04 вересня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Пожежна безпека: ДСНС інспектує криворізькі готелі

У зв'язку з трагедією в одному з готелів Одеси, яка забрала людські життя, в Україні проходять масові перевірки громадських місць відпочинку. Не оминули вони й Кривий Ріг. Сьогодні наша знімальна група спільно з представниками ДСНС взяла участь у рейді з пожежної безпеки в одному з готелів у Покровському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
СБУ та екологи перевіряють цехи АМКР

Розслідування "Екоциду" і СБУ на порозі. Після наради криворізьких екологів із Володимиром Зеленським бажаючих потрапити на "АрселорМіттал Кривий Ріг" для перевірки побільшало. Нагадаємо, за ініціативи президента у липні Служба Безпеки розпочала масштабне дослідження щодо виконання підприємтсвом екологічних зобов'язань. Далі - відкриття кримінального провадження за статтею "Екоцид" і проведення слідчих дій протягом літа, на підставі ухвали Бабушкинського районного суду в Дніпрі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місто виділить кошти на препарати інсуліну для криворізьких діабетиків

Два роки тому в МОЗ України запровадили пілотний проект з відшкодування вартості препаратів інсуліну через аптечну мережу, а також програму "Доступні ліки". Хворі на цукровий діабет мали можливість безперебійно отримувати препарати інсуліну безоплатно або з невеликою доплатою за рецептом лікаря. Припинення державою фінансування проекту посеред року змусило регіони шукати кошти на інсуліни у місцевих бюджетах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті успішно працює нова методика діагностування хвороб серця

Нова методика діагностики серцево-судинних захворювань успішно працює у Кривому Розі. На обладнанні, яке місто придбало торік для 9-ої міськлікарні вже провели близько сорока обстежень. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реконструкція напірного колектору: резервну гілку готують до капремонту

У Кривому Розі завершується реалізація першої частини проекту з реконструкції напірного колектору у Саксаганському районі. На серпневій сесії депутати міськради підтримали фінансування проекту в цілому. Відтак "Кривбасводоканал" розпочав капремонт лівої гілки насосу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті чи за кордоном: працевлаштування має бути офіційним

Чи реально в Кривому Розі отримати омріяне місце роботи? Це питання з часом не стає менш актуальним. Низькі зарплати часто підштовхують шукати роботу за кордоном або ж погоджуватись на неофіційне влаштування. Та чи варта вигода ризиків? Разом із зарплатою - у конверті можуть міститися ще й неочікувані неприємності. Думки фахівців та міркування простих городян слухала Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мурали «Криворіжгазу»: 16 ГРП у місті стали окрасою житломасивів

Міські газорозподільчі пункти набувають нового вигляду. Завдяки ініціативі "Криворіжгазу" півтора десятки ГРП у різних районах міста стали яскравими витворами сучасного арт-дизайну. Як це виглядає - дізнаєтеся з сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Житло у лізинг: родина криворізького рятувальника взяла участь у пільговій програмі

Оренда квартири з правом викупу або квартира у лізинг. Таку можливість уряд надає співробітникам МВС і ДСНС. Ситуація із забезпеченням житлом у відомствах досить складна. Планується, що лізингова програма допоможе вирішити це питання з компенсацією від держави до 40 відсотків вартості житла. З першим у Кривому Розі власником квартири у лізинг поспілкувалася наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юного спортсмена відзначили за внесок у боротьбу з наркотиками

«Наркотикам - ні. Ми обираємо життя». Таку акцію запустив ще навесні криворізький спортивний клуб «Барс». Майже двісті його вихованців замальовували фарбою рекламу наркотичних речовин на вулицях та на стінах будинків. Рекордсменом став 13-річний Данило. На його рахунку, окрім низки спортивних досягнень, тепер ще й близько шестисот зафарбованих написів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг прийняв Всеукраїнські змагання водіїв БілАЗів

Такого деінде не побачиш, - стверджують очевидці унікальних перегонів на Центральному комбінаті компанії Метінвест. Уперше у Кривому Розі відбулися всеукраїнські змагання водіїв БелАЗів. «Змійка» у виконанні віртуозів своєї справи на 130-тонному самоскиді та ще чимало завдань, які під силу не кожному водієві навіть легковика. Кращі учасники поїдуть до Білорусі представляти Україну серед колег з усього світу. Наша знімальна група вболівала за криворіжців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті втретє стартує Фестиваль індустріальної культури

У Кривому Розі розпочинається третій Industrial Fest. Фестиваль індустріальної культури, що не має аналогів в Україні, проходитиме в парку «Шахтарському». Вже з цього понеділка стартує прев'ю фесту - тиждень промислової культури. Кіно під відкритим небом, пром-екскурсії, художній пленер на копрі шахти, велике електричне шоу - таке підготували для зацікавлених організатори. Фінальною подією індустріального тижня стане 14-го вересня власне Industrial Fest.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зірки блюзу у Кривому Розі

Фірмовий блюз у виконанні вітчизняних і зарубіжних музикантів зустрів Кривий Ріг. Хедлайнером вечора став чикагський король блюзу – Халіф Вейлін Уолтер. Слухаємо.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
2:2. Молодіжка криворізького «Гірника» зіграла внічию з «Олімпіком» з Кропивницького

Сьогодні, 4 вересня, криворізький «Гірник U-19» зіграв останній контрольний матч перед чемпіонатом України U-19. Він зустрівся з кропивницьким «Олімпіком» - постійним учасником чемпіонату України серед аматорів, – повідомляє пресслужба криворізького футбольного клубу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Головою Нацполіції області призначили підполковника Володимира Огурченка

Сьогодні, 4 вересня, перший заступник Голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін представив особовому складу нового керівника поліції області. Ним став підполковник Володимир Огурченко, – повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки