25 вересня 2019

За грабіж та поранення правоохоронця криворіжець може сісти за ґрати

Напад на полісмена. Сьогодні в Інгулецькому районі підозрюваний у грабежі під час затримання завдав правоохоронцеві ударів ножем. Поліцейський належить до штату Криворізького відділу поліції. Оперативника доправили у лікарню. Двадцятишестирічного нападника - затримали.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 25.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Жінку з дитиною збили на пішохідному переході

Сьогодні близько восьмої ранку на вулиці Героїв АТО сталася ДТП за участю жінки та чотирирічного хлопчика. Водій ВАЗа наїхав на пішоходів, коли ті рухались нерегульованим переходом. Постраждалих госпіталізували.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не зовсім "Доступні ліки". Безкоштовний інсулін за новими рецептами діабетики отримають у жовтні

Реалізація програми "Доступні ліки" в Україні протягом останніх місяців зазнала непердбачуваних змін. МОЗ України припинило надавати цільову субвенцію аптекам на інсуліно-препарати. Припинення державою фінансування проекту посеред року змусило регіони шукати кошти на інсуліни в місцевих бюджетах.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підозрілу валізу сьогодні перед своїм закладом виявили працівники Антикафе

Загадкову валізу побачили вранці працівники розважального закладу, що по вулиці Тесленка. Предмет висів під аркою перед входом. Передивившись відео з камери спостереження, персонал забив на сполох. Викликали поліцію. Чим завершилася історія, - знає Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Медики застерігають: у Кривому Розі не ростуть їстівні гриби

На території Кривого Рогу ростуть лише умовно придатні для споживання гриби, наполягають медики. Натомість - доволі розповсюджена бліда поганка, яка схожа на сироїжку чи печерицю. І ця подібність така підступна, що навіть досвідченим грибникам важко відрізнити цей отруйний гриб від їстівного. Поради фахівців слухала Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Компенсація з міського бюджету на оплату послуг тепло і водопостачання

Ті, хто не втиг отримати компенсацію з міського бюджету на оплату тепло-водопостачання, мають час на подачу заяв до першого грудня. Нагадаємо, йдеться про суму у 500 гривень. Її перерахують теплопостачальним підприємствам чи "Кривбасводоканалу" - за вибором заявника. Програма соціального захисту окремих категорій криворіжців діє у місті четвертий рік. Компенсацію можуть отримати малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, працівники бюджетних установ, ветерани війни, учасники бойових дій та студенти. Загальна сума, яка вже перерахована на ці потреби - понад 300 мільйонів гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підсумки літа підбили на міському штабі з питань оздоровлення у мерії

Пора оздоровлення. Таке найперше завдання літнього сезону для усіх служб, які працюють з дітьми. Понад 75 відсотків криворізьких дітей шкільного віку відпочили цього літа в чотирьох комунальних оздоровчих закладах. Таку цифру озвучили сьогодні в мерії. Кращим за підсумками цьогорічного оздоровчого сезону вручили нагороди. Подробиці - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий музичний зал, спортивні майданчики та комплекс відеоспостереження отримали заклади-переможці "Громадського бюджету"

Новий музичний зал, спортивні майданчики та комплекс відеоспостереження. У Кривому Розі продовжується втілення в життя ідей переможців конкурсу "Громадський бюджет-2019". Про три реалізовані проекти - наш наступний матеріал.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Король квіткових натюрмортів Петро Буряк тепер малює ще й пейзажі

У центрі творчості людей з інвалідністю «Разом» - нова виставка. Експозицію своїх робіт представив землякам криворізький художник Петро Буряк. Майстер натюрмортів цього разу здивував прихильників своєї творчості. Більше трьох десятків картин розповідають глядачеві про мальовничі куточки України. Бачили виставку і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обмін досвідом

Наближення виробничого навчання до реального виробництва -одне з головних завдань для закладів освіти і роботодавців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Звучить жахливо". Оприлюднено стенограми розмови президентів США та України

Адміністрація Президента США Дональда Трампа оприлюднила стенограму його розмови з Президентом України Володимиром Зеленським.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Бо знущалися. У Кривому Розі 32-х батьків покарали за насильство над дітьми

Як ми писали, на Дніпропетровщині планують створити реабілітаційні центри для дітей, постраждалих від домашнього насильства. У тренінгу в Дніпропетровській обласній держадміністрації з цієї теми взяли участь і представники Криворізької служби у справах дітей.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Вилучили 717 пачок цигарок. У Саксаганському районі провели контрольний рейд

24 вересня на мікрорайоні Гірницькому провели рейд по місцях продажу товарів, - повідомляє сайт Саксаганського виконкому.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
14 золотих медалей, 11 срібних та 6 бронзових нагород - у криворізьких спортсменів з джиу-джитсу

У Кривому Розі відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з джиу-джитсу Татсу-До.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки