26 липня 2019

Велосипедист постраждав у ДТП

Учора увечері автодорозі по вулиці Січеславській сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля та велосипедиста. Останній у результаті зіткнення потрапив до лікарні. Відомо, що обидва учасники дорожнього руху їхали в одному напрямі. Винуватця ДТП встановлює поліція.

 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реконструкція батальйону тероборони

Батальйон територіальної оборони Кривого Рогу провів навчання. Відпрацьовували процес перевірки автотранспорту на блокпосту. Підвищення бойової майстерності у батальйоні називають головним завдАнням. Такі тренування проводять щомісяця. Цього разу змодельована ситуація вимагала від військових зупинити машину, водій якої, за легендою, має при собі гранату, і не дати йому провезти боєприпаси на територію країни.

 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чим небезпечний і як розпізнати гепатит.

28 липня відзначається всесвітній день боротьби з гепатитом. Цей вірус стоїть на другому місці за смертністю після туберкульозу. У світі вірусами гепатиту інфіковано 325 мільйонів людей, що вдев’ятеро більше, ніж ВІЛ-інфекцією. Щороку інфікованих більшає на два з половиною мільйони, а вмирає майже півтора. Запобігти інфікуванню спроможні правила особистої гігієни та вакцинація. Лікарі наголошують на регулярному тестуванні. Швидкі тести можна зробити безкоштовно у сімейного лікаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
23-річна дівчина стрибнула з третього поверху і застрягла

Сьогодні співробітники служби порятунку надавали допомогу 23-річній криворожанці, яка стрибнула з третього поверху. Як з’ясувалось, о сьомій ранку дівчина вистрибнула з власної квартири та впала на дах балкону на першому поверсі. Рятувальникам знадобилися медичні ноші та пожежна драбина.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Опалювальний сезон знову - з питаннями". Гість студії Андрій Гальченко

Чи є життя після виборів? Про це говоримо сьогодні у нашій студії з народним депутатом України Андрієм Гальченком

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спостерігачі ОБСЄ завершують місію в Кривому Розі

Виборча кампанія завершується. Незабаром Україну залишать і учасники місії зі спостереження за виборами ОБСЄ. У Кривому Розі працювало двоє довгострокових спостерігачів від Бюро демократичних інститутів і прав людини. З ними поспілкувались наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Що відбувається на 37-му окрузі?

Центральна виборча комісія обробила сто відсотків електронних протоколів. Офіційно про це повідомили сьогодні вранці. Визначилися переможці виборчих перегонів. Тим часом з поразкою змирился не всі. Репортаж - про ситуацію на 37-му окрузі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сесія - на старті

Сьогодні розпочалась сесія міськради. Серед основних рішень, що прийматимуть депутати на пленарному засіданні 31-го липня, буде перерозподіл бюджетних коштів. У першому півріччі міський бюджет перевиконано на 7 відсотків, що складає понад 230 мільйонів гривень. На засіданні комісії міськради з питань планування бюджету та економіки був Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хто обслуговуватиме газові мережі в будинках?

Україна – на порозі нового формату обслуговування внутрішньодомових мереж газопостачання. З 2018-го року відповідно до змін у законодавстві, цей сегмент ринку демонополізовано. Наразі послуги з ремонту й модернізації можуть надавати всі компанії, що мають відповідні дозволи. Нагальне питання обслуговування мереж обговорили на круглому столі за участі керівництва ПАТ «Криворіжгаз», представників ОСББ та мерії. Детальніше - Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Депутати - у літньому таборі "Сонячний"

Сьогодні депутати міськради побували в комунальному дитячому таборі. Їх у місті три, і це унікальне явище для країни. За гроші міського бюджету в таборах відпочивають діти пільгових категорій та обдаровані діти. Як проходить літо у Сонячному - разом з депутатами дізнавався Ігор Кононенко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи буде побратимом грузинське місто Руставі?

Грузії, яке розпочало свою історію ще до нашої ери. Сьогодні на громадських слуханнях в Саксаганському райвиконкомі підтримали побратимські відносини з містом РустАві. Історичний момент бачила Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЦЕЙ ДЕНЬ" (26.07.19) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Криворізькі правоохоронці затримали наркодилера з 20 мл «ширки»

25 липня у Тернівському районі правоохоронці затримали чоловіка 1984 року народження та вилучили у нього наркотики, – повідомляють у Криворізькому відділі поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Здоров, промисловий брате! Кривий Ріг та грузинський Руставі відсьогодні стали побратимами

Сьогодні, 26 липня, у Саксаганському райвиконкомі відбулися громадські слухання, на яких вирішували питання побратимства нашого міста та грузинського Руставі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ariana Grande, Duran Duran та BTS: космонавти NASA обрали 500 треків для подорожі на Місяць у 2024 році

Космічний центр імені Ліндона Джонсона, більше відомий як центр NASA, обрав 500 кращих пісень для майбутньої подорожі на Місяць. Про це повідомляють на сторінці NASA’s Third Rock Radio.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки