15 листопада 2019

Енергетичні вампіри. Хто вони? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Вголос"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.11.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 15.11.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Перспективи сміттєпероробки обговорили учасники засідання ради екологічного планування

Сьогодні у виконкомі міськради відбулось розширене засідання Ради екологічного планування. Розглядали використання технічного компосту під час рекультивації порушених земель. Актуальність теми - практична. У Кривому Розі почали реалізацію проекту будівництва сміттєпереробного комплексу. Саме він дасть можливість переробляти побутові відходи і отримувати технічний компост. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті зафіксували два випадки сказу

Наприкінці жовтня у Центрально-Міському і Тернівському районах фахівці Держпродспоживслужби зафіксували сказ. В обох випадках носіями інфекції були домашні собаки в приватному секторі. Наразі у цих районах проводять карантинні заходи, аби запобігти розповсюдженню сказу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Убивство в Металургійному районі: підозрюваного затримали

Учора увечері в Металургійному районі сталося вбивство. Як повідомили у поліції, в одному будинків на вулиці Очаківській двоє чоловіків розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка. Припускають, що через питання оплати ремонту автомобіля потерпілого. Власник будинку штрикнув ножем у ногу свого опонента. Той помер до приїзду швидкої від втрати крові.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Постраждалих немає: на 95-му кварталі маршрутка зіткнулась з автобусом

Сьогодні вранці на кільці 95-го кварталу сталася аварія. Не поділили смугу 217-та маршрутка та міський автобус 228А. Через ДТП рух тролейбусів з боку проспекту Миру на певний час був ускладнений. Транспортні засоби отримали ушкодження. Серед пасажирів постраждалих немає.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові станції: у місті впроваджують незалежну систему громадського моніторингу якості повітря

Криворіжці отримають незалежну систему громадського моніторингу якості атмосферного повітря у місті. Проект нині - уже на стадії реалізації. Представила нову станцію коаліція громадських організацій "Досить труїти Кривий Ріг".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Незгода з рішенням по землі: "Батьківщина" переходить в опозицію

Законопроєкт про ринок землі зумовив значний резонанс і серед пересічних громадян, і серед політиків. На знак незгоди з рішенням відмінити мораторій на продаж землі парламентська фракція ВО "Батьківщина" 13-го листопада оголосила про перехід в опозицію. З відповідною заявою виступила лідерка політсили Юлія Тимошенко. У політичній партії кажуть - землею не торгуватимуть.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перемога руданівців у всеукраїнському конкурсі телепрограм

Сьогодні відбулось нагородження переможців 15-го Всеукраїнського конкурсу телевізійних спортивних програм "Світ спорту". Телерадіокомпанія Рудана отримала нагороди одразу у двох номінаціях. Програма "Прості історії" визнана переможцем у номінаціях "Надія українського спорту" і "Краща авторська робота". Загалом у конкурсі були представлені телепроєкти з 15 регіонів України. Наша колега Анна Паукова зараз бере участь у заходах цього конукрсу в столиці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжець дебютував у складі національної збірної з футболу

Криворіжець Дмитро Іванісеня дебютував у складі національної збірної України з футболу. Свої перші навички у грі мільйонів 25-річний півзахисник формував на футбольних полях у Кривому Розі. Про стартовий матч нашого земляка у футболці головної команди країни розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сенсорна кімната у дитсадку: реалізований проект "Громадського бюджету"

Нова сенсорна кімната тепер є у шостому дитсадку на мікрорайоні Всебратський-2. Приміщення із широким спектром розвиваючих елементів відкрили сьогодні. Можливість обладнати кімнату з’явилась завдяки перемозі дошкільного закладу в конкурсі «Громадський бюджет».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Лідери нового покоління: міський саміт МАДО приймав Довгинцівський район

"Ми - лідери нового покоління, змінимо світ на краще". Так амбіційно заявляють про себе учасники саміту асоціації дитячих об'єднань міста. Це гасло - одночасно і назва проєкту, в рамках якого шкільні лідери працюватимуть увесь наступний рік. Саміт МАДО приймав цього разу Довгинцівський район.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки