21 жовтня 2019

Як вгамувати голод КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Територія порад"
Запрещённая литература КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск № 41 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Чоловік випав з вікна 4-го поверху

Сьогодні у Покровському районі 25-річний чоловік упав з вікна квартири на 4-му поверсі. На щастя, залишився живий. З травмами його госпіталізували до лікарні. Обставини пригоди вивчають правоохоронці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інцидент у супермаркеті: покупець та касир не порозумілись, у справу втрутилась охорона

Бризкали з балончика в обличчя та заламували руки. Резонансне відео інциденту між охоронцями і покупцем в одному з супермаркетів міста швидко розлетілося мережею. Цей випадок уже вивчають в поліції. Спробували розібратися, що сталося, і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підтримай ідею: ярмарок проектів "Громадського бюджету" зібрав тих, хто прагне зробити місто кращим

Презентуй, доводь, перемагай. У Кривому Розі пройшов ярмарок проектів міського конкурсу «Громадський бюджет – 2020». Він зібрав найактивніших авторів ідей. Якщо їх підтримає громада, проекти будуть профінансовані та реалізовані наступного року. Голосування за ідеї конкурсу "Громадський бюджет" стартувало вже сьогодні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Представники штабу допомоги військовослужбовцям та волонтери привезли на передову подарунки для земляків

Представники міського штабу допомоги військовослужбовцям та волонтери повернулися зі сходу. Відвідали позиції Збройних Сил України безпосередньо у зоні розмежування. Бійцям із Кривого Рогу передали подарунки, солодощі та обереги, зроблені дитячими руками.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врізався в електроопору: водій ВАЗу постраждав у ДТП на вулиці Володимира Великого

Сьогодні у Саксаганському районі сталась аварія. Постраждав водій автомобіля ВАЗ. За попередньою інформацію, чоловік не впорався з керуванням і спрямував автівку в електричну опору. Зараз водій у лікарні. Поліція відкрила провадження за фактом порушення правил дорожнього руху.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Долоні безпеки : криворізькі патрульні презентували новий проект

Кількість ДТП на дорогах міста збільшується, констатують у криворізькому полку патрульної поліції. З початку року поліцейські склали близько 30 тисяч протоколів за порушення правил дорожнього руху. З них три тисячі - за керування авто в нетверезому стані. Часто в ДТП травмуються а то і гинуть діти. Аби запобігти цьому, криворізькі поліцейські разом з науковцями з Донецького юридичного інституту та громадою започаткували новий проект “Долоні безпеки”.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спілкуйтесь українською: працівників мерії навчають правилам ділового мовлення

Богатир чи багатир? Усмішка чи посмішка? Вклад чи внесок? Правилам українського ділового мовлення навчали працівників мерії. У «Візі» зазначають: подібні тренінги проходять систематично. І користь від таких занять очевидна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки