02 серпня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 02.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ремонт амбулаторії в Покровському районі

У Покровському районі завершується ремонт нової амбулаторії. Медзаклад матиме зручне розташування та обслуговуватиме майже чотири тисячі місцевих жителів. Хід робіт з реконструкції обговорили сьогодні на виїзній нараді, яку провів мер міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квіти до пам'ятника першому директору металургійного заводу

4-го серпня 1934-го року розпочала свою роботу доменна піч № 1. Саме з цього дня ведеться історія Криворізького металургійного заводу. Напередодні 85-ої річниці ветерани та працівники "АрселорМіттал Кривий Ріг" та представники влади міста принесли квіти до пам'ятника першому директору підприємства Якову Вєсніку. Олена Мухіна розкаже про цю подію.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не платив аліменти - залишився без квартири

Не зовсім типова розв’язка досить типового сюжету. Майже десять років неповнолітня дитина не отримувала аліментів від горе-батька. Злісний неплатник переховувався від державних виконавців, ухилявся від виконання батьківських обов’язків. Коли сума заборгованості разом зі штрафом перевищила 170 тисяч гривень, настав час розрахуватися. Чим розплатився – знає Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В місті офіційно закріплять межі ландшафтного заказника Балка Північна Червона

Депутати міськради прийняли рішення щодо надання дозволу на розробку проекту відведення і визначення меж ландшафтного заказника Балка Північна Червона. Цей проект дозволить практично затвердити статус заказника та розпочати проведення геодезичних робіт. Загальна площа заповідника становитиме близько двадцяти шести гектарів. Тепер цей унікальний за ландшафтом та різновидами флори осередок природи буде під пильним контролем.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
125-та школа готується до нового навчального року

У новий навчальний рік з новими енергозберігаючими вікнами. Такі приємні зміни відбуваються у 125-ій школі під час літніх канікул. В яких умовах навчатимуться діти - дізнаєтеся з сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сонячні електростанції у Кривому Розі

В Україні більше 150-ти компаній, які встановлюють споживачам сонячні панелі та інші системи альтернативної енергетики. Чимало таких і в Кривому Розі. Сонячних електростанцій у місті - більше двохсот. Їхні власники запевняють: використання відновлювальних джерел енергії – це не тільки можливість користуватися власною безкоштовною електрикою, а й додатковий прибуток. Євген Клусовський дізнавався про переваги альтернативної енергетики.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як захиститися від згубної дії сонця - поради дерматологів

Літо – час відпусток та бронзової засмаги. Це час, коли можна запастись вітаміном Д на весь рік. Сонце в цьому найкращий помічник. Та саме в літній період збільшується згубний вплив ультрафіолету на людський організм, в першу чергу на шкіру. Як отримати бажану засмагу і не зашкодити здоров'ю – поради дерматологів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Електромережі відновлюють після буревію

Підприємство «Криворіжелектромонтаж» відновлює мережі зовнішнього освітлення після буревію. В місті працює 12 бригад, задіяна спеціальна техніка. Більше – у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кредит на освіту

Вступна кампанія добігає кінця. Наразі вже оголошені списки абітурієнтів, зарахованих на бюджет. Інші ж подають документи до вишів на навчання на контрактній основі. З минулого року вступники мають додаткову можливість отримати вищу освіту. Мова йде про пільгові довгострокові кредити. Детальніше – Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Боротьба з пилом на Північному ГЗК

Міське управління екології здійснює моніторинг гірничозбагачувальних комбінатів на дотримання заходів з пилопридушення . Це стосується насамперед поливу вулиць Кривого Рогу. Цього разу моніторили Північний комбінат. Про результати перевірки - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День Іллі Пророка

Сьогодні – Іллін день. Цей старозавітний пророк – один із самих знаменитих в історії людства людей. Його шанують представники різних релігій – християни, іудеї та мусульмани. Кажуть, він говорив лицем до лиця із Богом і був забраний живим на небо. Криворіжці вшановували пророка в Іллінському храмі, що в районі сорок четвертого кварталу. Наша знімальна група намагалася з’ясувати, чим стародавній святий дорогий серцям сучасних українців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький боксер завоював вакантний титул чемпіона США за версією USNBC

Криворізький середноваговик Євген Хитров провів черговий бій на професійному рингу. Його опонент протримався неповні шість раундів. Тріумф "Українського лева" - в нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мінімум витрат на електроенергію. У Кривому Розі діють понад 200 сонячних електростанцій

В Україні більше 150-ти компаній, які встановлюють споживачам сонячні панелі та інші системи альтернативної енергетики. Чимало таких і в Кривому Розі. Сонячних електростанцій у місті - більше 200.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки