазначала - у родині на момент зникнення дівчинки перебувало 5-теро прийомних дітей. Втрата однієї дитини позбавляла сім'ю статусу дитячого будинку сімейного типу. А це означає зменшення обсягу державних виплат та інших соціальних пільг. Прозвучала на судовому засіданні й інформація про подальшу долю інших дітей у цій родині, в тому числі біологічних.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виборчі нюанси: криворізькі переселенці не обиратимуть мажоритарників та місцеву владу

Менше як 76 тисяч громадян з непідконтрольних районів Донбасу та Криму взяли участь у другому турі президентських виборів. Такі дані - з Держреєстру виборців. Проголосувало всього шість відсотків від загальної кількості зареєстрованих в країні повнолітніх ВПО. Чи готові внутрішньопереміщені особи до більшої активності 21-го липня, на парламентських виборах? З криворізькими переселенцями поспілкувалась Тетяна Васильєва.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Комплектація кадрів: «АрселорМіттал Кривий Ріг» і Криворізький центр зайнятості заключили угоду

У міськрайонному центрі зайнятості відбулося засідання круглого столу з представниками найбільшого в Україні гірничо-металургійного підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг». Метою обговорення стало погодження плану спільних дій керівництва компанії та Центру зайнятості з підбору кваліфікованих кадрів на вакантні робочі місця. Детальніше про це – у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На захисті прав споживачів: інформаційні зустрічі для підприємців

Для криворізьких підприємців червень проходить під знаком захисту прав споживачів. Зміни в законодавстві у цій сфері суб'єкти господарювання обговорюють під час інформаційних зустрічей.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Любити і знати природу: єгері створили екологічний проект для дітей

Поринути у зелений світ лісу, дізнатися більше про тварин, навчитися безпечно розводити вогнище та власноруч готувати солонці для лісових мешканців. Такий цікавий літній день провели юні натуралісти. Спеціально для дітей криворізькі єгері заснували проект, який допоможе більше дізнатися про світ навколо і природу свого краю. У товаристві єгерів училися новому і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Супергаз вирушає до пришкільних таборів. Про небезпеку – у цікавій формі

Усім відомий дитячий герой Криворіжгазу – супергаз, розширює коло друзів. Упродовж навчального року він частенько бував на шкільних уроках. Тепер же - вирушає до пришкільних літніх таборів. Там він теж розповідатиме різні цікаві історії про поводження з газом. І не даватиме шансу своїм маленьким друзям сумувати, переконують у Криворіжгазі. Одними з перших приймали Супергаза у гостях діти з 9-ої школи-інтернату.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спірні питання реєстрації в гуртожитках

Реєстрація місця проживання у гуртожитках. Це не проблема теоретично, проте на практиці бувають спірні питання, пояснюють спеціалісти. А тому нагадують криворіжцям моменти процедури реєстрації родичів у кімнаті гуртожитку разом із наймачем житлового приміщення. З таким питанням, кажуть фахівці, люди звертаються до відділів реєстрації місця проживання найчастіше.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сучасні Супер-бабусі презентували творчість у Палаці культури «Саксагань»

Вік - творчості не завада. У Кривому Розі - нова традиція. Представники Саксаганської організації товариства Червоного Хреста, активне жіноцтво з різних районів міста організували захід "Сучасна супербабуся". Підтримав ініціативу творчих землячок нардеп Андрій Гальченко. 15 жінок золотого віку в палаці культури "Саксагань" доводили: вони - сучасні і справді "супер".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Всеукраїнський конкурс образотворчого мистецтва

Від традицій до сучасного образотворення. У Кривому Розі зібрались близько півтисячі учасників 3-го всеукраїнського конкурсу витинанки. Конкурсанти не лише змагалися - у ході семінару фахівці з образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва та дизайну обговорили проблеми початкової мистецької освіти. У складі журі конкурсу були знані майстри - з України та з-за кордону.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сучасний фолк: народний ансамбль "Ексампея" у Кривому Розі

“Ексампейя” - народний фольклорний ансамбль з Кіровоградщини, що стрімко завоював популярність. За сім років із сільського будинку культури гурт перемістився на сцени найвідоміших всеукраїнських фестивалів. Стиль “Ексампейї” нині впізнаваний і далеко за межами країни. Концерт цього гурту став окрасою 9-го всеукраїнського фестивалю народної творчості “Червона калина”, який пройшов у Кривому Розі. Театр Шевченка зібрав повен зал палких поціновувачів народної автентики. Серед них була і наша Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки