01 серпня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Олександр Гоптарєв судитиметься з Миколою Колесником

Заступник начальника Криворізького відділу поліції Олександр Гоптарєв сьогодні заявив: судитиметься з депутатом міськради Миколою Колесником. Ексклюзив - у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримано підозрюваного у нападі на таксиста

У Кривому Розі затримали чоловіка, який вчора вранці напав на таксиста. Підозрюваним виявився 21-річний військовослужбовець частини 3011. Більше по цій темі - за мить.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До кінця року завершать капітальний ремонт у міськлікарні №10

У 10-ій міськлікарні триває капітальний ремонт. Нагадаємо, за проектом, триповерховий корпус комунального медзакладу має стати модернізованим зовні і всередині. Ремонт планують закінчити до кінця року. Якість виконання робіт сьогодні перевірив мер міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий навчальний рік - з новими партами

В новий навчальний рік -з новими партами. Криворізькі заклади отримують сучасні робочі столи для учнів початкових класів, які навчаються за програмою нової української школи. Це зручні індивідуальні місця, які дозволяють зробити процес навчання комфортним. Укомплектували наразі ще дві школи – 81-шу та 128-му.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонт у 32-ій школі

Діти насолоджуються останнім місяцем літніх канікул, а в школах у розпалі підготовка до нового навчального року. Серед нагальних питань - ремонт приміщень та заміна вікон. 32-га школа на Зарічному змінюється на очах завдяки депутатській субвенції. Деталі - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Річниця Центру поводження з тваринами

Тисячу бродячих собак за рік прихистив криворізький центр поводження з тваринами. Багато з них витягли найкращий собачий білет, знайшовши добрих господарів. Свого часу, шукаючи колектив для комунального закладу, у мерії зробили ставку на волонтерів та зооактивістів. І не помилилися. Для людей, що нині працюють у притулку, це не тільки робота, а й душевна потреба і покликання. У цьому переконалася сьогодні Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи мають запис у трудових книжках працівники атракціонів? Рейд в парках відпочинку

Чи мають працівники індустрії розваг записи у трудових книжках, з'ясовувала рейдова група в парках Богдана Хмельницького та Шахтарському. Принагідно консультували найманих працівників щодо трудового законодавства. Олександр Карамушка був учасником рейду.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривбасводоканал придбав сучасне геодезичне обладнання

Рух у напрямку прогресу. На Кривбасводоканалі закупили нове обладнання, яке дозволить ефективніше виявляти пошкодження на мережах, економлячи час і кошти. Про новації у геодезичній діяльності підприємства - у наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Демонтували рекламу

Сьогодні в районі 173-го кварталу у демонтували аварійну рекламну споруду. Вона, стверджують в міській інспекції з благоустрою, останнім часом дуже заважала мешканцям навколишніх будинків. Незабаром в планах інспекції - демонтаж рекламних об’єктів зі стовпів електропостачання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тренінг для патрульних

Як захиститися від небезпечних інфекцій, особливо, коли твоя професія - поліцейський. Відучора стартували тренінги для особового складу полку патрульної поліції Кривого Рогу. На першому етапі копів навчитимуть уникати небезпечних ситуацій та дотримуватись правил біологічної безпеки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка до річниці металургійного гіганта

Пам'ятна металургія. Напередодні Дня народження підприємства "АрселорМіттал Кривий Ріг" поціновувач історії Віктор Петренко представив тематичну колекцію. Експозиція, що відкрилась в історико-краєзнавчому музеї, налічує близько трьох сотень експонатів. Про раритети "гарячого цеху" - Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Переможниця "Чорноморських ігор" Валерія Фурман: "Я досі не можу зрозуміти, що відбулося"

Володарка гран-прі Чорноморських ігор Валерія Фурман повернулася до Кривого Рогу. Переможниця найпрестижнішого дитячого вокального фестивалю поділилась своїми емоціями та найближчими планами з глядачами Рудани.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Маленька зірочка Софія Біла презентувала новий кліп

«Підйом». Юна піаністка Криворізької школи мистецтв N2 Софія Біла презентувала кліп на свою другу пісню. Процесом створення кліпу керував режисер Сергій Гусятник. Музику написав композитор Михайло Гребенщиков, слова - Марія Махонько. Прем`єра зібрала чимало прихильників юної співачки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Боксер Євген Хитров готується до нового поєдинку

Криворізький боксер Євген Хитров сьогодні вночі проведе черговий бій на професійному рингу. Суперником Українського Лева стане тридцятирічний американець Ґебріел Фем. В його активі - одинадцять поєдинків, десять з яких були переможними. П'ять двобоїв опонент Хитрова завершив достроково. У той же час криворіжець провів більше боїв і має кращий процент нокаутів, тож вечір боксу обіцяє бути цікавим.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки