10 вересня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 10.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Мерія підписала договір на закупівлю півсотні тролейбусів коштом ЄБРР

В 2020 році на криворізькі маршрутах побільшає тролейбусів. 54 одиниці закуповує місто у співпраці з ЄБРР. Підписанню угоди передували тендерні процедури, компанія-переможець сьогодні поставила підписи на договорі з "Міським тролейбусом". Детільніше - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слухання у справі Аміни Менго знову перенесено. Новий адвокат знайомиться з матеріалами

Вкотре суд у справі Аміни Менго - перенесли. На попередньому засіданні відсторонили адвоката потерпілої сторони Дмитра Чернеша. Тепер її інтереси представлятиме Сергій Гуртовий. До суті справи у судовій залі сьогодні так і не дійшли, оскільки новий адвокат не встиг ознайомитися з матеріалами справи. Наступне засідання призначили на 17 вересня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пожежа на вулиці Павла Глазового забрала життя чоловіка

Сьогодні в багатоповерхівці по вулиці Павла Глазового, що у Саксаганському районі, сталася пожежа. На місці працювали рятувальники й автовежа. Мешканців будинку евакуювали. Одного чоловіка врятувати не змогли.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мер міста вимагає прискорити капремонт басейну ДЮСШ №1

Заміна покрівлі, монтаж фільтрувального комплексу та оздоблювальні роботи - на такому етапі зараз капітальний ремонт п'ятдесятиметрового басейну ДЮСШ номер один. Сьогодні мер міста провів нараду на об'єкті реконструкції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без світла цієї ночі залишилися понад 300 абонентів у Тернівському та Покровському районах міста

Тернівський та Покровський райони міста учора ввечері залишилися без світла. Через пориви вітру без електроенергії залишилися понад триста абонентів. Електрики впорались із аварійною ситуацією на ранок. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Криворіжгаз": з технічної точки зору до опалювального сезону готові, але борги містян становлять проблему

Підприємство "Криворіжгаз" ініціювало проведення круглого столу, головною темою якого стала підготовка до нового опалювального сезону. З технічної точки зору газовики готові до початку нового опалювального сезону. Втім, питання щодо вчасної подачі тепла до домівок містян і досі залишається відкритим - кажуть на підприємстві. Під час засідання обговорили борги, номінації та початок нового опалювального сезону. Попри обставини, що склалися нині, підприємства-теплопостачальники сподіваються - до жовтня вдасться вирішити ситуацію з боргами і отримати номінації від Нафтогазу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щохвилини у світі відбувається одне самогубство. Сьогодні світ відзначає День попередження суїцидів

За даними ВООЗ кожні 40 секунд у світі відбувається одне самогубство та 20 спроб звести рахунки з життям. Більше людей забирають тільки дорожньо-транспортні пригоди. Сьогодні – Всесвітній день попередження суїцидів. А у багатших країнах чоловіки накладають на себе руки втричі частіше за жінок. Тим часом, психологи стверджують, навіть представникам групи ризику можна допомогти попрощатися із нав'язливою ідеєю.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Листи від міграційної служби можуть бути фальшивкою, застерігають у відомстві

Державна міграційна служба України застерігає: шахраї можуть розповсюджувати фальшиві листів від імені цього відомства. Громадян просять уважно ознайомлюватися із текстом документу та наявністю у ньому всіх обов’язкових реквізитів. Далі - детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«Industrial week» у Кривому Розі триває, фішка дня - тролейбусна екскурсія

На екскурсію – тролейбусом. Індустріальний тиждень у Кривому Розі триває, а туристів на промислових об'єкстах міста - все більше. Яким видається Кривий Ріг крізь вікно міського тролейбусу - дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький художник продовжує прикрашати стіни міських шкіл пейзажами

Арти серед шкільних стін. Тридцять третя школа, яка вже здобула слави міні-галереї, і далі оздоблює свої стіни. Віталій Бигич - автор пейзажів, розповів про ідею розмалювати шкільні стіни нашим журналістам.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
64-річна криворожанка постраждала в пожежі в багатоповерхівці, чоловік загинув

Сьогодні ввечері в Саксаганському районі сталася пожежа. Запалала квартира на 6-му поверсі багатоповерхівки на вулиці Павла Глазового, - повідомляє прес-служба ДСНС Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Композитори з Кривого Рогу можуть позмагатися за премію у Всеукраїнському конкурсі

Автори музичних творів для дітей та юнацтва з Кривого Рогу мають можливість брати участь у конкурсі та здобути премію імені В. Косенка. Вона присуджується за видатні досягнення у сфері професійної композиторської творчості. Про це повідомили в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізька сила хвату. Наш земляк привіз бронзу Кубка Європи з армліфтингу

7 і 8 вересня у білоруському Мінську тривав Кубок Європи з армліфтингу. На змагання з'їхались спортсмени з України, Білорусі, Латвії, Фінляндії, Чехії, Польщі, Австрії та РФ.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки