15 жовтня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 15.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Місто чемпіонів: Сьогодні представникам європейської делегації презентували спортивний Кривий Ріг

Сьогодні іноземна делегація Асоціації європейських столиць і міст спорту взяла участь у презентації Кривого Рогу як кандидата на звання "Європейського міста спорту 2020". Мер Юрій Вілкул провів детальний екскурс в інфраструктуру спортивного Кривого Рогу та ознайомив гостей з особливостями нової програми розвитку спорту у місті на найближчі п'ять років. На презентації побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Де уже тепло: бюджетні заклади міста - з теплими батареями

У місті завершується підключення до тепла комунальних закладів соціального призначення. Підприємство "Криворіжтепломережа" передусім подало теплоносій до лікарень. Де уже тепло - знає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Людина потрапила під потяг

Потяг збив чоловіка. Таке у поліцію повідомили вчора вночі. Місце надзвичайної пригоди – станція «Лісозахисна». Детальніше у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на об'їзній: зіткнулись два легковики

На об’їзній дорозі, в районі вулиці Симонова, сьогодні в другій половині дня зіткнулись Ford та Renault. Обидва - рухалися в одному напрямку. Одна машина злетіла в кювет, другу розвернуло впоперек дороги. Зіткнення прийшлося на паливний бак Renault, з якого почав витікати бензин. Ліквідували витік пального фахівці 26-ї пожежно-рятувальної частини. Водія Форда забрала до лікарні швидка. Водій Рено та його пасажирка не постраждали.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Невгамовний мінувальник: чергове повідомлення про масове замінування об'єктів у місті

І знову мінування. Літні систематичні - змінили поодинокі осінні. Після повідомлення півторатижневої давнини про замінування Сонячної Галереї - сьогодні сигнал аноніма про вибухівку в усіх торговельних центрах і лікарнях міста. На об'єктах потенційної небезпеки побували наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Калина, липи і троянди: мешканці Східного вийшли на зелений суботник

На Східному буде зеленіше. Подбали про це активні мешканці мікрорайону. Посадили липи, клени та калину, а ще - 150 трояндових кущів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місто спортивних надій: кращі спортсмени і тренери отримали міські стипендії

"Кривбас - місто спортивних надій". Під таким гаслом у театрі імені Шевченка пройшов сьогодні урочистий захід, на якому провідні спортсмени та тренери з різних видів спорту за результатами виступів на міжнародних і всеукраїнських змаганнях отримали щорічні стипендії. Репортаж із церемонії вручення стипендій кращим криворізьким спортсменам і тренерам дивіться у неділю в програмі Постфактум.    

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збірна України з футболу здолала чемпіона Європи - збірну Португалії

Вчора у запеклому двобої національна збірна з футболу здолала чемпіона Європи - збірну Португалії. У День захисника України головна команда зробила яскравий подарунок вболівальникам і достроково пробилася до фінальної частини Євро двадцять-двадцять. Серед криворіжців – чимало любителів футболу. Разом з мільйонами співвітчизників вони провели вчорашній вечір у хвилюванні й напрузі. Та зрештою - разом з усіма радіють успіху і пишаються командою Андрія Шевченка. Денис Пляц слухав емоції і професійні коментарі з приводу переможного матчу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мить у 70 років: нинішній колектив та випускники різних років відзначили ювілей 58-ої школи

Мить у 70 років. Такий напис прикрасив святковий торт до ювілею навчально-виховного комплексу №58 у Саксаганському районі. Поважна дата зібрала випускників різних років. Спогадами про далекий світ юності колишні учні школи-ювілярки поділилися з нашою знімальною групою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вихідні з вудкою: відбувся чемпіонат Криворізького району з риболовлі

У суботу в селі Зелене Поле відбувся четвертий чемпіонат Криворізького району з риболовлі. Змагалося 14 команд, у складі яких - близько півсотні дітей та підлітків. Провела вихідний з вудкою і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки