27 червня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 27.06.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Урочисте покладання квітів до Дня Конституції

Завтра українці відзначатимуть День Конституції. Це єдине державне свято, закріплене у самій Конституції України. Встановили його на честь прийняття основного документа вищої юридичної сили в країні. 23 -тю річницю Конституції в місті відзначили урочистим покладанням квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову "замінували" лікарні і торговельні центри

Замінування як норма. Анонім вкотре повідомив про закладення вибухівки у криворізьких лікарнях, торговельно-розважальних центрах та кінотеатрах. Це вже 14-те таке повідомлення за червень. Як і в попередніх випадках, лист з погрозою надійшов електронною поштою. Поліція наразі не має жодної інформації про зловмисників. Городяни, в свою чергу, вже втомилися від таких знущань. Олена Павловець слухала тих, кому довелось переживати евакуацію.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на зебрі

Наїхав на зебрі на пішоходів. Сьогодні зранку поблизу зупинки Ювілейної водій 307-ї маршрутки здійснив наїзд на двох хлопців. Один відбувся переляком, другого - госпіталізували.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологи моніторять якість повітря на Карачунах

Моніторинг якості атмосферного повітря дістався найчистішого житломасиву Кривого Рогу. На думку екологів, це Карачуни. З проханням перевірити якість повітря до мерії звернулась мешканка мікрорайону. Фахівці міського управління екології разом з представниками державної лабораторії провели дослідження. Детальніше у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мер міста привітав молодь зі святом

Остання неділя червня в Україні - День молоді. Свято молоді і саме молоде - цього року його відзначають 25-ий раз. Майже третина криворіжців - це люди віком до тридцяти п’яти років. Активних, молодих і творчих сьогодні вітав мер міста Юрій Вілкул. Олена Мухіна - про свято молоді.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Святкові урочистості у Покровському районі

Одразу два свята відзначили у Покровському районі. До Дня молоді та Дня Конституції поблизу місцевого райвиконкому зібралися кілька сотень людей. Більшість - представники молодого покоління. Впродовж року вони жили активним громадським життям, долучаючись до різноманітних суспільних проектів, за що й отримали заслужені відзнаки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд місцями стихійної торгівлі у Саксаганському районі

Стихійні ринки як зона ризику в спеку. Місцями неорганізованої торгівлі в Саксаганському районі вирушили учасники рейду - представники служб організації підприємництва та захисту прав споживачів. Що виявили – дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Земля під будівництво для воїнів АТО

Сьогодні відбулося засідання робочої групи щодо виділення земельних ділянок під будівництво учасникам АТО-ООС. Розглядали документи бійців для ухвалення рішення на сесії міськради. На сьогодні у Кривому Розі розподілено 600 ділянок. За словами фахівців, попри певні паперові формальності, процес іде активно. Наразі у місті в черзі на земельні ділянки стоїть три тисячі бійців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кращих випускників відзначили у Тернівському і Покровському районах

Цьогоріч у Кривому Розі - майже три тисячі двісті випускників. Для відмінників навчання гордістю і пам'яттю про школу на довгі роки стануть золоті і срібні медалі. Понад 130 випускників отримали високі бали на ЗНО та підтвердили своє право на золото і срібло за навчання. На святі вшанування медалістів у Покровському і Тернівському районах побували наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проект "Громадського бюджету" реалізували в Металургійному терцентрі

Грант на втілення ідеї пенсіонерів отримав терцентр Металургійного району. Він переміг у конкурсі "Громадський бюджет". Кошти спрямували на придбання обладнання для навчально-оздоровчого центру для відвідувачів соціального закладу. Про це - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжці готуються до святкових вихідних

Для українців червень завершується подовженими вихідними. Як планують відзначити День Конституції та свято молоді криворіжці - цікавились наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«Укрзалізниця» змінює правила продажу квитків 

«Укрзалізниця» починаючи від 8 липня буде продавати квитки на поїзди за 60 діб до дати їхнього відправлення. Про це сьогодні повідомила пресслужба компанії.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Двоє криворіжців можуть потрапити до в’язниці на 10 років за розбійний напад з ножем на юнака

26 червня двоє чоловіків напали на 16-річного хлопця, погрожуючи йому ножем. Підозрюваних затримали, – повідомляють у Криворізькому відділі поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки