13 вересня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 13.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Економіку Кривого Рогу розвиватимуть через індустріальний туристичний ринок в країні

У Кривому Розі сьогодні стартував міжнародний форум "Трансформація економіки індустріальних міст через розвиток туризму". Працюватиме він два дні. Роботу розпочали з панельної дискусії. Обговорення стосувалося створення ефективної міської платформи для обміну досвідом учасників індустріального туристичного ринку в країні. Із першої зустрічі наш репортаж.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі спортивні школи чекають на реконструкцію басейнів

Басейни у Кривому Розі реконструюватимуть. Про це повідомили під час виїзної наради міського голови. Юрій Вілкул оглянув інфраструктуру шостої та сьомої дитячо-юнацьких спортивних шкіл.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Анонс дня підтягувань

У Кривому Розі, тим часом, активно розвиваються не тільки водні види спорту. Підтягнутися усією планетою пропонують завтра криворізькі воркаутери. Вже завтра місятни можуть долучитися до Всесвітнього дня підтягування. Акція проходитиме вшосте. "Підтягнутися" до спортивного пункту зможуть усі без винятків. За успішну участь спортсмени матимуть кубки. Місце зустрічі та підтягувань "воркаутерів" залишається незмінним - фонтан на Поштовому.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Покрівлі будинків, ушкоджені внаслідок криворізького буревію, відновлюють за бюджетні кошти

Місто досі ліквідовує наслідки стихії. Ушкоджені покрівлі будинків проятгом тижня відновлюють у Центрально-Міському, Саксаганському та Металургійному районах. Роботу підрядників і матеріали, необхідні для ремонту, сплачує місто. Більше інформації - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міський голова зустрівся із послом Туреччини

Ділове партнерство і залучення інвестицій. такі питання обговорює сьогодні мер міста Юрій Вілкул із послом Туреччини Ягмуром Ахметом Гюльдере. Кривий Ріг відкритий для співпраці і створення умов для ділового партнерства, із такою позицією виступив міський голова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Завтра у Києві розпочнуться "Ігри нескорених" за участі криворізьких нацгвардійців

Цієї суботи у Києві проходитиме фінальний відбір кандидатів до національної збірної «Ігор Нескорених-2020". Серед учасників – військовослужбовці стрілецького батальйону військової частини 3011 Національної гвардії. Підполковник Юрій Ізрайлов та сержант Анатолій Балануца виступають у категорії «Легка атлетика», а саме – біг на тисячу метрів. Цього разу міжнародною фундацією Invictus Games кількість учасників для України збільшено. У 2020-му році в Гаазі нашу країну представлятимуть 20 ветеранів бойових дій. Відбір до національної збірної проходить у новому форматі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чоловік розбив голову не через маршрутку

Отримав травму голови через недбалість маршрутчика. Вчора в мережі інтернет з’явилась інформація про те, що водій 323-ої маршрутки почав закривати двері й рухатись, не дочекавшись, поки усі пасажири зайдуть у салон. За версією дописувачів, на зупинці “Пруди” одному з пасажирів прищемило дверями маршрутки руку, через що він впав та вдарився головою. У "Північтрансі" розповіли іншу історію. За версією перевізника, чоловік зненацька втратив свідомість, а водій маршрутки надавав постраждалому першу допомогу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Промисловий музей і кінотеатр просто неба продовжили низку заходів Industrial week у Кривому Розі

Industrial Week – триває. Учора криворіжці відвідали музей гірничої техніки просто неба. Приємним сюрпризом після завершення робочого дня став міні-концерт. Подробиці у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Анонс Велоночі

Вже завтра відбудеться найочікуваніша подія вересня - "Індастріал фест". Масштабні індастріал-гуляння велосипедисти пропонують завершити естафетою під зоряним небом. Велоніч проходить у Кривому Розі втретє. Вечір біля багаття під зорями організатори обіцяють провести ще й під музику. Також до фанового заходу для велосипедистів цьогоріч обіцяють долучитися бігуни. Жодних обмежень для участі у Велоночі - немає.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сучасні контейнерні майданчики - не перешкода для тих, хто любить смітити там, де живе

Поки у місті закуповують нові контейнери і встановлюють їх на сучасні сміттєві майданчики, поліетилену у дворах не меншає. Прибудинкові території вщент захаращені побутовими відходами. Хто винен - недобросовісні мешканці чи комунальні служби? З’ясовувала Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Правоохоронці нагадували учням школи №7 правила дорожнього руху і кримінальне право

«Уроки з поліцією» проводять по всій країні. Сьогодні криворізькі патрульні відвідали сьому школу. Учні молодших класів отримали теоретичні та практичні знання в галузі правил дорожнього руху, а зі старшокласниками обговорили булінг, і види відповідальності за скоєння правопорушень. Освіжив знання з ПДР і Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чорнобривці Анатолія Кривенка. Народного художника привітали з ювілеєм

Народне мистецтво - від іменинника. Свій вісімдесятирічний ювілей у хатині-галереї в селі Тернуватка Криворізького району відначив художник Анатолій Кривенко. Про народне мистецтво та його роботи в унікальній техніці - дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бал хризантем у ботанічному саду

Завітати на бал хризантем запрошує Криворізький ботанічний сад. Розмаїття осінніх квіток і поради господиням для її кращого квітування розповість Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки