06 листопада 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.11.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Вбивство у Тернівському районі

Сьогодні у Тернівському районі скоєне вбивство. Як повідомляють у поліції, так криваво закінчився інцидент між чоловіком та двома жінками.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дифтерія: загрози та попередження. Медики закликають робити вакцинацію

Ще один випадок захворювання на дифтерію виявили у Харківській області. Проте він ще не підтверджений лабораторно. В Україні наразі зареєстровано більше 20-ти випадків дифтерії. В Центрі громадського здоров'я МОЗ України повідомляють, раніше в країні щороку фіксували поодинокі випадки захворювання. Медики закликають людей робити щеплення у клініках сімейної медицини. Чим небезпечна дифтерія - розкаже Олена Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
World Skills у Кривому Розі: у місті стартував регіональний відбір конкурсу професійної майстерності

Кривий Ріг обраний майданчиком для проведення регіонального відбору Всеукраїнського конкурсу Worldskills Ukraine. Це наймасштабніше в країні змагання з професійної майстерності серед учнів професійно-технічних закладів, студентів та молодих працівників. Конкурс стартував сьогодні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Понівечили банкомати: більше 20-ти пристроїв за ніч залили невідомою речовиною

У Кривому Розі вандали заблокували роботу кількох десятків банкоматів і терміналів. Інцидент стався в ніч на понеділок. В якості зброї зловмисники використовували речовину невідомого походження, якою заливали пристрої. Детальніше - Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Жовтневому суді заслухали свідків у так званій справі криворізького маніяка

У Жовтневому суді сьогодні відбулися слухання у так званій справі криворізького маніяка. Проходять засідання у закритому режимі. Цього разу допитували свідків. Детальніше - наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі діда Михея

Ще одна справа слухалася сьогодні в Жовтневому суді. Розглядали резонансну пригоду річної давності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Авто в городі: сьогодні на Кобилянського позашляховик протаранив паркан

Сьогодні близько тринадцятої години на перехресті вулиць Кобилянського та Вахтангова внаслідок ДТП Рендж Ровер протаранив паркан приватного домогосподарства. Люди не постраждали. Водій позашляховика пообіцяв господарям - понівечену огорожу відновить.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дослідження якості повітря: екологи провели заміри у Саксаганському районі

Дихати – шкідливо. Географія скарг на важке повітря за вікном від мешканців Кривого Рогу розширюється. Сьогодні екологи проводили дослідження на вимогу жителів Саксаганського району.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Майстер-клас переможниці шоу "Майстер-шеф"

Кривий Ріг пізнає тонкощі високої кухні. Переможниця проекту «МайстерШеф» Світлана Шептуха провела кулінарний майстер-клас для студентів вузу, в якому сама колись навчалася. Секрети приготування італійських страв зацікавили і наших журналістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд над так званим "криворізьким маніяком" потроху наближається до завершення

Сьогодні у Жовтневому районному суді відбулося чергове засідання у резонансній справі так званого "криворізького маніяка".

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі розшукують безвісти зниклого Григорія Чобану

Правоохоронці розшукують безвісти зниклого 57-річного Григорія Чобану. Чоловік пішов з дому 3-го листопада та досі не повернувся, - інформує Криворізький відділ поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворіжців цієї п’ятниці запрошують на презентацію нового роману Макса Кідрука

8 листопада до Кривого Рогу з презентацією свого нового роману «Доки світло не згасне назавжди» завітає відомий український письменник Макс Кідрук. Він поспілкується зі своїми читачами про спеціально розроблений до книги мобільний додаток.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки