07 жовтня 2019

Жанна Д`арк КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Вірую, бо абсурдно КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 39 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 07.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Кривбасводоканал без зв'язку: хто зупинить крадіїв кабелю?

Мисливці за металом не відступають. Сьогодні вночі зловмисники вирізали кабель, через що без зв'язку залишилося комунальне підприємство "Кривбасводоканал".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В чому причина відключення газу?

Цілий тиждень без газу. Вісім квартир в одному з будинків по вулиці Криворіжсталі відключені від постачання газу. Начебто через технічну несправність. Та у мешканців щодо цього є сумніви. Про причину відключення дізнавався Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжгаз заявляє про несправедливу тарифну політику НКРЕ

Керівництво "Криворіжгазу" повідомляє про кризову ситуацію в компанії. Головний газорозподілювач міста заявляє: кризу спричинила тарифна політика Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Цей державний орган вже чотири роки не переглядав тарифи на транспортування газу для національних операторів газорозподільчих мереж. Як наслідок - збитки "Криворіжгазу" за минулий рік перевищили сто сорок мільйонів гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Енергодім для ОСББ: Об'єднання співвласників будинків можуть отримати гранти на модернізацію житла

Енергодім для ОСББ. Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків можуть отримати гранти від Фонду енергоефективності України. На ці кошти будуть частково відшкодовані витрати на ремонт та утеплення будинків. Регіональні представники фонду провели У Кривому Розі семінар для представників ОСББ. Подробиці - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Змія на подвір'ї

Учора ввечері у Центрально-Міському районі місцеві жителі знайшли змію. Вона повзала на ділянці одного з приватних будинків. На допомогу людям прибули співробітники 10-ої пожежно-рятувальної частини. Вони зловили плазуна та відпустили його біля водойми. Ніхто з людей чи тварин не постраждав.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бійці ВЧ 3011 підтримали челендж "Сильна нація"

У бронежилетах на турніках. Бійці військової частини 3011 підтримали челендж "Сильна нація". Його започаткували нацгвардійці Дніпра і присвятили Дню захисника України. За умовами челенджу, у бронежилеті з пластинами потрібно було виконати 10 підтягувань на перекладині і стільки ж віджимань на брусах, а потім викласти відео у соцмережах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ярмарок "Золота осінь"

Цими вихідними по місту розгорнулися традиційні сезонні ярмарки. Дари золотої осені за розумними цінами виробники продукції, підприємці Криворіжжя, пропонували й мешканцям Центрально-Міського району.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки