29 липня 2019

Резонанс президентської заяви?Звільнили головного поліцейського області.

Начальника головного управління Національної поліції в Дніпропетровської області Віталія Глуховерю звільнили із займаної посади. Про це стало відомо сьогодні з інформації пресслужби МВС. Приводом для кадрових змін став скандал довкола нещодавно оприлюдненого відео, фігурантами якого стали спецпризначенці КОРДу. Вони затримали патрульних, котрі зупинили автівку Віталія Глуховері за порушення правил дорожнього руху. Інцидент набув широкого розголосу 27 липня, на нього відреагував Президент України Володимир Зеленський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Супертяж Ігор Шевадцузький провів свій другий бій на профарені боксу

Криворізький боксер Ігор Шевадзуцький провів другий бій на професійному рингу. В рамках вечора боксу у Південноафриканській республіці нашому земляку протистояв представник Зімбабве Вінсент Музірі. Втім, двобій видався нетривалим. Вже у першому раунді криворіжець відправив суперника на канвас, а після поновлення бою провів вдале добивання. В підсумку - швидка перемога нокаутом. Нагадаємо, близько місяця тому Ігор Шевадзуцький дебютував у профі з дострокової перемоги над Вікусом Людеке - і також у першій трихвилинці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зворотнє кільце і нова дорога. Ремонт на Змичці завершено

Протягом двох років тривав капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Толстого - від Купріна до УкраЇнської. Замовник проекту - виконком міськради, за сприяння мера міста фінансували роботи з бюджету області. Довжина вулиці – більше кілометра, обсяг робіт досить великий. На ділянці від вулиці Шевченка до Купріна проїжджу частину розширили, щоб забезпечити двосторонній безперешкодний рух вантажного автотранспорту. Розворотнє кільце будувалось задля безпеки і пішоходів, і тих, хто за кермом. Зараз готуються документи для введення об’єкту в експлуатацію.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжець знайшов 11 артилерійських знарядь під час ремонту терлотраси

Несподівана знахідка у Тернівському районі. Сьогодні вранці поблизу одного з місцевих гаражних кооперативів було виявлено боєприпаси. На місце події одразу виїхали співробітники піротехнічного відділення ДСНС.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Замах на вбивство? Сварка між молодими людьми завершилася пораненням

Цими вихідними нічні посиденьки для двох мешканців Покровського району закінчилися розбірками з використанням холодної зброї. В суботу вранці на бульварі Маршала Василевського молодик декілька разів ударив свого знайомого ножем і зник з місця злочину. Перед цим криворіжці добряче напилися, в результаті чого і виник конфлікт – повідомили в пресслужбі Криворізького відділу поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЦЕЙ ДЕНЬ" (29.07.19) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Спецоперація: у Кривому Розя викрили нарколабораторію

27-го липня криворізькі поліцейські разом із спецпризначенцями провели спільну операцію, в ході якої вдалося ліквідувати нарколабораторію в Саксаганському районі. У місцевого мешканця виявили лабораторне приладдя та прекурсори наркотичних засобів і психотропних речовин. Крім того, правоохоронці вилучили 120 грамів вже готового наркотику, ймовірніше за все – амфітаміну, та зброю. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жигуль врізався у стовп на об'їзній дорозі

Сьогодні на об'їзній дорозі Жигуль врізався в стовп. Постраждала жінка, яка сиділа поруч з водієм, її госпіталізовано. Сам же водій відбувся шоком та завданими збитками. Правооїхоронці з'ясовують деталі справи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ким бути? Вступна кампанія на фінішній прямій.

Вступна кампанія - на фінішній прямій. У запасі абітурієнтів ще два дні для того, щоб подати оригінали документів на омріяний бюджет. Наприкінці минулого тижня вони вже дізналися про результат у своїх електронних кабінетах. З останніми новинами з приймальної комісії КДПУ - Ірина Павленко

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наркотикам на стінах - ні. Тематичний квест у Кривому Розі.

Кривий Ріг без наркотиків - такий тематичний квест зібрав цієї суботи десятки мешканців Першого Східного. Координатором спортивно-пізнавальної програми виступила громадська організація "Криворізький фонд майбутнього". Підтримали ідею представники реабілітаційного центру "Вихід є!" та ГО "Кривбас Ран-Клаб".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як дожити до 100? Криворожанка Тамара Салата святкує золотий ювілей

10 жінок і один чоловік - такий сьогодні список криворізьких довгожителів, які вже перетнули столітній життєвий рубіж. Учора із золотим ювілеєм вітали Тамару Салату. Приєдналась до поздоровлень і наша Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потрібен чи ні пост спостереження за якістю повітря на Карачунах?

Потрібен чи ні пост спостереження за якістю повітря на Карачунах? Місцеві мешканці стверджують: потрібен. На звернення мерії підприємство АрселорМіттал Кривий Ріг відповідає: постів по місту достатньо. Детальніше - Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворожанка Валерія Фурман - володарка Гран-прі "Чорноморських ігор"

Знай наших! Учора завершився найвідоміший та наймасштабніший дитячий фестиваль в Україні – «Чорноморські Ігри». Найвищу нагороду фестивалю – гранпрі - журі одноголосно віддало нашій землячці Валерії Фурман. 15-річна криворожанка підкорила професійне журі своїми вокальними даними та харизмою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Досить труїти Кривий Ріг". Прес - конференція на тему екології та екопопулізму

Про забруднення довкілля і роль громадських організацій у відстоюванні інтересів мешканців міста говорили сьогодні активісти-екологи. Ігор Кононенко - детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Декларування доходів: що потрібно знати?

У фіскальній службі нагадують: 31-го липня спливає строк сплати податкових зобов’язань, зазначених у декларації про майновий стан і доходи. Інформація про реквізити банківських рахунків для сплати податків оприлюднена на офіційному веб-порталі державної фіскальної служби. Далі - детальніше.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки