24 вересня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 24.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 24.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
У трьох районах міста - інтенсивна фаза робіт з оновлення тротуарів

Благоустрій як пріоритет у стратегії розвитку Кривого Рогу. І це не тільки відремонтовані центральні автомагістралі, відновлені парки, сквери, збудовані дитячі і спортивні майданчики. Це - ще й створення комфортних зон для пішоходів. У цьому році дорожники мають першочергові завдання саме з облаштування тротуарів. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі побільшало охочих дати хабаря патрульним

У Кривому Розі почастішали випадки пропозицій неправомірної вигоди патрульним. Лише за поточний рік порушники намагалися «домовитись» із копами у кілька разів частіше, ніж за весь попередній період роботи відомства. Хто найчастіше намагається задобрити поліціянтів - досліджував Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Працівника шахти "Ювілейної" рудника "Суха Балка" знайшли мертвим під землею

Учора на шахті «Ювілейна» рудника "Суха Балка" стався смертельний випадок. На глибині 1340 метрів гірникові стало зле на робочому місці. Колеги викликали бригаду швидкої допомоги, та стан чоловіка погіршився, і він помер. Цей випадок нині розслідують у поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Одужання і відновлення сил: за два роки міський реабілітаційний центр надав допомогу трьом тисячам криворіжців

Наприкінці 2016 року міська влада та депутати ініціювали будівництво Центру медичної реабілітації. За два роки в ньому оздоровились і отримали комплексну медичну допомогу майже три тисячі ветеранів. Переважна більшість - учасники АТО і ООС. Центр і нині вважають унікальним за рівнем оснащеності та підходами до відновлення здоров'я пацієнтів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Кривбасводоканал" встановлює локальні насоси для нормалізації тиску води у багатоповерхівках

Водопостачання від першого до останнього поверху багатоквартирного будинку допомагають забезпечити водоканалівці. Кривбасводоканал продовжує встановлювати локальні наноси на системи зовнішньопровідних мереж багатоповерхівок міста. Такі заходи проводять у будинках з недостатнім тиском води у водогонах. Мешканці квартир на верхніх поверхах добре обізнані з цією проблемою. Технологічне вдосконалення комунальне підприємство виконує власним коштом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі коштом міського бюджету продовжують ремонтувати побиті буревієм покрівлі

Осінні циклони вже на старті. Однак у Кривому Розі ще борються з наслідками липневого буревію. Місто закупило чергову партію ремонтного матеріалу для покрівель та нині передає їх компаніям-управителям. У декількох районах міста дахи будинків відновлювали сьогодні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Флюорографи на колесах: городяни проходять обстеження в пересувних рентген-кабінетах

Кожен мешканець міста має проходити цю процедуру щорічно. Флюорографічне обстеження допомагає виявити захворювання легенів, серцево-судинної системи та кісток. Для комфорту і спрощення процедури у місті працюють два флюоромобілі. Як проходять обстеження у пересувному рентген-кабінеті - бачила наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тренінг з теми покращення надання адмінпослуг людям з особливими потребами

Як зробити послуги для людей з особливими потребами зручнішими і доступнішими? Над цим працюють у центрі "ВІЗА". З моменту проведення засідання експертної комісії з питань реформування адмінпослуг багато чого вдалося удосконалити. Таке констатували на тренінгу за участю предствавників громадських організацій, які опікуються проблемами людей з інвалідністю.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Мім-сесія" повертається: місто прийматиме учасників Всеукраїнського фестивалю театрального мистецтва

Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва "Мім-сесія" пам'ятають у своєму місті лиш найбільш віддані театру криворіжці. Адже проходив він аж у 2003-му. Тоді театр "Академія руху" зібрав з усієї України колег - виключно колективи, які сповідують пластичну хореографію. Далі справа не пішла, адже пластичних театрів у країні ставало все менше і менше. А тому "академіки" на довгі роки відклали ідею "Мім -сесії". Та зрештою час нового подиху Всеукраїнського фестивалю назрів. Із допомогою міської влади та спілки театральних діячів України мім-сесія повертається.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сучасний музичний зал - за перемогу дитсадка №133 в "Громадському бюджеті"

Вихованці ясел-садочка номер 133, що у Довгинцівському районі, з пелюшок - із мікрофоном на сцені. У закладі віднедавна - свій сучасно облаштований зал для музичного виховання малят. 120 різних голосів і стільки ж талантів до різних музичних інструментів - за кілька років можуть стати зірочками сімейних концертів і навіть великих сцен. На святковому відкритті музичного залу побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Театр авторської пісні розпочав новий творчий сезон

У суботу Театр авторської пісні Надії Косяк і Олександра Лазарєва відкрив новий творчий сезон. В Палаці культури «Мистецький» зібралися почесні гості, артисти та глядачі, аби взяти участь у концерті «Відлуння зоряного літа». Слухали літні мотиви і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький стадіон "Локомотив" приймав Всеукраїнську виставку собак

Триста собак на одному полі. У суботу стадіон «Локомотив» приймав всеукраїнську виставку собак під назвою Кубок Металургів-2019. Близько півсотні порід презентували кінологи з різних міст України. Бачила розмаїття чотириногих друзів людини і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Із палаючої квартири криворізькі вогнеборці врятували 57-річного чоловіка

Сьогодні о 16:10 виникла пожежа у квартирі 9-поверхового житлового будинку на вулиці Дніпровське шосе Довгинцівського району, - повідомляє пресслужба ДСНС Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки