27 жовтня 2019

Громадський бюджет. Голосування стартувало

Минає сьомий день голосування за проекти "Громадського бюджету-2020". Цей конкурс проводиться у місті вже вп’яте. Успішно пройшли експертну оцінку 90 відсотків з усіх поданих громадських ініціатив. Це більше сотні освітніх, молодіжних і муніципальних проектів. Які і скільки з них дійдуть до реалізації, передбачити складно. Конкуренція серйозна, - зазначають у міському управлінні економіки. У криворіжців є ще 5 днів, щоб віддіти свій голос за кращі, на їхню думку, проекти.

 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Грип і ГРВІ. Як розминутися із вірусною парою?

Один хворий на грип може заразити сотню людей, наголошують медики. Гострі респіраторні вірусні інфекції також укладають у ліжко тисячі дорослих і дітей. Як зустріти період епідемії у всеозброєнні? Як відтягнути небезпечний поріг і яка профілактика найефективніша? Відповіді на ці питання шукала Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вижити на зарплату: чи здійснена місія?

Не протягнути ноги до зарплати. Як спланувати сімейний бюджет, щоб вистачило на місяць? На чому можна зекономити та від чого варто відмовитись взагалі? Поради фахівців та одкровення криворіжців, на що вони витрачають зарплату - в сюжеті Олени Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва

У жовтні Кривий Ріг приймав Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва Мім-сесія. На три дні театр "Академія руху" став театральною столицею України. Пантоміма, клоунада та сучасний танець - глядачі насолоджувались унікальним мистецтвом, а журі фестивалю обирало кращих. Хто здобув театральний оскар з пластичного мистецтва - знає Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Джаз на Поштовій: три дні у джазовому ритмі.

Джазували гаряче. В театрі імені Шевченка кращі джазмени України грають для поціновувачів елітної музики. Всеукраїнський музичний фестиваль «Джаз на Поштовій» завершується сьогодні. Чим запам'яталось свято музики цьогоріч - знає Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гонки на виживання. Автопристрасті по-криворізьки -2019

Сьогодні в Україні - День автомобіліста і дорожника. В Кривому Розі це свято відзначають на автодромі «Кривбас екстрим». Учора там відбувся заключний етап цьогорічних змагань автогонщиків. Про переможців та учасників "Гонок на виживання", наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ФК «Гірник» Кривий Ріг переміг вдома новокаховську «Енергію»

Сьогодні у Кривому Розі відбувся футбольний матч в межах 18-го туру чемпіонату України-2019/2020 Другої ліги групи Б. На полі зустрілися місцевий «Гірник» та «Енергія» з Нової Каховки. Наші футболісти перемогли з мінімальним рахунком, 1-0, - повідомляє пресслужба криворізького клубу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі зникла безвісти 17-річна Катерина Мартиненко. Допоможіть знайти

Покровське відділення поліції розшукує безвісти зниклу Мартиненко Катерину Андріївну 2003 року народження, яка 27 жовтня пішла з дому та не повернулась, - повідомляє пресслужба Криворізького відділу поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізька бодібілдерка Любов Попова стала дворазовою чемпіонкою України

26-27 жовтня в Києві відбувається чемпіонат України з бодібілдингу 2019. У ньому беруть участь три криворожанки, - повідомляє пресслужба Національної Федерації бодібілдингу України.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
БК «Кривий Ріг» переміг київських «Шаманів» у матчі відповіді Кубку України

Учора в Кривому Розі відбувся матч 1/16 фіналу Кубку України з баскетболу. На паркеті зійшлися «Кривий Ріг КНУ-КДПУ» та аматорська команда з Києва - «Шамани». Наші баскетболісти перемогли з рахунком 100:71.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
1 рік обмеження волі - за футболку з радянським гербом: суд виніс вирок криворіжцеві

У Кривому Розі Дзержинський райсуд виніс вирок громадянину Олегу А., який з'явився у публічному місці в одягу з символікою СРСР. Про це йдеться в Єдиному держреєстрі судових рішень.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Джипи, кабріолети, реплікари. У Кривому Розі проходить виставка ретроавтомобілів. Фоторепортаж

Сьогодні на проспекті Поштовому відкрилася виставка-фестиваль ретроавтомобілів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Відомий краєзнавець І. Рукавіцин видав унікальний фотоальбом "Кривий Ріг крізь об’єктив німецького солдата"

Відомий криворізький краєзнавець Ігор Рукавіцин до 75-ї річниці визволення України від нацистів видав нову книгу - фотоальбом "Кривий Ріг крізь об’єктив німецького солдата (1941 – 1944 рр.)"

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Співачка з Кривого Рогу Аліса Стрига пройшла у 10-й сезон шоу "Х-фактор"

У 10-му, ювілейному, сезоні популярного шоу "Х-фактор" виступає ще одна криворожанка - співачка Аліса Стрига.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки