17 липня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.07.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 17.07.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СБУ відкрила кримінальне провадження за статтею про екоцид

Служба безпеки відкрила кримінальне провадження щодо посадовців АрселорМіттал Кривий Ріг за статтею "Екоцид". Співробітники СБУ викрили їх на протиправній діяльності щодо забруднення навколишнього середовища. Про це повідомила пресслужба на сторінці відомства у Фейсбук.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа щодо розміру земельного податку для АМКР - в апеляційному адмінсуді у Дніпрі

Плакати "Арселор - дорівнює корупція", "Арселор досить купувати суддів" принесли до будівлі Третього апеляційного адміністративного суду у Дніпрі громадські активісти. Там вчергове намагалися визначити – чи буде найбільший забруднювач Кривого Рогу платити податок на землю, який встановила міськрада. Ціна питання - десятки мільйонів гривень на потреби громади.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перспективи співпраці: мер Юрій Вілкул зустрівся з китайською делегацією

Сьогодні до Кривого Рогу прибула делегація представників металургійно-будівельної корпорації світового рівня "еМ Сі Сі" з міста Чунцин Китайської народної республіки. Мета візиту - встановлення ділових, партнерських стосунків між китайським бізнесом та містом Кривий Ріг.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальна підтримка: репортаж із засідання міськвиконкому

Cьогодні на засіданні міськвиконкому основним було питання про соціальну підтримку мешканців міста. Доповідали представники управлінь охорони здоров'я, розвитку підприємництва та департаменту освіти і науки. Із залу засідань - репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті буде поповнено фонд матеріального резерву: засідання оперативного штабу

Фонд матеріального резерву міста потребує поповнення. Про це заявили сьогодні на засіданні оперативного штабу. На роботи з відновлення покрівель, прибирання повалених дерев, вивезення розпиляного гілля, допомогу мешканцям міста, що постраждали від стихії, пішов увесь запас матрезерву. А місця, якими пройшовся буревій, ще потребують робіт з благоустрою. Продовження теми - в сюжеті Валерія Кожухаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до виборів - на фініші: засідання ОВК 32-го округу

До виборів нового парламенту залишається три дні. Робота в окружних виборчих комісіях триває. Вже завтра окружкоми прийматимуть бюлетені для голосування. А нині комісії затверджують остаточний склад виборчих дільниць та реєструють спостерігачів. З 32-го округу - Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті встановлюють нові контейнерні системи

Через щільну забудову в Кривому Розі доволі незначна кількість контейнерних майданчиків. Решта – це так звані місця розташування контейнерів. Сучасні системи вже замінили старі сміттєві баки в багатьох районах міста. Там непотріб не розлітається вулицями. Мешканці задоволені, та актуальною лишається проблема розміщення таких контейнерів. Вікторія Добровольська знає більше про це.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні Східний-1 пів дня був без води

Сьогодні вранці з незрозумілих для мешканців причин на мікрорайоні "Східний -1" зникла вода. На підприємстві "Кривбасводоканал" нашим журналістам повідомили: воду перекрили через ремонтні роботи. На 14-ту годину, за інформацією водопостачальників, аварійну ситуацію усунули і воду подали.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Європейська ідея для Інгульця: в центрі житломасиву реконструюють сквер

Реконструйований сквер та новий скейт-майданчик європейського рівня - вже до кінця літа будуть втіхою для мешканців Інгульця. На минулому тижні під час виїзної наради обговорили робочі моменти реконструкції скверу. Нині ж процес стартував. У будівельників - півтора місяці на створення практично нової зони відпочинку та розваг.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Табір миру: діти з родин переселенців вирушили на відпочинок до табору "Слава"

Літо в розпалі - в оздоровчих таборах розпочинається третя зміна. Днями на відпочинок до комунальних таборів "Слава", "Сонячний " і "Старт" вирушили більше тисячі дітей. Вже другий рік поспіль місто реалізовує соціальний проект “Табір миру: Донбас - Кривбас - Україна”, завдяки якому на березі моря зможуть відпочити та оздоровитись діти родин переселенців з Донбасу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мешканці Новоіванівки в Тернах відзначили свято головної вулиці селища

Новоіванівка - одне з віддалених селищ у Тернівському районі. Його історія почалась із будівництва вулиці Фаворського у 1957 році. Днями новоіванівці відсвяткували день головної вулиці селища. Згадували, як все починалось, разом мріяли про майбутнє та отримували пам’ятні подарунки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Магія мандрів: відкрилась виставка робіт Анатолія Зеленського та учнів фотохудожника

Краєвиди європейських міст, пейзажі України та Криворіжжя. Сьогодні у міському виставочному залі відкрилась фотовиставка відомого криворізького фотографа Анатолія Зеленського, його учнів та колег по ремеслу. Фотороботи одними з перших побачили наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізька поліція розшукала зниклого 12-річного Едуарда Ігнатенка

Як ми сьогодні писали, 12-річний підліток пішов з дому 16 липня та не повернувся.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки