23 серпня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 23.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
День Державного прапора: у Кривому Розі урочисто підняли синьо-жовтий стяг

Синьо-жовта гордість України. З нагоди Дня Державного прапора над містом підняли знамена і вшанували пам'ять загиблих на Cході бійців. Церемонії підняття державного прапора відбулись в усіх районах Кривого Рогу. На головних урочистостях біля будівлі мерії та в меморіальному комплексі побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
17-ій танковій бригаді присвоєно ім’я отамана Костя Пестушка

Сьогодні, у День Державного прапора, у Києві на Софійській площі відбулась церемонія присвоєння почесних найменувань бойовим військовим частинам. Президент Володимир Зеленський вручив стрічки з назвою почесного найменування командирам військових частин. Імена видатних історичних осіб присвоєні сьогодні восьми підрозділам. 17-та окрема танкова Криворізька бригада віднині носитиме почесне найменування «імені Костянтина Пестушка». Такий вибір - історично виправданий. Головний отаман Холодного Яру Кость Блакитний Пестушко – наш відомий земляк родом із Ганнівки Криворізького району.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистий міський вечір з нагоди Дня незалежності України

Двадцять восьму річницю незалежності України криворізька громада вшанувала сьогодні покладанням квітів до пам'ятника Кобзареві. А в міському театрі імені Тараса Шевченка відбувся урочистий вечір з нагоди головного свята держави.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Шестеро юних криворіжців отримали перші паспорти у Центрі "Віза"

В День Державного прапора - з першими паспортами. Сьогодні в головному офісі Центру «Віза» урочисто вручили документи громадян України шістьом молодим криворіжцям.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День шахтаря на Центральному комбінаті

У неділю шахтарі України відзначатимуть своє професійне свято. Особливе воно - для майже шестисот представників підземної праці на Центральному комбінаті. Шахтарів ЦГЗК вітали сьогодні у Палаці культури комбінату. З урочистостей репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
КЗРК відзначає День шахтаря

Трудовий колектив Криворізького залізорудного комбінату зібрався сьогодні в палаці культури свого підприємства. Духовий оркестр, повітряні кульки і квіти створювали святковий настрій шахтарям іще з порогу. Кращі представники професії сьогодні отримали відзнаки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на 95-му кварталі: водій не впорався із керуванням

Сьогодні близько четвертої ранку в районі 95-го кварталу сталася ДТП. Водій Мерседеса з'їхав з проїжджої частини та врізався у стовп. Пасажирів в авто не було. Молодий водій з численними ушкодженнями був доставлений до лікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проект рішення про майбутній сміттєпереробний комплекс у місті

На наступному тижні відбудеться пленарне засідання сесії міськради. Сьогодні ж депутати працювали у постійних комісіях. Кілька проектів рішень потребували одночасного розгляду у кількох робочих групах. Серед таких - створення аналітичного відділу з моніторингу якості атмосферного повітря у структурі Інституту розвитку міста, а також перерозподіл коштів і виділення з фонду охорони навколишнього середовища одного мільйона гривень на виготовлення проектної документації та проведення дослідницьких робіт на території майбутнього комплексу переробки побутових відходів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підключили газ мешканцям житломасиву Кривий Ріг-41

Газові проблеми для мешканців селища Кривий Ріг-41 на стадії завершення. Сьогодні працівники розподільчого підприємства відновили подачу блакитного палива до житлового масиву, відомого у місті як селище Ілліча. Попри свято, газовики працюватимуть і завтра. Обіцяють - упродовж дня подача газу буде повністю відновлена. Подробиці знає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологи досліджують якість повітря у трьох мікрорайонах

Перевищення показників за шістьома пунктами. Такий результат лабораторних досліджень якості повітря, проведених на Східному у понеділок. Екологи продовжують цю роботу. Наразі, окрім Східного, проводять заміри ще на двох мікрорайонах. Від мешканців цих житломасивів міське управління екології отримало скарги на діяльність підприємства-забруднювача, що діє неподалік. На світанку разом з екологами вирушили на дослідження наші кореспонденти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ювілейна церемонія для тисячної пари в проекті "Шлюб за добу"

Закохані годин не помічають. Та чекати місяць, аби зареєструвати свої стосунки, часто не хочуть. Послуга «Шлюб за добу» діє у Кривому Розі більше двох років. Сьогодні у місті шлюбний ювілей - із допомогою проекту, що дозволяє створити сім'ю, у Кривому Розі побралася тисячна пара.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вареники: улюблена національна страва по-криворізьки

Завтра, на всіх столах країни. Як звуть його у Полтаві - галушка, а для нас добре знайомий вареник - улюбленець всієї України. Гасторономічна мапа з поїдання вареників у різних куточках держави - особлива. Смачні комбінації начинок різняться за регіонами. У гірських Карпатах смаку вареникам додає бринза, у Поліссі - товчена квасоля. Яка начинка смакує найбільше криворіжцям? Який криворізький рекорд з ліплення вареників? Та які бувають екзотичні смаки цієї страви? Спонсор нашого сюжету - криворізький вареник.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До уваги водіїв! Завтра у центрі Кривого Рогу перекриють дороги

Завтра у Кривому Розі відбудуться святкові урочистості. На деяких вулицях перекриють рух транспорту. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки