04 жовтня 2019

Інтернет-залежність КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Вголос"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 04.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Сьогодні поліція шукала вибухівку у "Сонячній галереї"

«Терміново залиште приміщення». Таке почули сьогодні опівдні відвідувачі «Сонячної галереї». Закупи - не вдалися. Настрій - зіпсовано. Усе - через нібито замінування торговельно-розважального комплексу. Як розгортались події - знає Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без світла залишились учора десятки вулиць у двох районах

Два відключення світла у двох районах міста. Учора жителі десятків вулиць Покровського та Центрально-Міського районів вечір проводили при свічках. І причина тому зовсім не романтична – знеструмлення відбулось через аварію. Фахівці розповідають - за першими ж заявками одразу почали ремонтні роботи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допитували свідків: сьогодні відбулось чергове засідання у справі Аміни Менго

Сьогодні в Дзержинському райсуді допитували свідків у справі Аміни Менго. Прийомних батьків шестирічної дівчинки підозрюють в нарузі над тілом загиблої дитини. Нагадаємо, справа розглядається уже два роки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистий прийом освітян: сьогодні в театрі Шевченка вітали криворізьких учителів

У найближчу неділю українці відзначають День учителя. Вітання зі святом криворізькі педагоги приймали сьогодні у своїх школах. А по завершенні уроків освітянську когорту зібрав урочистий вечір у театрі Шевченка. Традиційно привітав криворізьких учителів міський голова. Вручив відзнаки та квіти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У справі чоловіка, який зачинив слюсаря у колодязі, відкрили кримінальне провадження

Iнцидент, який стався 27 вересня на вулиці Халтуріна, з новин перейшов у поліцейські зведення. Нагадаємо, криворіжець прикрив люком у водопровідному колодязі слюсаря "Кривбасводоканалу". На підприємстві кажуть - неприхильний до комунальників споживач уже 15 років безкоштовно користується водою, незаконно врізаючись у водопровід. Проти нього відкрили кримінальне провадження за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Такі дії передбачають покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Трагічно загинув колишній боєць батальйону "Кривбас"

Учора на металургійному заводі в Маріуполі стався нещасний випадок, у результаті якого один працівник загинув і ще один травмувався. Як повідомляє ТСН, на робітників упав тритонний підйомник. Загиблий - наш земляк, колишній боєць 40-го батальйону "Кривбас", криворіжець Олександр Телебей. Про трагічну загибель свого побратима повідомили бійці "Кривбасу".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Східний у смітті: мешканці Східного-3 обурені звалищами на смітниках

Східний-три потопає у смітті. Побутові, будівельні та габаритні відходи із смітників мікрорайону вітром та бездомними тваринами розносяться навколо сміттєвих майданчиків. Фахівці Екоспецтрансу запевняють - вивозять відходи вчасно. А мешканці кажуть, такого як нині звалища на смітниках давно не пам'ятають.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"АрселорМіттал Кривий Ріг" подарував концертну програму освітянам, які готують кадри для підприємства

Підприємство "АрселорМіттал Кривий Ріг" привітало з професійним святом педагогічні колективи закладів профтехосвіти та вишів міста. За плідну співпрацю компанія відзначила освітян подяками та подарунками. Один із них - святкова концертна програма. Учасники урочистостей говорили про важливість дуальної освіти у підготовці висококваліфікованих кадрів для підприємства та про спільні проекти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Дня учителя. Майстром дитячого дозвілля називають колеги виховательку 7-ої школи-інтернату Галину Губар

Коли робота з дітьми - це поєднання корисного з приємним. Виховательку сьомої школи-інтернату Галину Губар недарма називають майстром дитячого дозвілля. Досвідчений педагог вміє зацікавити і знає, який актив влаштувати для своїх малих вихованців. Із школи, де навчаються і виховується діти з проблемами здоров'я - сюжет Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У 93-ій школі День учителя відзначили в новому актовому залі

Сьогодні колектив 93-ої школи, що у Покровському районі, на свято учителів зібрався в новому актовому залі. Допомогла капітально відремонтувати приміщення для творчих заходів колишня випускниця школи, а нині депутат обласної ради.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Квітуче подвір'я" - новий конкурс від «Зеленого центру Метінвест»

Новий конкурс від «Зеленого центру Метінвест». «Квітуче подвір'я» - це змагання, яке, за задумом організаторів, спонукає сусідів наводити лад у дворі та ще й отримувати за це подарунки. Громадська спілка оголосила про конкурс на початку вересня. Вже стартували суботники з благоустрою майже у сотні криворізьких дворів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки