08 серпня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Допомагати просто: нове обладнання для дитячого відділення реанімації 8-ої міськлікарні

Восьма міськлікарня сьогодні отримала нове обладнання для дитячого відділення реанімації. Колектив медзакладу сьогодні приймав у гостях мера міста і представників банківської установи. Сучасне медичне устаткування було придбане за кошти міського бюджету та благодійного фонду "Допомагати просто!"  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Про що домовились АМКР і Офіс Президента

Фонд здоров’я, капремонт стадіону і зменшення викидів. Сьогодні пресслужба ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" повідомила про результати домовленостей з Офісом Президента. Заявляють, - підтримали ініціативи Гаранта. Провели переговори з представниками Офісу у двох напрямках - щодо покращення екологічної ситуації та впровадження у місті соціальних проектів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За здоров'я очей: сьогодні - міжнародний день офтальмології

Сьогодні - Міжнародний день офтальмології. Спеціалісти цієї медичної сфери знають все про анатомію очей і допомагають людям зберегти зір. Це - безцінна допомога, адже саме очі сприймають 90 відсотків інформації, яку отримує людина. Рік тому міський офтальмологічний центр, з новим статусом філії обласної клінічної офтальмологічної лікарні, отримав нові можливості у лікуванні патологій зору. Більше про це - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прийом будівельників у мерії до професійного свята

Найближчої неділі в Україні відзначатиметься День будівельника. Напередодні професійного свята кращі представники цієї галузі були відзначені нагородами різних рівнів. На урочистостях побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підводні камені послуги встановлення лічильників газу

Лічильники-фантоми. На підприємстві «Криворіжгаз» викрили одну з монтажних організацій, яка укладає угоди із городянами, встановлює індивідуальні лічильники обліку газу, утім - не вводить їх в експлуатацію. Чим це загрожує споживачам та як у бажанні зекономити на платіжках не отримати результат протилежний - розбирався Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Упала стеля: хто допоможе вирішити проблему жительці будинку на Зінчевського

Життя без даху. Неприємна ситуація спіткала мешканців будинку по вулиці Миколи Зінчевського в Покровському районі. У квартирі на останньому поверсі впала стеля і завалила кухню. На щастя, господиня була в іншій кімнаті. Та проблема, що звалилась їй на голову, стала непідйомною ношею для пенсіонерки. Як розвивались події - дивіться у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг долучився до всесвітнього тижня підтримки грудного вигодовування

В Україні проходить тиждень підтримки грудного вигодовування. Медики одностайні у думці: материнське молоко для немовляти є найціннішою та найпоживнішою їжею. У Кривому Розі щосерпня долучаються всесвітньої ініціативи відзначення цього тижневика. Що треба знати батькам, аби були здоровими мама і немовля - розповіли сьогодні лікарі пологового відділення сьомої міськлікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дітям – ще раз про правила безпеки

Безпека дитини на дорогах, вулицях міста та в побуті - тема актуальна повсякчас. А особливо - у час канікул. Тому навіть влітку в школах не переривають практики зустрічей з дітьми. Бесіду про те, як уберегтися від травм, подбати про свою безпеку як пішохода і пасажира - з молодшими школярами 68-ї школи провели сьогодні поліцейські разом з фахівцями служби у справах дітей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Готуй гаманець: чи чекати доброго врожаю картоплі цього літа?

Чи перезимуємо з картоплею? Питання врожаю популярного продукту саме на часі. Як повідомляють столичні ЗМІ, на Київщині, приміром, картопля цьогоріч вродила погано. І хоч поліські землі - не резон для Дніпропетровщини, наші досвідчені картоплярі цього літа також не надто задоволені врожаєм. З яким гаманцем вирушати на закупи картоплі, дізнавалась Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
І знову на старт: четверта зміна юних спортсменів вирушила до табору «Старт»

Сезон літніх канікул - завершується. Провести з користю останні теплі тижні з тренуваннями та відпочинком - до комунального спортивного табору «Старт» вирушили юні криворізькі спортсмени. Що чекає на стартівців під завісу літнього сезону, - знає Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розвивати туристичний бренд? Президент Зеленський пропонує легалізувати в Україні гральний бізнес

Президент Володимир Зеленський пропонує легалізувати в Україні азартні ігри. Про це він заявив під час бізнес-форуму в Туреччині.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Витівки живодерів. Криворіжці на Карачунах знайшли вбитого собаку з відрізаними вухами

Сьогодні, 8 серпня, у Центрально-Міському районі живодери зняли з безпритульного собаки шкіру та обрізали їй вуха. Про це повідомили у пресслужбі Криворізького відділу поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
42 нагороди отримали криворізькі будівельники напередодні професійного свята

Сьогодні найкращих представників будівельної галузі міста – будівельників, архітекторів, дизайнерів, науковців, проектувальників, виробників будматеріалів – відзначили нагородами.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
3:1. ФК «Гірник U-19» переміг ФК «Кривий Ріг» у контрольному матчі

Учора, 7 серпня, в спорткомплексі «Гірник» команда Юрія Мукана та Олександра Семеренка «Гірник U-19» зіграла черговий контрольний матч в межах підготовки до сезону з віце-чемпіоном міста-2018 – ФК «Кривий Ріг», – повідомляє пресслужба футбольного клубу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки