27 серпня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 27.08.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нагорода криворізькому волонтеру

В День Незалежності України у Марші захисників у Києві брали участь і мешканці Кривого Рогу. Під час урочистостей на Майдані Незалежності старшина резерву Олег Бусень отримав нагрудний знак Генштабу України "За взірцеву службу". А Президент Володимир Зеленський вручив криворізькому волонтеру орден «За мужність» третього ступеня. Сам нагороджений каже, приємно вражений таким виявом уваги. Хоч і переконаний, волонтерська діяльність - не за нагороди, а за покликом душі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смертельна ДТП під Кривим Рогом: поліція розшукує очевидців аварії

Поліція розшукує очевидців аварії, яка сталася в ніч на сьогодні неподалік Кривого Рогу. Легковик Skoda на великій швидкості врізався у металевий відбійник. Важко травмованого водія доправили до лікарні. Та врятувати чоловіка не вдалося.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Інгульці згорів храм святих Бориса і Гліба

Прикро завершився День Незалежності для парафіян храму Бориса та Гліба, що на Інгульці. Вночі у храмі розгорілася пожежа. До ранкової служби від гарної дерев’яної церквиці лишилися самі головешки. Наталія Рибчинська спілкувалася з погорільцями та збирала версії пожежі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На залізничному полотні знайшли тіло чоловіка без голови

На рейках виробничого залізничного полотна «АрселорМіттал Кривий Ріг» знайшли тіло без голови. Моторошну знахідку виявили вранці 25 серпня в Інгулецькому районі. Правоохоронці встановили особу загиблого. Чоловікові було 29 років. Що це - нещасний випадок чи смерть з іншої причини - встановлюють поліцейські.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Для обміну досвідом: фахівці обласної міграційної служби побували у центрі «Віза»

Обмін досвідом. З такою метою до криворізьких колег - представників паспортних офісів Центру "Віза" прибули сьогодні співробітники обласного управління державної міграційної служби. Вивчали, як надаються паспортні послуги криворіжцям і які новації варті поширення іншими містами. Ірина Павленко знає більше про це.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Колектив 17-ої школи тимчасово переїде до приміщення 26-ої школи

На свято першого дзвоника - в іншу школу. Як мінімум перший семестр нового учбового року проведуть у сусідньому навчальному закладі учні 17-ої школи. Стара будівля не витримала натиску липневого буревію. Тож висновок відповідних служб - покрівля потребує негайного ремонту. Тимчасовий прихисток для навчального процесу учні і педагоги знайдуть у 26-ій школі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Майстер-клас для криворізьких ортопедів від німецького хірурга

В рамках меморандуму про співробітництво у Кривому Розі перебуває німецький ортопед, доктор медицини Євгеній Кляйн. Протягом двох днів він уже надав консультації десяткам пацієнтів. Спільно з криворізькими травматологами десятої міськлікарні провів дві операції. Одна з них - особливої складності - з ендопротезування колінного суглобу. Цій же темі був присвячений сьогоднішній професійний воркшоп для травматологів-ортопедів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Подаруй туристу місто: підприємців запросили на теоретичний тренінг

«Подаруй туристу місто». Сьогодні в рамках цього проекту відбувся теоретичний тренінг для представників сфери готельно-ресторанного бізнесу, а також турагентств. Підприємців ознайомили з сегментами туризму на Криворіжжі, з локаціями, що можуть зацікавити гостей міста. У тому числі - у провідному криворізькому напрямку туризму - індустріальному. Презентували туристичні об’єкти, які має кожен район міста. Важливо, аби гості міста могли дізнатися про спектр маршрутів як у транспорті, так і в зонах відпочинку, наполягають організатори.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Центрально-Міському районі демонтували незаконну конструкцію

Кривому Розі триває робота з прибирання незаконних носіїв реклами. Черговий демонтаж рекламної конструкції без документів наша знімальна група спостерігала в Центрально-Міському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Федерацію шахів Кривого Рогу знову очолив Микола Іщенко

Гросмейстери обирають. За статутом, кожні п'ять років Федерація шахів Кривого Рогу обирає голову. До виборів шахісти дістаються з певними здобутками. Підсумовує діяльність традиційний Кубок голови федерації з шахів. Хто цьогоріч став його володарем та хто вестиме далі криворізьку федерацію шахів, дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Закрито на ремонт. Учні Криворізької 17-ї школи розпочнуть навчальний рік в іншому закладі

З 2 вересня навчальний процес для учнів 17-ї школи розпочнуть у приміщенні КЗШ № 26 за адресою: вул. Володимира Бизова, 7А. Причиною для закриття закладу став його аварійний стан після липневого буревію.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізький гвардієць 21-ї бригади Олександр Сухарський вдруге заспівав на фестивалі «Пісні, народжені в АТО»

«Шелестить потихеньку нічний очерет…». У День Незалежності в Дніпрі відбувся фестиваль авторських пісень «Пісні, народжені в АТО», – повідомляє пресслужба ВЧ 3011.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У річці в Центрально-Міському районі криворіжці виявили труп чоловіка

25 серпня в Центрально-Міському районі місцеві мешканці натрапили на труп чоловіка в річці.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Коробка з сюрпризом. Копи вилучили у криворіжця 410 трубочок з метамфетаміном

Сьогодні вночі в Тернівському районі патрульні зупинили Daewoo Lanos за порушення правил дорожнього руху, – повідомляє пресслужба Криворізької патрульної поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки