24 липня 2019

Криворізький плавець Денис Кесіль - у фіналі чемпіонату світу

18-річний плавець з Кривого Рогу Денис Кесіль сьогодні встановив рекорд України. Кращий результат в історії держави спортсмен продемонстрував у фінальному запливі на Чемпіонаті світу в південнокорейському Кванджу. Криворіжець долав дистанцію 200 метрів у стилі батерфляй. У півфінальному запливі Денис КЕсіль продемонстрував характер, йдучи сьомим в решті-решт показав третій результат. У фіналі ж спортсмен торкнувся бортика п’ятим. За плечима Дениса - міжнародні нагороди в юніорських змаганнях. Спортивний шлях розпочинав у рідному місті. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«АрселорМіттал» - СБУ: будемо розбиратися у правовому полі

  Компанія "АрселорМіттал Кривий Ріг" вкотре відкидає всі звинувачення на свою адресу з боку Служби безпеки України, яка відкрила щодо посадових осіб підприємства кримінальну справу за статтею "Екоцид". Про це представники компанії заявили на брифінгу в інформаційному агенстві "Інтерфакс". Кажуть: в результаті вимушеної зупинки робіт на машині безперервного лиття заготовок №3 підприємство у цьому місяці очікує збитки у мільйон доларів. На АМКР продовжують переконувати, що рівень радіації на об'єкті відповідає санітарним нормам.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«Працювати на благо земляків точно продовжу» - Костянтин Павлов у гостях студії

В цілому по країні виборча гонка завершилася. Українські міста потроху повертаютсья до звичного життя і буденних справ. Про виборче і буденне говоримо з народним депутатом України Костянтином Павловим

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (24.07.19) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
800 метрів берегової смуги Саксагані мають очистити

800 метрів берегової смуги Саксагані мають очистити робітники КРМЗ. Це передбачено міською екологічною програмою. Як ведуться роботи - перевіряє управління екології. У рейді взяла участь і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аеропорт покращує матеріально-технічну базу і готується до нових маршрутів

 

Цього року через непрості стосунки Мінінфраструктури з одним із туроператорів у криворізького аеропорту літній сезон невдалий. Така ж доля спіткала й інші летовища України, що співпрацювали з цієї компанією. Попри це зараз у Міжнародного аеропорту Кривий Ріг - гаряча пора. Комунальне підприємство активно освоює фінансування на покращення матеріальної бази та розробляє маршрути осінньо-зимового сезону пасажирських авіаперевезень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято від Метінвесту: день металургів і гірників в парку Богдана Хмельницького

У вихідні компанія Метінвест влаштувала масштабне шоу для криворіжців. Гірники та металурги відзначали професійне свято разом з усім містом. Принаймні, таке складалось враження у тих, хто вдень прийшов до парку імені Богдана Хмельницького. Відлуння свята - у сюжеті Альони Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі Діда Міхея, якого звинувачують у вбивстві декількох людей, буде закритим

Обвинувачуваний залишатиметься за ґратами, журналісти не зніматимуть судовий процес. Такий підсумок чергового засідання у так званій справі "діда Міхея". Нагадаємо, минулої осені чоловіка затримали за підозрою у вбивстві чотирьох людей. Їх знайшли у городі поблизу його будинку. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пенсії в Україні підвищили: кому і наскільки?

З першого липня українцям підвищили пенсії. Тепер більше отримуватимуть пенсіонери з великим трудовим стажем, інваліди війни та ліквідатори Чорнобильської катастрофи. Але найбільше чекали підвищення пенсіонери з мінімалкою. Чи виправдалися їхні очікування - в нашому сюжеті

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
« Кривбасводоканал» ремонтує труби в районі Трампарку

Кривбасводоканал одночасно ремонтує кілька об'єктів. Підземну насосну станцію щойно ввели в експлуатацію у селі Вільному, завтра завершать заміну труб на насосній станції, що в районі Трампарку. На підприємстві запевняють: аналізують кожну проблему, з якою звертаються споживачі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Грант на облаштування тераси у вузі отримали студент ДонНУЕТ

Поки вступна кампанія триває, криворізькі виші вже взялися за забезпечення умов для дозвілля студентів. Ідеї діяльних і креативних Донецький університет економіки і торгівлі втілює за допомогою європейських грантів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький плавець Денис Кесіль встановив рекорд України на Чемпіонаті світу у Кванджу

18-річний криворізький плавець Денис Кесіль встановив рекорд України. Кращий результат в історії держави спортсмен продемонстрував у фінальному запливі батерфляєм на Чемпіонаті світу у південнокорейському Кванджу. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Президентский бюст - на полиці: завтра у продажу з’явиться погруддя Володимира Зеленського 

В Україні відзавтра почнуть продавати бюсти Зеленського. Про це повідомляє портал «Українські новини».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Нокаут чи нокдаун? Голова Офісу Президента просить Кабмін звільнити Кличка з посади голови Київської держадміністрації

За інформацією ЗМІ, голова Офісу Президента Андрій Богдан звернувся до уряду з проханням звільнити Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації (КМДА).

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Засідання у справі діда Міхея, підозрюваного у вбивствах 4 чоловік у Кривому Розі, відбуватимуться у закритому режимі

Сьогодні у Жовтневому районному суді продовжили розгляд резонансної справи за фактом умисного вбивства чотирьох осіб, а також незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами. Колегія суддів продовжила обвинуваченому термін тримання під вартою ще на 60 діб без права застави.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки