22 жовтня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 22.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 11.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
У місті презентували план модернізації системи теплопостачання Кривого Рогу

У місті презентували план модернізації системи теплопостачання Кривого Рогу. Реалізовують проект у співпраці з Європейським інвестиційним банком. Його втілення у життя має забезпечити надійне теплопостачання важливих об'єктів соціальної інфраструктури - лікарень, шкіл, дитячих садків. За дорученням міського голови створена група реалізації проекту, яка відповідає за його підготовку, координує діяльність з іншими установами, здійснює загальне управління проектом.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стартували штабні тренування з реагування на надзвичайні ситуації

Сьогодні у місті стартувало дводенне командно-штабне тренування з організації взаємодіїї між органами управління та силами цивільного захисту при реагуванні на надзвичайні ситуації природного характеру. Для відпрацювання обрали осінньо-зимовий період з вірогідними для цієї пори року морозами, ожеледецею та сніговими заметами. За тренуваннями спостерігала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Активність - висока: відучора і до 1-го листопада криворіжці голосують за проекти "Громадського бюджету-2020"

Відучора криворіжці віддають свої голоси за проекти "Громадського бюджету 2020". Триватиме голосування до першого листопада включно. За умовами конкурсу, одна людина може вибрати 5 проектів. Організатори вже констатують високу активність криворіжців, особливо в он-лайн голосуванні. Не пустують і пункти з урнами для голосів. В одному з дев'яти таких місць побували сьогодні наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вибух у торговельному комплексі у Радушному

Цієї ночі в Радушному вибухнув та перетворився на руїни торговельний павільйон. Все начебто через помилку підрядної компанії, яка виконувала земельні роботи поряд. Причини надзвичайної ситуації будуть відомі після розслідування. Спробував розібратись, як усе сталося, Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Доведений до самогубства?

Ми вже повідомляли про вчорашню надзвичайну подію в Покровському районі. За невідомих обставин посеред білого дня з вікна четвертого поверху випав чоловік. Як виявилось, це тридцятип'ятирічний мешканець цієї багатоповерхівки. Сусіди розповіли – з дитинства він ріс сиротою, ні сім’ї, ні постійної роботи не мав, жив із дідом. Швидка доправила постраждалого до тисячки, там його прооперували. В поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «Доведення до самогубства».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конференція ветеранської організації

Микола Дабіжа знову очолить криворізьку ветеранську організацію. Таке рішення прийняте сьогодні на міській конференції. Криворізька організація є однією з найактивніших в Україні. Головні завдання організації - підтримка ветеранів війни та праці і патріотичне виховання молоді.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Електрофільтри проти пилу встановлять на Північному комбінаті

Компанія Метінвест придбала сучасне обладнання для боротьби з пилом. На Північному комбінаті планують встановити п'ять нових електрофільтрів на обпалювальній машині "лургі". Газоочисне обладнання дозволить знизити викиди пилу в атмосферу втричі. Як працюватимуть газоочисні установки - дивіться у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Довідка на штендери: інспекція з благоустрою перевіряє підприємницькі заклади на законність реклами

Інспекція з благоустрою перевіряє місто на наявність незаконної реклами біля закладів малого та середнього бізнесу. Цього разу рейд провели на Площі Визволення. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
П'ять оновлених класів іноземної: у 71-ій школі відкрили інноваційний центр з вивчення англійської мови

П'ять оновлених класів англійської мови. Така подія - у 71-ій школі, де поглиблено вивчають іноземну. В кабінетах зробили ремонт, встановили мультимедійне обладнання та нові меблі. Така реновація - результат втілення цьогорічної програми Громадський бюджет. Новостворений інноваційний центр для майбутніх поліглотів бачили наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Форум-театр про відповідальність перед законом для неповнолітніх провели у Кривому Розі

Про відповідальність перед законом. Форум-театр та учні центру профосвіти торгівлі та ресторанного сервісу сьогодні відтворювали проблемні ситуації, які можуть виникнути у молоді перед законом. Вихід - знаходили разом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки