06 жовтня 2019

Планета Кривий Ріг : місто представило свій потенціал на престижному форумі гравців туристичного ринку

Україна: Подорожі та Туризм. 26-ий Міжнародний туристичний салон на цьому тижні зібрав у Києві сотні вітчизняних та зарубіжних гравців туристичного ринку. Традиційно Кривий Ріг презентує себе як місто промислового туризму, що набуває у світі все більшої популярності. Чим вабила відвідувачів виставки криворізька локація - на столичному майданчику спостерігала Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Осінні багаття : яка відповідальність за порушення екологічного законодавства?

Спалювати листя – труїти сусідів та задихатися самому. Чи просто знайти вирішення проблеми? На що згодні мешканці міста задля чистого подвір’я? Наш Євген Клусовський провів не один день у рейдах разом з екологами та правоохоронцями, спілкувався з криворіжцями про вічну проблему осінніх багать.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стоп інфаркт! Сотні врятованих життів і повернута віра у вітчизняну медицину

Сотні врятованих життів криворіжців, відведена загроза при гострому інфаркті міокарда, медична допомога на сучасному рівні. Такий результат трирічної дії у місті програми Стоп-інфаркт. Міський бюджет взяв на себе витрати на хірургічне втручання та постопераційну реабілітацію. За ці роки значно виріс професіоналізм криворізьких кардіологів та кардіохірургів. У співпраці з медиками швидкої лікарі дев'ятки рятують життя та повертають віру у вітчизняну медицину. Ігор Кононенко поспілкувався з пацієнтами і лікарями міського кардіоцентру.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сім'я для дитини: історія прийомної родини

Тисячу вісімсот дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Така статистика у місті. За цими цифрами - рівно стільки ж дитячих бажань мати батька і маму. Біологічна родина - ідеальний варіант вирішення проблеми. На цьому наполягають у службі у справах дітей. Та якщо повернути дитині її сім'ю неможливо - фахівці шукають для дітей родину, де б дорослі замінили їм рідних батьків. Вікторія Добровольська продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пам'ятні монети - довгострокова інвестиція

Радість для нумізмата - пам’ятні та ювілейні монети. Вже цієї осені українцям представили дві нові монети. А щорічно Нацбанк України випускає їх до кількох десятків. Монети бувають різних номіналів та виготовляються із срібла і золота та нейзильбера - так званого німецького срібла. У таких грошей - різна доля. Для когось це - ефективне капіталовкладення, для інших - справа для душі, ще для когось це - історія країни у грошових знаках. Як виглядають унікальні монети, де їх купують, скільки за них платять та як вберігаються від підробок - цікавився Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи є віддача від дачі? Дачі та городи - овочі для столу, відрада для душі

Дача: для відпочивальників чи для годувальників? Дачний сезон добігає кінця. Щедроти осені – вже у коморах. За статистикою, з колективних і присадибних грядок на стіл криворіжців потрапляє третина городини, більше половини плодів та ягід. Яка наразі ціна дачного питання і чи завжди є віддача від дачі - дізнавалась Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні ввечері криворізькі рятувальники знімали з дерева місцевого "Тарзана"

Сьогодні криворізькі рятувальники знімали з дерева чоловіка, який стрибав по гілках дерева, - повідомляють у ДСНС.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
54-річного криворіжця затримала російська ФСБ за спробу незаконно потрапити до Криму

За інформацією російських силовиків, затримали українця, який «намагався потрапити в Крим в обхід пунктів пропуску», – пише український ресурс Крим. Реалії.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі стартували перегони на радіокерованих машинах «Формула швидкості». Фоторепортаж

Змагання «Формула швидкості» відбуваються у Тернівському парку. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Металургійному та Центрально-Міському районах Кривого Рогу відключили воду

У зв’язку з аварійно-ремонтними роботами обмежили водопостачання на деяких вулицях Металургійного та Центрально-Міського району, - повідомляє «Кривбасводоканал».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі цей день хмарний з проясненнями, без опадів. +8 +12 градусів

Хмарна погода протримається у Кривому Розі увесь день, з проясненнями, без опадів. +8 +12 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА