30 вересня 2019

Алиса в стране чудес КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск № 38 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 30.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 30.09.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Військовій частині 3011 імені Петра Калнишевського сьогодні виповнилось 53 роки

Військовій частині 3011 імені Петра Калнишевського сьогодні виповнилось 53 роки. Понад півстоліття у строю на захисті суверіненітету держави та громадського порядку в місті. Нині криворізький підрозділ Національної гвардії є самостійною боєздатною військовою частиною з великим досвідом ведення операцій в зоні ООС. Особовий склад частини вшановували сьогодні в палаці культури "Мистецький". Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Довгинцівському районі сталося ймовірне самогубство

У суботу в парку біля зупинки Дружба перехожі виявили тіло літнього чоловіка. Правоохоронці говорять про ймовірне самогубство. Чоловік вистрелив собі у голову з травматичної зброї.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП у Покровському районі: водій врізався в електроопору

З’їхав з дороги, зніс електроопору та розбив голову. Така пригода сталася цієї ночі з водієм легковика у районі 129-го кварталу. Електроопора впала на автомобіль, розтрощила дах, капот та лобове скло.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До кінця року в місті встановлять півсотні контейнерних майданчиків нового зразка

Наразі у Кривому Розі працюють близько семисот контейнерих майданчиків. З них понад сто тридцять були оновлені торік, цьогоріч - іще майже двісті. Упорядковані майданчики для збирання побутових відходів тепер повністю захищені від дії погодних умов - вітру, дощу та снігу. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В судовому засіданні у справі Лютова - десятиденна перерва

Продовжується суд у справі про викрадення та вбивство криворізького студента - 20-річного Олександра Лютова. Злочин скоєно на початку 2018-го. Сьогодні у Дзержинському суді проходило чергове слухання. Але засідання як таке не відбулося, оскільки в повному складі не з’явилася сторона захисту. У справі оголошено перерву. Наступне засідання призначено на 9 жовтня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У чому причина? На вулиці Дорошенка патрульні зупинили водія авто на єврономерах

Чотири патрульні машини та автівка на єврономерах. На вулиці Петра Дорошенка сьогодні надвечір стався інцидент між поліцією та водієм. Чоловіка зупинили для перевірки документів. Та поїхати далі водієві поліціянти не дозволили. Чому - дізнавалася наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки