25 листопада 2019

Як зняти стрес КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Територія порад"
Криві дзеркала КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 46 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 25.11.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
ОСББ vs Теплоцентраль: більше місяця без тепла мешканці будинку в Покровському районі

Без тепла з початку опалювального сезону – такий антирекорд 6-го будинку по вулиці Симбірцева. 177 метрів магістральної труби, ніким не взятої на баланс, 900 тисяч гривень боргу і доволі дивна ліквідація житлово-будівельного кооперативу, протестна акція під проводом депутатів міськради від «Сили людей» – що стало на перешкоді мешканцям цього будинку вчасно отримати тепло? Деталі спірного питання дізнавалася наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слухання у справі Лютова знову перенесли

Сьогодні у Дзержинському суді мало відбутися чергове засідання у справі про викрадення та вбивство 20-річного студента Олександра Лютова. Проте, слухання вдруге поспіль відклали. Двоє із трьох представників захисту не з'явилися до суду. Пояснили - через хворобу. Нагадаємо, що попереднє слухання також не відбулося у зв’язку із неповним складом учасників судового процесу. Наступне засідання призначене на 3 грудня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Ставках

Двома ДТП за участю пішоходів відзначився кінець минулого тижня. У п'ятницю ввечері на проспекті Гагаріна під колеса авто потрапив 33-річний чоловік. Пішохід перетинав дорогу в районі зупинки Рудана на червоний сигнал світлофора. З травмами його доставили до лікарні. У поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху. У суботу ще одна пригода на дорозі закінчилась травмуванням пішохода. Сталося це в районі Ставків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на перехресті Гагаріна і Васякіна

Не обійшлось без транспортних пригод і сьогодні. На перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Олександра Васякіна близько 17-ої години не розминулися дев'ятка з порожнім причепом та Шкода Октавія. За попередньою інформацією, обидва автомобілі рухалися проспектом, утім, не змогли запобігти зіткненню. Водій Лади - в лікарні. Подробиці дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуватиме слідство.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міжнародна технічна конференція фахівців галузі ГМК

Сучасні технології розробки рудних родовищ та еколого-економічні наслідки діяльності підприємств ГМК вивчали учасники шостої міжнародної науково-технічної конференції. В гірничорудному інституті зібрались провідні фахівці галузі, науковці, проектанти, представники промислових підприємств. Продовжить тему Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Покладання квітів до пам'ятника жертвам Голодомору

Традиційні меморіальні заходи до Дня пам’яті жертв голодомору відбулися у суботу. У роки голоду найбільших людських втрат зазнала саме Дніпропетровська область - 70% загиблих наші земляки. Представники міської та районної влади, депутати та громадськість поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку жертвам Голодомору. Вшанували загиблих хвилиною мовчання.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога для ВПО: соціальна підтримка внутрішньо переміщених осіб

У муніципальному центрі "Віза" відбувся тренінг для представників громадських організацій щодо підтримки городян з числа внутрішньо переміщених осіб. Учасники дізнались про види послуг і допомогу, які надає місто цій категорії мешканців міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки