21 серпня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Загоряння над підземним газопроводом: у місті скликали оперативний штаб

Без газу - близько пів тисячі абонентів і два підприємства. Усе - через загоряння на території шлакових відвалів АМКР. Складність ситуації - у тому, що під глибиною відвалів проходить діючий підземний газопровід підприємства «Криворіжгаз». Фахівці наразі виокремлюють ушкоджену ділянку. Як відновити безперебійне постачання газу? За вирішення надзвичайної ситуації взялися спільно мерія та підприємства АрселорМіттал Кривий Ріг і Криворіжгаз.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП в Покровському районі: мотоцикліст і пішохід травмовані

Поспішаючи, проігнорувала пішохідну зебру та потрапила до лікарні. Учора ввечері в Покровському районі біля зупинки "Універмаг" мотоцикліст збив жінку-пішохода. Результат – травмувалися обоє. Жінка - у важкому стані.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У поліції встановлюють деталі стрілянини в Саксаганському районі

Днями на проспекті 200-річчя Кривого Рогу компанія чоловіків влаштувала масову бійку та стрілянину на зупинці громадського транспорту. Про таке поліції повідомила налякана місцева жителька. Правоохоронці кажуть - зброї у неспокійної компанії не виявили. Та чи були постріли - нині встановлюють слідчі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Просто, доступно, якісно: погляд на роботу Центру "Віза" зсередини

Побачити, почути і спробувати. Центр адмінпослуг "Віза" показав роботу своїх фахівців у рамках реалізації реформи адмінпослуг. Сьогодні центр організував прес-тур і продемонстрував можливості сучасного офісу адміністративних послуг. Денис Пляц знає більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд з протидії стихійній торгівлі в районі ринку Північний

Торгівля просто неба – багаторічна проблема. У місті, особливо поблизу міських ринків, вона ледь не втричі перевищує за площею самі базари. З метою протидії стихійній торгівлі в місті регулярно проходять рейди. Черговий - відбувся сьогодні в Покровському районі. Як ставляться містяни до явища стихійних ринків та які рішення учасників рейду – знає Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
СБУ затримала криворіжця, який налагодив контрабанду кокаїну

52-річний уродженець Кривого Рогу налагодив контрабанду кокаїну з країн Західної Європи. На авто ввозив наркотичні засоби та реалізовував їх через мережу дилерів в Україні. Затримали його в одному з пунктів пропуску Львівської митниці. Понад півкілограма кокаїну зловмисник приховав в одній із ніш панелі приборів автомобіля. За цінами чорного ринку вилучене сягає сімдесяти п`яти тисяч доларів США. Про це повідомляє прес-служба СБУ. Слідчі оголосили затриманому про підозру у контрабанді наркотичних засобів. Санкція статті передбачає від 8 до 10 років позбавлення волі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В амбулаторіях ЦПСМД №4 запрацювали контакт-центри

У трьох амбулаторіях четвертого Центру первинної медико-санітарної допомоги запрацювали контакт-центри. Відтепер сімейні лікарі під час прийому не відволікаються зайвий раз на дзвінки пацієнтів. Водночас бажаючі записатися на прийом можуть отримати інформацію від оператора контакт-центру. Чи замінить це нововведення лікарняні реєстратури у майбутньому - цікавилась Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зелений експеримент: на Південному ГЗК випробовують інноваційну технологію пилопридушення

"Зелений" експеримент проти пилу. В продовження виконання міської екологічної програми на Південному ГЗК розпочали додаткові заходи з пилопридушення. Учасники експерименту - екологічна служба підприємства та представники провідної української компанії з поставок промислових реагентів "Імвенд Кемікал".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Центр обслуговування клієнтів Криворіжгазу нагадує про важливе

Не маєш приладу обліку газу – плати за кількість прописаних людей у квартирі. Про це каже одне із правил Кодексу газорозподільних систем, прийнятого в 2015 році. Проте не всі користувачі блакитного палива зважають на цю вимогу, кажуть у Криворіжгазі. Розповідають, часто люди приховують інформацію про кількість мешканців у квартирі. Тим часом такі дії - незаконні. У Криворізькій газовій службі нагадують: вони мусять знати про зареєстрований склад родини. В іншому випадку – нарахування будуть здійснюватись за граничними нормами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставочний зал зимуватиме з новими вікнами

Заклади культури переважно ще - в творчій відпустці. Та літній час - не тільки для відпочинку. У ці дні тривають роботи з підготовки до опалювального сезону. В міському виставочному залі цієї зими буде тепліше - тут встановлюють нові вікна. Така заміна назріла, розповідає директор закладу. Бо старі віконні рами вже не тільки пропускали холодні вітри, а й самі викликали охорону - від їхнього бряжчання спрацьовувала сигналізація. Нині ж у виставочному залі - і світліше, і комфортніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Козацькі думи: відкрилась виставка робіт творчої династії Каніборів

Родинна творчість. Свої роботи криворіжцям сьогодні представили батько та син Канібори. Виставку присвятили Дню Незалежності України. Ця творча династія славетна своїми рукотворами в українському народному стилі. З краєзнавчого музею - сюжет Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Серія про Мамая: півсотні полотен Леоніда Давиденка - у новій експозиції

У музеї-квартирі художника Григорія Синиці сьогодні відкрилась персональна виставка заслуженого художника України Леоніда Давиденка. Її тематика - українське козацтво, вже давно є близькою для митця. Експозиція - присвята Дню незалежності України.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поліція просить відгукнутися свідків ДТП з мотоциклістом, який збив жінку

Учора, 20 серпня, у Покровському районі біля зупинки «Універмаг» 25-річний мотоцикліст збив жінку-пішохода. Травмувалися обоє.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Матеріальні збитки, пропущені нічні рейси. Чого коштував місту обстріл тролейбусів?

Через випадки вандалізму в Кривому Розі - вечірню стрілянину по вікнах тролейбусів - комунальне підприємство та міський бюджет зазнали фінансових втрат. А мешканці та гості міста були позбавлені комфорту та якості пасажирських послуг.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки