28 червня 2019

1:4. Криворізький «Гірник» розбив «Гірник-Спорт» на Полтавщині

Учора в Горішніх Плавнях на стадіоні «Юність» наш «Гірник» зіграв перший контрольний матч у межах літніх міжсезонних навчально-тренувальних зборів з місцевим «Гірник-Спорт», – повідомляє пресслужба криворізького футбольного клубу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі гвардійці на Донеччині затримали чоловіка та жінку, причетних до незаконних збройних формувань

27 червня під час служби на блокпосту поблизу села Бугас на Донеччині криворізькі гвардійці затримали жінку та чоловіка, причетних до незаконних збройних формувань, – повідомляють у пресслужбі ВЧ 3011.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі родичі розшукують зниклу безвісти 84-річну бабусю

Криворожанка розшукує свою 84-річну бабусю Раїсу Максимівну Сороку. Літня жінка зникла 26 червня близько 17:00 на 129-му кварталі. Про це її онука повідомила у facebook.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі гвардійці перемогли у змаганнях з багатоборства кінологів

27 червня на одному з полігонів військової частини 3011 завершилися змагання з багатоборства кінологів на першість Центрального ОТО. Перше місце посіла команда криворізьких військових, – повідомляють у пресслужбі ВЧ 3011.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Зеленський звільнив очільника Дніпропетровської ОДА Резніченка

Президент Володимир Зеленський звільнив з посади очільника Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентина Резніченка. Відповідний указ опублікований на сайті президента, - Громадське.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Основний Закон нашої держави. Сьогодні відзначають День Конституції України

Щорічно 28 червня відзначають День Конституції України. Саме у цей день у 1996 році Парламент повністю підготував Основний Закон нашої держави.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі сьогодні ясно, мінлива хмарність, без опадів. +18 +25 градусів

У Кривому Розі сьогодні ясно, мінлива хмарність, без опадів. +18 +25 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА