30 жовтня 2019

This is Геловін КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 30.10.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Інвестфорум у Маріуполі: мер Юрій Вілкул підписав Меморандуми про співпрацю з ЄБРР та Метінвестом

Перший інфестиційний форум, який учора пройшов у Маріуполі, став плідним для Кривого Рогу. Два меморандуми, підписані міським головою – це орієнтир на прогресивне та екологічне майбутнє міста. Євген Клусовський побував на масштабному заході RE:think. Invest in Ukrainе.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сесія міськради: депутати підтримали перерозподіл додаткових бюджетних коштів

Cьогодні на пленарному засіданні сесії депутати міськради узгодили внесення змін до міського бюджету. За рахунок додаткових надходжень окремі галузі отримають до кінця року збільшений обсяг фінансування. Зокрема, на охорону здоров'я додатково спрямують понад 34 мільйони гривень. Із сесійного залу - репортаж наших кореспондентів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фахівці інформують роботодавців про відповідальність за факти нелегального працевлаштування

Тіньовий бізнес у Кривому Розі - ще актуальна проблема. Наймані працівники у таких роботодавців добровільно позбавляють себе офіційної зарплати та соціальних гарантій. Фахівці управління економіки інформують підприємців: якщо міська інспекція з праці та зайнятості виявить факт нелегальних трудових відносин - суб`єкт господарювання понесе відповідальність. В тому числі - й фінансову.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тепло - на часі: “Криворіжтепломережа” подала тепло у 80 відсотків житлового фонду

Опалювальний сезон у Кривому Розі стартував ще 10-го жовтня. Та тепла погода середини осені відтермінувала підключення житлових будинків. Процес теплопостачання до квартир городян активізувався вже з настанням холодів. На сьогодні комунальна “Криворіжтепломережа” забезпечила теплом майже 80 відсотків житлового фонду на території свого обслуговування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Співробітники газової служби виявили застарілі снаряди

Сьогодні вранці на вулиці Заводській у Саксаганському районі при проведенні земельних робіт співробітники газової служби виявили два вибухонебезпечні предмети. На місце події викликали піротехніків ДСНС.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Впровадження міжнародних протоколів у педіатричну практику: для криворізьких сімейних лікарів провели тренінг

Обмін досвідом. Близько ста п'ятдесяти криворізьких сімейних лікарів сьогодні взяли участь у тренінгу від провідних українських професорів медицини. Мова йшла про упровадження міжнародних протоколів у педіатричну практику. Лектори - представники Національної медичної академії післядипломної освіти, ознайомили колег з новими медичними препаратами в Україні та поділились досвідом у напрямках швидшого подолання гострих респіраторних захворювань, лікування головного болю та хвороби щитоподібної залози.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Травозаміщення проти амброзії: є результат

Випробування у місті інноваційного методу боротьби з карантинними рослинами дало перші сходи. Ще донедавна захаращена територія більше не псує краєвиди другого Східного. Тут вдало реалізували метод травозаміщення. На це з міського фонду охорони навколишнього природного середовища було виділено 190 тисяч гривень. Результатами експерименту екологи задоволені.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Долоні безпеки: стартувала нова акція за безпеку дорожнього руху серед дітей

З початку року у Кривому Розі сталося 68 дорожньо-транспортних пригод за участю дітей. 59 неповнолітніх учасників руху були травмовані. П'ятирічна дівчинка загинула в аварії. Така невтішна статистика змусила правоохоронців шукати більш дієвих профілактичних методів. Так у місті започаткували нову акцію - "Долоні безпеки". Першими її учасниками стали діти з Карачунів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чесність – це вигідно: нова акція від "Криворіжгазу"

«Чесність – це вигідно". Нова акція від «Криворіжгазу» - в першій половині листопада компанія має намір не карати своїх абонентів-порушників. Всі, хто прикручував лічильники або здійснював незаконні врізки, мають добровільно зізнатися у скоєному - такі умови озвучили газовики.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Страшно креативно: тим, хто збирається розважитись у свято - поради для яскравого Геловіну

Ніч переходу жовтня у листопад у багатьох англомовних країнах - особлива. Дорослі перевдягаються в містичних страхітливих героїв і влаштовують тематичні вечірки. Гарбузи, кажани і привиди слугують прикрасами будинків - всередині і зовні. Хеловін не так давно дістався і України. І хоч ставлення до цього свята часто неоднозначне - у Кривому Розі чимало бажаючих повеселитися в нетривіальному образі. Підібрати його без зайвих зусиль – легко, переконалася Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вирізав 60 метрів дроту. У кар’єрі Кривого Рогу піймали 33-річного "кабеліста"

Учора поліції повідомили про крадіжку кабелю на території одного з кар’єрів Тернівського району, – повідомляє пресслужба Криворізького відділу поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки