17 вересня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Покликання - рятувати людей. Мер міста привітав гірничо-рятувальників з професійним святом

Їхнє поликання - рятувати людей. Вони, попри обставини та ризики, допомагають іншим. Криворізькі рятівники працюють в екстремальних умовах, коли час йде на хвилини. У день свого професійного свята рятувальники приймали вітання та нагороди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
НАБУ проводить обшуки в Криворізькій Теплоцентралі

Обшуки на «Теплоцентралі». Сьогодні співробітники Національного антикорупційного бюро проводили слідчі дії на території теплогенеруючого підприємства. Про мету візиту представників НАБУ – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зниклого криворіжця знайшли мертвим

Молодого чоловіка, якого розшукували рідні та поліція, знайшли мертвим. За словами рідних померлого, 13-го вересня він вийшов із дому і не повернувся. Кілька днів тому правоохоронці знайшли тіло чоловіка на вулиці Едуарда Фукса. Ним виявився зниклий Сергій Шардін.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Шлагбаум перед інвалідом: чи порушене право людини з обмеженими фізичними можливостями?

Не пустили інваліда на територію лікарні. Сьогодні авто одного з пацієнтів "тисячки" не пустили далі шлагбауму, не зважаючи на красномовну позначку "за кермом інвалід". На диво, ту ж саму машину, але із шашечкою таксі – на в'їзді не зупинили. Подробиці конфлікту дізнавалась Олена Павловець.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Судове засідання у справі Аміни Менго перенесене

Сьогодні у Дзержинському райсуді мало відбутися чергове судове засідання у справі Аміни Менго. Та не зважаючи на стовідсоткову явку всіх учасників судового процесу, засідання не відбулося. Як з'ясувалося, головуючий суддя Наталія Вікторович була зайнята в іншому колегіальному судовому процесі з розгляду кримінального провадження про умисне вбивство. Наступний розгляд справи призначили на 4 жовтня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Газопровід на АМКР

Триває будівництво нової ділянки газопроводу для міста. Пошкоджену ділянку мережі Криворіжгазу, яка пролягає на території АМКР, замінять на нову. За ходом будівництва на пусковому об'єкті слідкують у мерії. Розповідає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні у Візі усім охочим міряли артеріальний тиск

17 вересня – Всесвітній день безпеки пацієнтів. Його запроваджено Указом Президента України два тижні тому. Центр адмінпослуг «Віза» не залишився осторонь. Сьогодні в третьому залі флагман-офісу Центру відбулася промоакція для відвідувачів та адміністраторів «Вимірюй тиск – і будь здоровим!». Кожен бажаючий міг скористатися послугою безкоштовно. Організувати акцію допоміг п'ятий центр первинної медико-санітарної допомоги за сприяння міського управління охорони здоров’я.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На одній хвилі з онуками: Університет третього віку набрав нових студентів

Навчатися чи не навчатися? У цих студентів так питання не стоїть. У місті їх недарма називають найбільш дисциплінованими та спраглими до знань, а цей незвичний навчальний заклад - найдушевнішим. Новий сезон Університету третього віку відкрив двері для майже півтисячі криворіжців золотого віку. Про життя соціального проекту Костянтина Павлова у Покровському районі - в сюжеті Анни Паукової.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До школи - на світанку: Реквієм пам'яті юних підпільників провели у школі імені Миколи Решетняка

Решетняк, Жовтуха, Щербак, Ходич та Романова – прізвища Криворізьких героїв-підпільників відомі усім. Сьогодні шану віддають у рідній для них 15-тій школі. 17-те вересня – день страти підпільників. Жалобною ходою і квітами вшанували пам'ять героїв.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не платиш комуналку - віддай майно: у двері до боржників стукають державні виконавці

Майно за борги. Співробітники виконавчої служби Інгулецього району спільно із представниками «Криворіжтепломережі» проводили рейд за адресами боржників. Навідувались до абонентів, яких виплатити борги зобов’язав суд. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Порядок надання житлових субсидій змінено

Актуальна інформація для субсидіантів. З першого жовтня порядок призначення житлових субсидій зазнає змін. Вони торкнуться здебільшого тих, хто отримує субсидію готівкою. Також зміняться соціальні норми на газ та опалення. Чітко встановлені межі цього опалювального періоду. Детальніше - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рекордні чотири тисячі. В місті підбили підсумки оздоровчого сезону

Літо позаду. Криворізькі педагоги підбивають підсумки оздоровчного сезону. Цього року він був найбільш успішним за кількістю дітей, що відпочили у комунальних таборах, та масштабом реалізованих заходів. З подробицями - Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті відкрили сучасний талант-центр «Show time»

Колиска талантів по-криворізьки. Свої двері містянам відчинив новий талант-центр «Show time». Із відкриття - Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зловживання на 80 млн грн? Стали відомі подробиці обшуків НАБУ на «Криворізькій теплоцентралі»

Як ми писали, сьогодні на підприємстві АТ «Криворізька теплоцентраль» проводять обшуки співробітники Національного антикорупційного бюро (НАБУ). Щойно у бюро надали офіційний коментар.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки