09 вересня 2019

Десятки вулиць без світла. У Кривому Розі стався обрив електромереж

У зв’язку з аварійним відключенням декількох підстанцій, мешканці десятків вулиць залишилися без електроенергії, - повідомляє пресслужба ДТЕК Дніпровські електромережі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Вимолити здібності КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 09.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 09.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Готель "Раціотель" перевірили на пожежну безпеку. Значних порушень не виявлено

Чи безпечні криворізькі заклади для відвідувачів? Фахівці ДСНС сьогодні навідались до «Раціотелю». Ретельні перевірки по всій країні розпочалися після нещастя в Одесі, де у готелі загинули дев'ятеро людей. До інспекції долучились наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Триста трубочок з метамфетаміном, не рахуючи пістолета

Комплект з нарокотиків та зброї. У ході оперативного відпрацювання поліцейські затримали чоловіків, які серед білого дня збували метамфітамін. Наркоділкам загрожує до десяти років позбавлення волі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
2 з половиною тисячі абонентів Центрально-Міського району тимчасово залишаться без газу

Дві з половиною тисячі абонентів Центрально-Міського району тимчасово залишаться без газу. Причина - планові роботи з підготовки до нового опалювального сезону.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прокуратура в апеляційному суді вимагає жорсткішого покарання для кривдника журналіста Миколи Чирви

Сьогодні у Дніпрі відбулося засідання апеляційного суду у справі щодо побиття оператора криворізького інформпорталу Миколи Чирви. Привід для апеляції - подання прокуратури, представники якої не згодні із занадто м'яким початковим вердиктом Феміди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Коштом міського бюджету відремонтують квартири для дітей-сиріт

Більше тисячі квартир закріплені у міському реєстрі житла для дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування. Їх у місті майже дві тисячі. Міська програма захисту прав дітей та розвитку сім'ї передбачає капітальні ремонти у цих квартирах. За десять років коштом міського бюджету відновили сорок сім таких осель. Цьогоріч відремонтували дві квартири. У наступному році планується ремонт ще у трьох.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
100 кілометрів криворізькими кар'єрами та відвалами: "Залізна сотня" зібрала любителів велоекстриму з усієї України

Сто кілометрів унікальними промисловими ладндшафтами Кривого Рогу на велосипеді. «Залізна сотня» - марафон для відчайдухів відбувся у суботу. Випробувати на міцність себе та свій байк виявили бажання більше півтисячі велолюбителів. За велосипедним паломництвом спостерігав Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Дніпропетровськагаз Збут" пропонує криворіжцям заплатити літню ціну за зимовий газ

Акція «Твоя енергонезалежність» стартувала наприкінці серпня. Упродовж місяця споживачі природного газу Дніпропетровщини можуть запастися газом на весь опалювальний сезон за літньою ціною. Про деталі акції мешканцям області нагадали у Дніпрі. Деталі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі скаути відкрили пластовий рік

Присяга, в’язання хусток та вишкіл. Цієї суботи криворізькі скаути взяли участь у відкритті пластового року. Підбили підсумки літніх табірних зборів та будували плани на майбтнє національно-патріотичне виховання молоді. Із урочистого відкриття - наш репортаж.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
І практика, і заробіток: понад 200 підлітків взяли участь у традиційному проекті АМКР

Тимчасове працевлаштування старшокласників і студентів на «АрселорМіттал Кривий Ріг» під час літніх канікул. Цією можливістю літом скористалися понад дві сотні школярів і студентів, обраних із шести сотень звернень. Проет має на меті допомогти молоді з вибором майбутньої професії, та побачити на власні очі роботу промислового гіганта.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
64-й творчий сезон відкрили в Палаці культури "Мистецький"

"Зіркові пазли Палацу культури "Мистецький"." На календарі осінь, а це - час талантів. 64-ий творчий сезон відзначив концертом палац культури "Мистецький". Що нового підготували зірки району, та хто цього року відзначить творчі іменини розкаже Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нічне мистецтво просто неба зібрало сотні любителів живопису, скульптури та музики

Мистецтво під зоряним небом - днями в Кривому Розі проходила традиційна для початку осені “Нічна виставка”. Протягом двох днів містяни мали змогу знайомитись з творами відомих криворізьких художників, скульпторів, музикантів. Вільний арт-простір розкинувся в парку Північному. Там побувала й Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки