08 липня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.07.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Завдання оперативного штабу - повне підключення усіх споживачів електроенергії в місті

Продовжує свою роботу оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди. У безперервному режимі він координує роботу комунальних підприємств та служб міста. Наразі головне завдання - відновити умови для нормальної життєдіяльності міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога городянам з фонду матеріального резерву

Серед нагальних питань, які потребують якнайшвидшого вирішення - і ремонт пошкоджених буревієм покрівель будинків. Для оперативного проведення робіт на об'єктах використовується фонд матеріального резерву. Далі - докладніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Сансервіс" прибирає повалені дерева

Поламані і вирвані з корінням дерева - така картина після буревію постала усюди по місту. Близько двох тисяч адрес вже опрацьовані комунальниками. Представники підприємства Сансервіс продовжують працювати в посиленому режимі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Абоненти без світла: криворіжці чекають енергетиків

Тим часом найбільшою проблемою залишається відновлення електропостачання в житлових будинках. Через шість днів після негоди компанія ДТЕК Дніпровські електромережі не змогла забезпечити усіх абонентів світлом. Люди не можуть користуватися електроприладами, а увечері змушені палити вдома свічки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місто залучило до співпраці п'ять міських рятувальних підрозділів та енергетиків з Дніпра

Що заважає швидко і якісно повернути послугу абонентам ДТЕК Дніпровські електромережі? З цим питанням сьогодні до офісу енергетиків прийшов нардеп Андрій Гальченко. Результат розмови - підтримка ресурсом. З подробицями - Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі працюють додаткові бригади електромонтерів

Додаткові бригади з інших міст прибули оперативно, втім сьогодні були змушені чекати на покращення погоди. Злива та гроза більше як півдня не дозволяли працювати на електромережах. З енергетиками з Апостолового поспілкувались наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Олександр Катриченко про нагальні завдання штабу

За дорученням мера міста в допомогу енергетикам закріплені підрозділи МНС. Рятувальники допомагають бригадам очищати території від повалених дерев та гілок, передусім роботи ведуться в житлових кварталах і приватному секторі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Енергетики про перспективи відновлення електропостачання

Роботи у місті тривають, але багато абонентів все ще чекають на візит енергетиків. Ситуацію по місту нам прокоментує Павло Северенчук, головний інженер ПАТ "Криворізькі електричні мережі".

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні випала місячна норма опадів, - Криворізька авіаметеорологічна станція

Сьогодні, за даними Криворізької авіаметеорологічної станції, в місті випала місячна норма опадів. На найближчі дні сильних дощів метеорологи не обіцяють. Відступить і спека.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримали підозрюваного у вбивстві дитини

13-річну мешканку Миролюбівки Інну Дубик знайшли мертвою. Дівчинка перебувала в розшуку з 29 червня. До пошуків долучилися військові частини 3011 та аеророзвідка. Правоохоронці виявили чоловіка, причетного до зникнення підлітка. Зловмисник зізнався у вбивстві дитини. Детальніше розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У ДТП в Тернівському районі постраждали мати з немовлям

Учора в ДТП у Тернівському районі постраждали жінка з немовлям. Їх на тротуарі збив один з автомобілів, що зіткнулися на перехресті вулиць Маршака та Адмірала Головка. Нині 11-місячний малюк - в лікарні. Він у задовільному стані, кажуть медики. Тим часом в поліції розшукують свідків дорожньо-транспортної пригоди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Роботи з благоустрою зони відпочинку в парку Шахтарському - на фініші

У парку Шахтарському триває реконструкція зони відпочинку біля води. Суттєвих змін зазнали не тільки об'єкти на березі Саксагані, а й сам пляж. Новий пісок, відремонтований дитячий майданчик, зручні умови для гри у футбол та пляжний волейбол - комфортна зона відпочинку майже готова. Відкриття - незабаром.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Майданчик для маленьких мешканців житломасиву Кривий Ріг-41

У колишньому селищі Ілліча – нині житломасиві «Кривий Ріг – 41» в Металургійному районі з’явилося нове дитяче містечко. Появі великого ігрового майданчика для маленьких криворіжців посприяв депутат міської ради Олег Ляденко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжці - на Всеукраїнському турнірі фахівців діагностики газопроводів

Наша майстерність - ваша безпека. Під таким девізом у Бердянську пройшов півфінальний раунд Всеукраїнського конкурсу газовиків Регіональної газової компанії. У професійній мастерності змагались фахівці діагностики газопроводів. В числі семи команд східного регіону були і представники "Криворіжгазу". З Бердянська - сюжет Олександра Карамушки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки