22 липня 2019

Свято від Метінвесту. Зірковий концерт на головній сцені міста

Яскраве свято гірників та металургів. Цими вихідними компанія Метінвест організувала масштабні заходи у районах та центрі міста, присвячені професійному святу багатьох криворіжан. Гладачами та учасниками маштабного святкування стали понад 50 тисяч городян та гостей міста. На концерті біля державного цирку побувала й наша знімальна група.Яскраве свято гірників та металургів. Цими вихідними компанія Метінвест організувала масштабні заходи у районах та центрі міста, присвячені професійному святу багатьох криворіжан.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Митець з Донбасу презентував виставку "Свій-чужий»

Індастріал з елементами додаткової реальності представили увазі криворіжців. У галереї «Культурна альтернатива» розгорнута виставка робіт художника з Донбасу Романа Мініна. Характерною особливістю деяких творінь автора є залучення додаткової реальності. З допомогою сучасних технологій митець дивує і зачаровує воднОчас, кажуть ті, хто відвідав виставку. З новомодними тенденціями живопису знайомився Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В 31-му окрузі рахують голоси

Друга доба без сну ((Козак із сюжету 31 округ : електронні вибори ….це було б краще)) Криворізькі окружкоми день і ніч рахували голоси. За попередніми даними, лідирує пропрезидентська партія.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Попередні підсумки виборів по 33-му округу

 На 33-му окрузі попередні результати голосування обіцяють оприлюднити завтра вранці. Тоді окружком має прийняти останні протоколи з виборчих дільниць. Деякі документи доводиться повертати на доопрацювання, хоч загалом по округу досить швидко рахували голоси виборців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День голосування в окрузі № 32

Цілу ніч і цілий день дільничні виборчі комісії рахували голоси. Перші протоколи окружкоми почали приймати вже після 22-ої. І вже вночі попередньо визначились лідери виборчих перегонів. Репортаж з 32-го округу

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Парламент - 2019: опрацьовано 80 % бюлетенів

Країна проголосували за новий парламент. Вочевидь, він буде максимально "зеленим". Більшість крісел займуть представники партії президента. Результати обробляються досить швидко. Про попередні підсумки у відсотках - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Феміда на боці криворіжців: місто отримало першу перемогу у суді з АМКР щодо плати за землю

Гроші - до бюджету. Центральний аплеляційний господарський суд прийняв рішення на користь міста у справі про стягнення орендної плати за землю з підприємства "АрселорМіттал Кривий Ріг". Нагадаємо, не досягнувши позитивного рішення в суді першої інстанції, міська влада подала апеляцію. Йдеться про кошти, які АМКР не доплачувало протягом двох років. Рішенням суду вищої інстанції з компанії стягується заборгованість з орендної плати та пеню по одній з чотирьох земельних ділянок. Загальна сума, яку має отримати міський бюджет, перевищує 265 тисяч гривень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слуга чи не слуга: кримінальна справа за помилки в плакаті

Неправдива інформація про кандидата у нардепи від 37-ого округу Миколу Фартушного поширювалася на інформаційних плакатах. Першими виявили це спостерігачі громадянської мережі ОПОРА. Одразу ж повідомили правоохоронців. Наразі усі обставини встановлює поліція

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дворічна дитина впала з вікна, поки мати працювала на виборах.

Учора вранці нещастя сталося на Східному. Дворічний хлопчик випав з вікна другого поверху багатоповерхівки на Європейському бульварі. На щастя, малий впав на клумбу, а не на асфальт. Медики діагностували у дитини закриту черепно-мозкову травму, хлопчика госпіталізували до 8-ї міськлікарні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без сенсацій: суд у справі вбитого студента Олександра Лютова

Сьогодні в Дзержинському райсуді продовжилось слухання справи про викрадення і вбивство Олександра Лютова. Нагадаємо, злочин було скоєно на початку 2018-го року. Як встановило слідство, 20-річного хлопця викрали та закатували. У його батьків вимагали викуп. Гроші брали і після того, як Олександра вже не було серед живих. Обвинувачуваних у цій справі - троє. Сьогодні суд вирішував питання про подовження утримання їх під вартою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (22.07.19) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Поза тенденцією: на 37-му окрузі перемагає самовисуванець Дмитро Шпенов

Поза тенденцією. 37-ий округ, схоже, увійде до списку тих, де на позачергових виборах не перемагає представник Зе-команди. Тут, за попередніми результатами, самовисуванець Дмитро Шпенов впевнено обходить конкурентів. На окрузі достатньо швидко рахували голоси, попри те, що доставляти протоколи доводилось з віддалених сіл кількох районів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«Перевищено допустимі норми радіації», – СБУ провела брифінг по обшуках на «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Заміри раціації на підприємстві показали її рівень у 4,4 мікрозіверта, що значно вище за норму. Про це на брифінгу повідомив голова слідчого управління СБУ в Дніпропетровській області Андрій Олійник.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Вхід до Парламенту закрито: Надія Савченко набрала лише 8 голосів виборців проти 220

Нардепка Надія Савченко балотувалась на 51-му окрузі на Донеччині, але програла вибори. За неї проголосували 8 людей, а переможець набрав 220 голосів. Про це свідчать дані на сайті ЦВК. – Громадське.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Вона+вона: вперше в Україні одружилися дві дівчини

На Кураж Базарі в Києві в суботу, 20 липня, відбувся перший в Україні одностатевий шлюб. Закохані підписали документи, які відправлять до Португалії щоб отримати справжнє свідоцтво, - Інформатор. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки