16 вересня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 16.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 16.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Автовелетні, 3D-мандрівка, байк-шоу: В Кривому Розі відгримів Industrial FEST

Industrial FEST запалив і здивував цєї суботи. Свято індастріалу провели у парку Шахтарському на 44-му кварталі, тож криворіжці могли порівняти переваги нової і минулорічної локацій. Більшість щорічних традицій збереглися - промислова багатотонна техніка, байкер-шоу і яскравий концерт. Телеканал Рудана протягом фесту вів прямі включення, давайте згадаємо, як це було.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціально відповідальний партнер : Метінвест Бізнес Сервіс відзначив п'яту річницю створення

Сервісне підприємство Метінвест Бізнес Сервіс відзначило п'яту річницю створення. Усього за кілька років воно зарекомендувало себе надійним партнером і відповідальним роботодавцем. З урочистого вечора - сюжет Валерія Кожухаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Романтика осінніх багать може дорого коштувати людям з проблемами органів дихання

Осінь, листопад, спалені купи сухої рослинності та їдкий дим. Екологи вкотре нагадують про заборону на спалення сухостою, медики - про те, наскільки це шкодить здоров’ю. До рейду долучилася наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В місті прибирають погреби, що перетворилися на смітники

У Кривому Розі проводять благоутрій територій, на яких колишні погреби перетворилися на імпровізований смітник зі смугою перешкод. Провалля від колишніх сховищ у деяких районах мають намір перетворити на зони відпочинку. Більше – у сюжеті Вікторії Добровольської.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі перевіряють роботу тимчасових торговельних споруд

Більше двохсот сорока тисяч гривень надійшло у міський бюджет протягом року від тимчасових торговельних споруд. Проте, іноді власники організованих сезонних точок, «грішать» незаконним розширенням торгової площі. Розпочинається ярмарковий сезон, тому у місті посилюють контроль за роботою пересувних споруд. Про результати моніторингу роботи "кіоскників" - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Першокурсників Донецького юридичного урочисто посвятили у студенти та курсанти

Половина з них - курсанти, інша - студенти. Більше двохсот першокурсників розпочали навчання у Донецькому юридичному інституті. За традицією урочисту посвяту провели одночасно у Кривому Розі та Маріуполі, де базуються факультети вишу-переселенця. Наші вітання першокурсникам.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Почути одне одного і порозумітися: В місті пройшов традиційний фестиваль Deaf-талантів

Почуй мене. "Інститут управління знаннями" та "Криворізька фундація майбутнього" за сприяння підприємств міста провели п'ятий фестиваль для людей з вадами слуху. Завдяки виграному гранту цьогорічний фест заграв яскравішими барвами. Про фестиваль Deaf-талантів дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вечір джазу. Рей Браун-молодший - знову у Кривому Розі

Джаз – музика для істинних меломанів. У суботу поціновувачі витонченого ритму насолоджувались вокалом джазмена зі Сполучених Штатів Америки Рея Брауна-молодшого. Чим дивував криворіжців син джазових зірок - про це далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Історія міста на світлинах: Вулична галерея представила ретрофото минулого століття

Міське об'єднання творчих авторів за підтримки спільноти "Криворізька старовина" презентувало вуличну арт-галерею" Кривий Ріг у минулому столітті". Цей проект - один з переможців конкурсу Fest Metinvest. Галерея розмістилася на проспекті Поштовому, та побачити ретрофото згодом можна буде й в інших районах міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Велородина біля вогнища: Криворіжці зустріли осінь велоніччю

Осінь на календарі не перепона велоспорту. Вересень керманичі двоколісних відзначили Велоніччю - заїздом під зорями з дуатлоном та піснями навколо багаття.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький театр імені Тараса Шевченка відчиняє двері у 88-й театральний сезон! Репертуар

29 вересня о 17:00 Криворізький академічний театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка запрошує на грандіозне відкриття 88-го театрального сезону!

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Вандали розібрали тротуарну плитку у парку імені Федора Мершавцева

У ніч з 14 на 15 вересня в парку імені Федора Мершавцева невідомі розібрали тротуарну плитку. Про це повідомляють на сторінці БФ "Громадська ініціатива мешканців Кривбасу" у соцмережі. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки