03 вересня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 03.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
У місті попрощалися з загиблим на Донбасі Павлом Чумаком

У Кривому Розі сьогодні провели в останню путь Павла Чумака. Він загинув, захищаючи Україну. Служив старшим механіком-водієм у військовій частині А 09-98. З Донеччини до рідного міста не повернувся.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Верховна Рада проголосувала за зняття депутатської недоторканності

Верховна Рада України сьогодні позбавила депутатів недоторканності. А точніше - її частини. Мова йде про скасування двох абзаців закону про те, що депутатів не можна притягнути до кримінальної відповідальності, затримувати або арештовувати без згоди Верховної Ради. Інша норма статті продовжить діяти: народні депутати не будуть юридично відповідати за результати голосування або висловлювання в парламенті та його органах, за винятком відповідальності за образу чи наклеп.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові маршрути - за графіком: удосконалення роботи міського транспорту

Незабаром у Кривому Розі функціонуватиме ще кілька транспортних артерій, а депо й автопарки поповнять нові одиниці. Графіки маршрутних таксі та електротранспорту моніторитиме електронна-карта. Функціонуватиме й запасний транспорт. Такі нововведення анонсували у мерії на нараді з транспортних питань.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Картка криворіжця: нововведення для пасажирів міського транспорту

До кінця року в мерії обіцяюють запровадити ще одну зручну транспортну опцію. Картка криворіжця - уніфікований засіб для оплати проїзду в міському транспорті, який анонсувався раніше, пропонують використовувати ширше. Сьогодні фахівці "Центру електронних платежів" презентували всі перспективи електронної картки криворіжця.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проекти "Громадського бюджету-2020" починають збір голосів криворіжців

На два тижні подовжений термін прийому проектів на конкурс «Громадський бюджет-2020» - щойно завершився. Криворіжці подали 124 проекти на суму майже 65 мільйонів гривень. Вчора у мерії обговорили деталі проведення конкурсу проектів місцевого розвитку в наступному році.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День народження гривні

23-й день народження відзначила гривня. У вересні 1996 року гривня замінила карбованці та стала національною валютою. За цей період банкноти неодноразово змінювали свій дизайн. Як кажуть в НБУ, це пов’язано із прагненням зробити національну валюту більш захищеною та якісною. Відстежити історію гривні можна за зразками, що зберігаються у музеї грошей Нацбанку. За майже чверть століття гривня стала символом української державності. Бо ж готівка – це те, з чим українці мають справу щодня. Нагадаємо, в нацбанку на жовтень цього року анонсували появу нової банкноти номіналом у тисячу гривень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Єдиний стрілецький день: вишкіл для бійців тероборони на полігоні 17-ої танкової бригади

Танкісти з Кривого Рогу стали переможцями конкурсу на кращий танковий взвод Сухопутних військ Збройних Сил України. Як повідомляє пресслужба Міноборони, змагання відбувались на Чернігівщині у спортивній, професійній номінаціях та в злагоджених діях підрозділу. Військовослужбовці 17-ї окремої танкової бригади оперативного командування «Схід» повернулись до Кривого Рогу з першим місцем та відзнаками командування Сухопутних військ Збройних Сил України. А вже у ці вихідні на полігоні 17-ої танкової пройшов єдиний день стрільб.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято для дітей працівників «Сухої Балки»

На свято знань - з портфелями в дарунок з місця роботи батьків. Так вирушили до школи першокласники, чиї тато чи мама працюють на руднику Суха Балка. Днями підприємство організувало для малих школярів свято - понад сотню першачків об’єднала театралізована казка з танцями й піснями. Дійство спостерігала і наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Велопробіг Bike Picnic: студенти КНУ неформально зустріли навчальний рік

Студенти та викладачі Криворізького національного університету неформально зустріли навчальний рік. Влаштували вже традиційний велопробіг "КНУ Байк Пікнік". Учасниками стали не лише студенти, приєднались до пробігу і просто бажаючі. Велоколона з прапорами проїхала центральними вулицями міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сюрприз до Дня знань: «Криворіжгаз» визначив переможця акції

"Криворіжгаз" продовжує традицію розіграшу подарунків серед своїх клієнтів. Цього разу на кону був приємний приз до Дня знань. Хто його отримав - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перший у Кривому Розі: у вихідні в місті відбувся рок-фестиваль «Залізна міць»

Останній день літа Кривий Ріг запалив потужним рок-фестом. “Залізна міць” зібрала на своїй сцені кращі колективи Дніпропетровщини. Фани у захваті - фестиваль рок-музики під відкритим небом у місті відбувся вперше. І старт видався вдалим.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відлуння одеської біди. На Дніпропетровщині перевіряють пожежну безпеку у 209 готелях

З 28 серпня у Дніпропетровській області рятувальники масово перевіряють готелі та санаторії на пожежну безпеку. Про це заявив в. о. начальника Дніпровського міського управління ДСНС Сергій Старостенко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Прощавай, земляче! Кривий Ріг сьогодні поховав свого оборонця

Кривий Ріг сьогодні попрощався зі своїм загиблим захисником - воїном 1-го механічного батальйону в/ч А0998 Павлом Чумаком. 35-річний боєць загинув при виконанні бойового завдання 30 серпня біля с. Єлизаветівка Донецької області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки