31 липня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ" (31.07.19) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Раптово вибігла: у ДТП постраждала жінка

Сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді постраждала жінка. ДТП сталося в Саксаганському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Змія завдовжки метр заповзла до амбулаторії

Плазуни стають ближчими до людей. Періодично з'являється інформація про те, що змії заповзають до будинків чи громадських закладів. Сьогодні непроханих гостей помітили одразу в двох районах Кривого Рогу. В Інгулецькому районі плазуна виявили поблизу багатоповерхівки. В Металургійному змія заповзла до однієї з амбулаторій. В обох випадках люди викликАли рятувальників.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагородження і фінансова допомога - для криворізької самбістки та її тренера

Сьогодні на засіданні сесії міськради вручали нагороди представникам громади міста.З нагоди 60-річного ювілею відзнаку "За заслуги перед містом" другого ступеню отримав член Національної спілки художників України, скульптор Володимир Токар. За визначні спортивні досягнення відзначено представників відділення боротьби самбо дитячо-юнацької спортшколи №7.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У житломасивах ремонтують дороги

Більше 10 квадратних кілометрів нового асфальту прокладуть на 5-му Зарічному. Процес заміни покриття у дворах мікрорайону розпочали ще весною. Наразі ж ремонтні роботи продовжуються. В середньому продуктивність укладання нового асфальту складає від півтори до двох тисяч квадратних метрів за день. Однак іноді роботи доводиться переривати через зайнятість техніки на інших об’єктах. Ремонтує дороги компанія «Весташляхбуд» на замовлення мерії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Забрали з собою шкільний паркан на металобрухт

Троє чоловіків вирішили трохи підзаробити. Не довго думаючи, серед білого дня розібрали частину шкільного паркана, після чого направилися до пункту прийому металобрухту. Зловмисників затримано завдяки небайдужим мешканцям вулиці Васякіна, де, власне, і розгорталися події. Більше знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З ножем - на таксиста. Ранковий напад у Кривому Розі

Напав на водія. Сьогодні вранці на мікрорайоні Індустріальний стався надзвичайний випадок. Пасажир кинувся з ножем на таксиста. Деталі пригоди - в наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Буде солодко. У Кривому Розі готуються до Фестивалю меду, хліба та врожаю

Два тижні залишилося до відкриття першого міського фестивалю меду, хліба та нового врожаю. Його організатори продумали все до дрібниць і готові дивувати та пригощати всіх, хто завітає на цей захід. Свою продукцію представлять кращі пасічники не тільки Криворіжжя, а й інших регіонів країни. Багатим врожаєм готові поділится і аграрії. Великий асортимент запропонують вибагливому покупцю криворізькі пекарні. З яким настроєм учасники фестивалю готуються до свята - розкаже Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Життя в борг. Скільки заборгували криворіжці за тепло і воду?

Криворіжці наближаються до осіннього сезону з боргами. Підприємствам Кривбасводоканал та Криворіжтепломережа мешканці заборгували сотні тисяч гривень. Реструктуризація і позови до суду - такі методи роботи з боржниками допомагають хоч трохи змінити ситуацію. Ігор Кононенко - з цифрами і аргументами комунальних підприємств.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У допомогу дітям з інвалідністю: міськрада підтримала петицію.

Сьогодні депутати міськради підтримали петицію про допомогу дітям з інвалідністю та їхнім сім'ям. Електронна петиція набрала тисячу голосів криворіжців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дифтерія? Кампанія безкоштовної вакцинації - у дії

“Вакциновані - значить захищені”. Міністерство охорони здоров’я розпочинає кампанію з вакцинації проти дифтерії та правця. В Україні вкрай низький рівень імунізації проти цих інфекцій. В зв'язку з цим експерти прогнозують можливий ризик спалаху епідемії. Єдиний спосіб захиститися - зробити щеплення. В МОЗ зазначають: якісними вакцинами забезпечені всі області країни.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Держбюро розслідувань провело обшуки у відділенні Криворізької прокуратури

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань, Генпрокуратури та СБУ провели обшуки в одній з криворізьких місцевих прокуратур. Про це повідомили на офіційному сайті ДБР. Також мова йшла про слідчі дії у двох відділах поліції в Дніпропетровській області. Деталі – у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові технології. Нерівний бій з амброзією

Для багатьох криворіжців літній період пов'язаний не тільки з радісним очікуванням відпустки, але і з болісним станом, викликаним сезонною алергією. Псують життя алергікам пилок карантинних трав та спори грибків. Чому ж щорічні заходи зі знищення амброзії не дають відчутних результатів? Відповідь на це питання шукала Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сесія: депутати розподілили додаткові кошти

У першому півріччі міський бюджет перевиконано на 7 відсотків, що складає понад 230 мільйонів гривень. Сьогодні депутати міськради вирішували, куди підуть додаткові кошти. Іван Проводов розкаже детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті встановлюють нові контейнерні майданчики

Покращення санітарного стану Кривого Рогу – серед пріоритетних питань у місті. Нині триває капітальний ремонт і благоустрій контейнерних майданчиків. Торік провели їх інвентаризацію. На одному з таких - по вулиці Кокчетавській, 15 у Довгинцівському районі, роботи вже завершуються.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки