20 серпня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 20.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
У Покровському районі вдруге за тиждень стріляли по тролейбусу

Учора ввечері у Кривому Розі невідомі обстріляли тролейбус. Нагадаємо, схожий інцидент мав місце кілька днів тому. Цього разу під обстріл хуліганів потрапив тролейбус 9-го маршруту, який їхав з пасажирами. Сталася пригода в районі зупинки "Студентська". Постраждалих немає. Зараз поліцейські встановлюють особи хуліганів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тепловики звітують про готовність до опалювального сезону

Чи будуть криворіжці з теплом? Сьогодні на черговому засіданні штабу представники міських теплогенеруючих підприємств звітували про готовність до опалювального сезону. Його офіційний старт - 15-те жовтня. На що сподіватись городянам із настанням холодів - у сюжеті Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Восени - вищий: зросте тариф на послуги з поводження з відходами

З 1-го вересня криворіжці платитимуть більше за послуги з поводження із побутовими відходами. Підприємство «Екоспецтранс» запроваджує зміну тарифів на захоронення відходів. Відтепер така послуга на одну людину складе 21 гривню 14 копійок на місяць для мешканців багатоквартирних будинків та 21 гривню 96 копійок для жителів приватного сектора. Тариф "Екоспецтрансу" за один кубічний метр для бюджетних установ, який включатиме збір, перевезення та захоронення твердих побутових відходів, складатиме 91 гривню 66 копійок.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Німецький доктор медицини прибуде до Кривого Рогу

Міжнародне співробітництво триває. Наприкінці серпня до Кривого Рогу знову прибуде німецький лікар-ортопед Євгеній Кляйн. На базі десятої міськлікарні з 26-го по 28 серпня доктор медицини проконсультує понад сотню пацієнтів за вже сформованим попереднім записом. Спільно з криворізькими травматологами він проведе три операції. Одна з них - унікальна, особливої складності - з ендопротезування колінного суглобу. Цій же темі присвячений професійний воркшоп, який для травматологів-ортопедів пройде у Кривому Розі 27 серпня.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заміри якості повітря на Східному

Міське управління екології перевіряє якість атмосферного повітря на третьому Східному. Зумовили рейд скарги місцевих мешканців на стан повітря і діяльність сусіднього підприємства. Фахівці встановили на житломасиві обладнання для контрольних замірів. Результати моніторингу обіцяють повідомити вже на цьому тижні, після чого дані передадуть до Держекоінспекції та Держпоживслужби. Подихати повітрям на Східному вирушив Олександр Карамушка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відсьогодні вилов раків - заборонений

На Дніпропетровщині заборонено ловити раків. У них відсьогодні розпочинається друга линька. У цей період раки дуже неуважні та легкодоступні для вилову. Тож до 30 вересня в області діє заборона, - повідомляють у Державному агентстві рибного господарства. Для порушників - передбачені штафи. А в разі спричинення значної суми збитків - навіть кримінальна відповідальність з конфіскацією знарядь промислу та всього добутого. Співробітники Дніпропетровського рибоохоронного патруля закликають городян дотримуватись правил рибальства.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перекинулась вантажівка у Довгинцівському районі

Перекинулась вантажівка. Аварія сталася вчора увечері на вулиці Проскурівській. Постраждав 25-річний водій. У нього перелом ноги та кілька забоїв. У поліції встановлюють причини такої пригоди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День відкритих дверей у воєнізованому гірничорятувальному загоні

Державний воєнізований гірничорятувальний загін влаштував сьогодні День відкритих дверей. Разом з фахівцями міськрайонного центру зайнятості через такий захід мають намір поповнити свій колектив новими співробітниками. Кого сподіваються бачити у своїх лавах - знає Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
БілАЗи в роботі: делегація з Жодіно відвідала Центральний комбінат

З дводенним візитом до Центрального комбінату компанії Метінвест завітала делегація інженерів, конструкторів та керівників заводу БілАЗ. Спеціалісти з білоруського Жодіно спостерігали за роботою великовантажної техніки в реальних виробничих умовах та спілкувалися із комбінатівцями. Про експертний обмін думками та партнерську співпрацю - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підсумки вступної кампанії в КНУ

Бюджетні місця розподілені. У Криворізькому національному університеті фінішувала вступна кампанія. Особливою популярністю серед абітурієнтів користувалися високотехнологічні спеціальності. Бакалаври-випускники вишу цьогоріч складали іспит для вступу на магістратуру за межами Кривого Рогу. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький учасник літньої Школи успіху збирає команду

Знання та навички 21-го століття. До популярної в Україні літньої "Школи успіху" потрапив єдиний слухач з нашого міста - учень 71-ої школи Денис Воронков. Освітня мотиваційна програма для дівчат і юнаків 14-15 років заснована братами Кличками. Нещодавно школа відзначила дев'ятий день народження. У криворіжця ж Дениса - теж подія. Він повернувся з навчання до свого міста з визначеним планом дій. Що далі за курсом - розпитувала у діяльного хлопця Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький Халк: боксер Ігор Шевадзуцький готується до наступних поєдинків

Потужний професійний дебют невдовзі матиме продовження. Криворізький боксер Ігор Шевадзуцький після трьох боїв у Африці повернувся додому. В Україні він готуватиметься до наступного подинку. Цього разу - в Німеччині. Про нове прізвисько, нового відомого промоутера та плани на майбутнє криворізький велетень розповів телеканалу Рудана в ексклюзивному інтерв'ю.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рожевий квадрат: відкрилась виставка живопису Марини Русалки

Сьогодні у міському виставочному залі прем’єра - відкриття персональної виставки Олени Хохлової. Представниця школи сучасного живопису працює під авторським ім'ям - Марина Русалка. Експозиція під назвою “Рожевий квадрат” - це більше тридцяти полотен, здебільшого - інтер’єрні картини. Окремі - навіюють позитив, інші зацікавлюють, а деякі навіть шокують. Дивіться самі в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки