13 серпня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Криворізькі гвардійці повернулися із зони ООС

Військовослужбовці 21-ї окремої бригади охорони громадського порядку імені Петра Калнишевського з честю виконали завдання із захисту громадян та кордонів держави у зоні проведення операції об’єднаних сил. Сьогодні командування підрозділу, представники мерії та близькі бійців зустрічали хлопців у рідному місті. Гвардійців нагородили відзнаками оперативно-тактичного угруповання "Схід", військової частини 3011 та міської влади.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Буде новий міст: виїзна нарада в парку Гагаріна

У парку імені Гагаріна в Центрально-Міському районі будують міст. Нова споруда поєднає вулицю Свято-Миколаївську і паркову зону. Наразі тут тривають монтажні роботи, завозиться необхідний матеріал. Спорудження об'єкта - на особистому контролі міського голови. Сьогодні Юрій Вілкул побував на будівельному майданчику. Використання новітніх технологій та цікаві технічні рішення для нового мосту над старою Саксаганню - в сюжеті Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зима не за горами: тепловики готуються до сезону опалення

Розпочати опалювальний сезон вчасно і провести його якісно, - таке завдання стоїть не лише перед криворізькими тепловиками та містом, а й перед споживачами-боржниками. Про це йшлося на черговому засіданні міського штабу. Із майже сенсаційного - вперше за довгий період на зустрічі були присутні представники державної "Теплоцентралі".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Депутатський запит про забезпечення криворіжців інсуліном

Вже декілька місяців аптечні мережі стикаються з так званим "інсуліновим голодом ". Держава затримує потрібні кошти субвенцій на цей життєво важливий для багатьох криворіжців препарат. На сьогодні - це 7 мільйонів гривень. Ситуацію вдавалося стримувати за рахунок міста, однак проблема - державного рівня. Пацієнти з цукровим діабетом не повинні бути заручниками фінансових складнощів міністерств, - упевнений народний депутат Костянтин Павлов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щоденно - по сотні засмічень каналізації: представники "Кривбасводоканалу" звертаються до городян

Багато криворіжців досі плутають каналізацію зі смітником. Неприємний запах та брудні потоки води по вулицях - явище, яке трапляється у місті нерідко. Нарікання ж у першу чергу надходять на адресу комунальників. Та причиною таких неприємних ситуацій переважно є самі городяни, нагадують працівники Водоканалу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Саксаганському районі зіткнулись водії мопеда і мотоцикла

Учора близько 19-ої 30-ти на проспекті 200-річчя Кривого Рогу сталася аварія. Учасниками ДТП стали мопед та мотоцикл. Обидва водії їхали у різних напрямках: один прямував до Спаської, другий – виїжджав з мікрорайону Ювілейний. У результаті двоколісні зіткнулися. Наразі відомо, що в аварії постраждали три людини. До тисячки було доставлено обох водіїв. Винуватців ДТП встановлює поліція.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юний криворіжець отримав ключі від квартири, оновленої за муніципальною програмою

Сьогодні входини до оновленого житла відзначив молодий криворіжець. Така подія - черговий результат муніципальної програми підтримки дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт. Квартира знаходиться у Саксаганському районі, де молодий господар планує в майбутньому створити сім'ю. На новосіллі побувала й наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інцидент на станції швидкісного трамвая

Перевищення повноважень керівником чи нахабство підлеглого? На підприємстві Швидкісний трамвай сьогодні на робочому місці начальниця однієї із станцій побила сигналістку. Про таке нашим журналістам стало відомо від самої постраждалої. На підприємстві не спростовують факту цього інциденту. Його причини, кажуть, встановить спеціально створена комісія. Подробиці в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вечірній транспорт у місті: результати перевірки та пропозиції активістів

Дотримання графіка перевезень, створення другого комунального автопарку та служби контролю за перевезенням пасажирів у комунальному транспорті. Такі ідеї з покращення автоперевезень у місті сьогодні презентували громадські активісти. Про це - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Життя просто неба: хто він, юнак на 95-му кварталі?

Нетиповий бродяга привернув увагу небайдужих криворіжців. Багато хто побачив, як в районі 95 кварталу до городян підходить високий, стрункий юнак з тунелями у вухах і наплічником за спиною. Наші журналісти познайомились з Антоном. Історію піврічних поневірянь хлопця знає Олена Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як нова копійка. Молодий криворіжець-сирота житиме у відремонтованій містом квартирі

Сьогодні входини до оновленого житла відзначив молодий криворіжець. Така подія - черговий результат муніципальної програми підтримки дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Залізна пастка. Криворізькі рятувальники визволили хлопчика, застряглого головою у решітці. Відео

Криворізькі рятувальники визволили хлопчика, який застряг головою у віконній решітці квартири.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Маєш борг за світло більше 340 гривень? Субсидію не дадуть

Субсидію призначатимуть лише у разі своєчасної оплати за електроенергію, - нагадують «Дніпровські енергетичні послуги».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
5:0. І це не Аргентина-Ямайка, це «Гірник U-19» - «Казанка»

Криворізький «Гірник U-19» переможно зіграв черговий контрольний матч у межах підготовки до сезону, - сповіщає пресслужба ФА «Гірник».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки